Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ψευδείς οι φήμες που διαδίδονται για επίθεση κατά του Ντεντέ

Η δημιουργία κλίματος έχει γίνει πλέον

στόχος του Τουρκικού Προξενείου Κομοτηνής


Διαβάζω σε μήνυμα που ήρθε στο ηλεκτρονικό μου ταχυδρομείο, πως ο γνωστός τουρκολάγνος δημοσιογράφος Ντεντέ, δέχθηκε επίθεση!!! Από ποιόν; Πότε; Πώς; Γιατί; Οι ερωτήσεις αυτές φυσικά δεν απαντώνται... Ο Ντεντέ, δέχθηκε ΛΕΚΤΙΚΗ ΕΠΙΘΕΣΗ από διερχόμενο μέσα στην πόλη της Κομοτηνής καθώς έδινε συνέντευξη στην τηλεόραση του ΑΝΤ1.
Εάν οι λεκτικές επιθέσεις αποτελούν τόσο φοβερό ατόπημα, μάλλον ο ίδιος είναι ο πρώτος που επετέθη, ο πρώτος διδάξας, με όλες αυτές τις δηλώσεις που έχει κάνει κατά καιρούς κατά της Ελληνικότητας της Θράκης, είτε μέσα από την εφημερίδα του είτε μέσα από τουρκικά τηλεοπτικά κανάλια τηλεόρασης και εφημερίδες της Τουρκίας.

Ξεχνά ο κύριος Ντεντέ, πως στην Ελλάδα απολαμβάνει τα αγαθά μίας δημοκρατίας, την οποία ο ίδιος παραβιάζει προς όφελος τρίτου (της Τουρκίας). Μήπως να του θυμίσω κάτι φοβερά βίντεο που κυκλοφορούν μέσα στα οποία αναπτύσσει ο ίδιος τις ιδέες του, τα πιστεύω του και τους στόχους του για την Θράκη και τους κατοίκους της;
Ερωτώ, εάν θα μπορούσε να αναπτύξει παρόμοια δράση στο εσωτερικό της Τουρκίας και υπέρ της Ελλάδας...
Η ερώτηση είναι υποθετική, αλλά η απάντησή της είναι τρομακτικά πραγματική... προκαλώ τον κύριο Ντεντέ να περάσει σε πράξεις και να αποδείξει την δημοκρατικότητα της "μητέρας πατρίδας" που τόσο συχνά επικαλείται...
Και κάτι ακόμη: Σε ποιά κλινική νοσηλεύτηκες επί ημέρες αγαπητέ Ντεντέ, μετά από την επίθεση που δέχτηκες; Όνομα κλινικής, διάγνωση για την είσοδο υπογεγραμμένη από τον αρμόδιο γιατρό, ημέρες παραμονής με συνταγολόγιο για την "αποθεραπεία" και εξιτήριο, υπάρχουν; Αν όχι, τότε αυτά που διαδίδονται στην Ευρώπη, είναι ψευδή, ανυπόστατα και συκοφαντικά κατά της Ελλάδας.
Ένας Εισαγγελέας δεν υπάρχει να ζητήσει από αυτόν τον κακομοίρη τον Ντεντέ να αποδείξει όλα αυτά που με ευκολία στέλνει στην Ευρώπη (και όχι μόνο) στην προσπάθειά του να μειώσει το κύρος της Ελλάδας διεθνώς;





<
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Το καλύτερο είναι που η συγκεκριμένη «φασιστική» «επίθεση» από «ακροδεξιά» στοιχεία του ελληνικού «παρακράτους», όπως επιχειρεί να το παρουσιάσει, καταγράφηκε σε βίντεο, και ο καθένας μπορεί να βγάλει τα συμπεράσματά του για αυτόν τον καρνάβαλο... Αξίζει να το δείτε!

    http://www.youtube.com/watch?v=3wz1w74HuVQ

    (από piazzapopolo & taxalia)

    Μου κάνει εντύπωση που δε μίλησε ακόμα για κράτος γκιαούρηδων. Βουλωμένο το είχε μπροστά στις κάμερες, αλλά όταν βρίσκεται κεκλεισμένων των θυρών με τους προϊσταμένους του από το τουρκικό προξενείο (ή έτσι νομίζει), κάνει τη γλώσσα (και το βρίσιμο) ροδάνι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]