Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μας κήρυξαν τον πόλεμο, μας εκτελούν εν ψυχρώ κι εμείς… σωπαίνουμε;


Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση. Σαν πολίτες έχουμε στοχοποιηθεί από την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία έχει αναλάβει ένα μοναδικό έργο. Την πώληση των πάντων, την πλήρη αποδυνάμωση και την πλήρη απώλεια αυτοσυντήρησης της πατρίδας μας. Το ξεπούλημα και οι υποθήκες, αυτό ακριβώς σημαίνουν. Η εργολαβία του Λουκά Παπαδήμου, ενός ανθρώπου του τραπεζικού συστήματος, που έχει μηδενικές αναστολές για τα αποτελέσματα των συμφωνιών που ανέλαβε να υλοποιήσει.

Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση του Λουκά Παπαδήμου, η οποία συνεχίζει να εκβιάζει ασύστολα τους Έλληνες πολίτες, προκειμένου να μειώσει ή και να εξαφανίσει τις αντιδράσεις εκείνες που θα καταστρέψουν τους σχεδιασμούς των οικονομικών τρομοκρατών μας. Δυστυχώς, η μέριμνα του παρόντος πολιτικού συστήματος, είναι προσανατολισμένη στην διάσωση των πρωταγωνιστών της παράδοσης της χώρας στην εξαθλίωση και στην μετατροπή της πατρίδας μας σε ένα τεράστιο χώρο καταναγκαστικών έργων.

Έχουμε πόλεμο με την κυβέρνηση και τα υποστηρίγματά της, τους προπαγανδιστικούς μηχανισμούς, αλλά και τους μηχανισμούς καταστολής με κάθε μέσο και με κάθε τρόπο. Τραγικά ανθρωπάρια των ΜΜΕ έχουν συνταχθεί στον πόλεμο που έχουν ανοίξει κατά της ίδιας της χώρας οι πολιτικές και οικονομικές ελίτ, οι οποίες στηρίζονται από τον ακατάλληλο πρόεδρο της Δημοκρατίας, ο οποίος έχει συνταχθεί με τις δυνάμεις κατοχής και παραινεί για την γρήγορη ολοκλήρωση του συμβολαίου καταστροφής, αλλά δεν διστάζει να συμβάλει στον αγώνα της κυβερνοτρομοκρατίας που έχει υλοποιείται στον μέγιστο βαθμό μέσω αυθαίρετων και αστήρικτων δηλώσεων από ανθρώπους των οποίων η ανεπάρκεια, η ιδιοτέλεια, η ματαιοδοξία ή και ο δοσιλογισμός, έχουν κατορθώσει να ανοίξουν την κερκόπορτα για την κατοχή της Ελλάδας.

Στεκόμαστε με προσοχή και καταγράφουμε τις πράξεις ενός εκάστου από αυτούς και τους προειδοποιούμε πως όταν η Δημοκρατία επιστρέψει στην χώρα που γεννήθηκε, θα αντιμετωπίσουν οι ίδιοι τα αποτελέσματα του καταστροφικού του έργου, θα νιώσουν οι ίδιοι την επιβολή του νόμου που καταχράστηκαν, ποδοπάτησαν ή βίασαν κατ’ εξακολούθηση προς ικανοποίηση και τέρψη των εντολέων τους.

Έχουμε πόλεμο με αυτούς που τόλμησαν να μας τον κηρύξουν. Και σε αυτόν τον πόλεμο δεν θα μείνουμε απαθείς. Σε αυτήν την φρικώδη επίθεση θα απαντήσουμε, σύσσωμοι όλοι οι Έλληνες, και θα στείλουμε εκεί που τους πρέπει όλους εκείνους που ξεδιάντροπα κατέστρεψαν και πούλησαν μία χώρα, την πατρίδα μας.

Έχουμε πόλεμο με αυτούς που τους εμπιστευθήκαμε την τύχη και το αύριο της χώρας και αυτοί με την σειρά τους μας παρέδωσαν βορά στις διαθέσεις αδίστακτων κερδοσκόπων οικονομικών εκτελεστών…

Έχουμε πόλεμο…!
Σηκωθείτε και πάψτε να είστε ραγιάδες.
Σηκωθείτε και δείξτε στους πληρωμένους εκτελεστές μας πως αφού έζησαν το δικό τους όνειρο, ήρθε η ώρα να ζήσουν και τον δικό μας εφιάλτη.
Σηκωθείτε αδέλφια, γιατί αυτοί μας έχουν σκάψει τον λάκκο, μας έχουν ρίξει μέσα και ετοιμάζονται να μας σκεπάσουν...



Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

14 σχόλια :

  1. ΕΜΠΡΟΣ ΠΑΛΛΗΚΑΡΙΑ ΝΑ ΒΓΟΥΜΑΙ ΣΤΟΥΣ ΔΡΟΜΟΥΣ ΓΥΝΑΙΚΕΣ ΚΑΙ ΑΝΔΡΕΣ ΜΕ ΟΠΛΑ ΣΤΟΥΣ ΩΜΟΥΣ ΣΤΟ ΤΙΜΙΟ ΛΑΒΑΡΟ ΠΟΥ ΜΑΣ ΠΡΟΣΚΑΛΕΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΛΕΥΘΕΡΙΑ ΚΑΙ ΑΝΕΞΑΡΤΗΣΙΑ ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ !! ΠΟΣΟ ΕΠΙΚΑΙΡΑ ΕΙΝΑΙ ΟΛΑ ΜΑΣ ΤΑ ΤΡΑΓΟΥΔΙΑ !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τοσα χρονια μας εφαγε η ευγενεια.
    και μας ε gap ισαν οι αγενεις.
    συγκεκριμενου γενους..
    ποιος θα μας προστατευσει?
    που θα βρουμε τα οπλα να αμυνθουμε?
    εχουμε θεο εμεις?
    εχουμε θεο!
    εχουμε και στρατηγο!
    Υπερμαχο!
    θα δις,και θα τρισ αλι στους αγενεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Καθώς έλεγε και ο Μπρεχτ: "φταις δε φταις, αν δεν αντιδράσεις θα πεθάνεις".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για να τελειώνουμαι με την ... "ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ ΤΟΥΣ"! Αυτή η φώτο δείχνει ... 2 ... πραξικοπηματίες! Μήπως χαζέψαμαι;; Η βουλευτικές εκλογές το 200ο βγάλαν Ν.Δ. με Κ.Κ. (Κ.Κ. δεν είναι το κουμουν. κομ. αυτό ... έλλειπε!!) για κυβέρνηση !! Τους ξέφυγε ο ... ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ !! Επρεπε να πάνε με ΠΑΣΟΚ/ΣΗΜΙΤΗ/ΣΥΝΤΕΧΝΕΙΑ "ΤΕΧΝΟΚΡΑΤΩΝ" στην νομισματική ενοποίηση!! Οι λόγοι του "έπρεπε", άλλη φορά! ΑΥΤΗ Η ΔΙΑΒΟΥΛΕΥΣΗ ΤΗΣ ...ΑΛΛΑΓΗΣ του εκλογικού αποτελέσματος, έγινε εις γνώση του Κ.Κ.! Γνώστης είναι επίσης και, ο της ... Αράχωβας! Και κλείνοντας, πηδώντας ... πολλά, για να ΕΧΟΥΝ ΤΗΝ ΣΙΓΟΥΡΙΑ ΤΟΥ .... ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ, ΚΑΝΑΝ ΤΟ ΩΜΟ ΠΡΑΞΙΚΟΠΗΜΑ 11/11/11 με τον ΕΙΚΩΝΙΖΟΜΕΝΟ, ο ΟΠΟΙΟΣ ΕΙΤΑΝΕ ΑΡΙΣΤΟς ΓΝΩΣΤΗΣ ΤΗΣ ΠΛΑΣΤΟΓΡΑΦΗΣΕΙΣ ΤΩΝ ΣΤΟΙΧΕΙΩΝ ΤΗΣ ΕΛΛΗΝΙΚΗΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑΣ!! ΔΙΟΤΙ Η ΕΝΤΑΞΗ ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ ΣΤΗΝ ΝΟΜΙΣΜΑΤΙΚΗ ΕΝΟΠΟΙΗΣΗ ΕΙΤΑΝΕ ΠΟΛΙΤΙΚΗ ΑΠΟΦΑΣΗ ΠΑΣΗΣ ΘΥΣΙΑΣ ΤΩΝ ..... ΑΜΕΡΙΚΑΝΩΝ!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Δεν ετοιμάζονται... μας ρίχνουν τις πρώτες φτιαριές! Είμαστε ήδη μισοθαμένοι... Το 60% να μην πώ το 70% των ιθαγενών, ακόμα ΚΟΙΜΟΥΝΤΑΙ και το μόνο που κάνουν είναι να βλέπουν τούρκικα σήριαλ και "ντάνσινγκ ον άις" και δεν έχουν ακόμα καταλάβει (τα βόδια) οτι ο πάγος έχει λεπτύνει επικίνδυνα... Έχουμε πολύ κατρακύλα ακόμη. Δυστυχώς ο όποιος ξεσηκωμός (δεν μιλάω για επανάσταση, αυτή δεν θέλει πορωμένους ραγιάδες) θα επέλθει(και θα το δούμε) ΜΟΝΟ όταν η πλειοψηφία των γυναικών δεν θα μπορεί να πάει κομμωτήριο. Θα στείλουν τους πηδηχταράδες τους έξω στον δρόμο για να διεκδικήσουν το δικαίωμά τους στο
    γαλλικό και στις ανταύγειες. Εν κατακλείδι: μόνο ένα ΘΑΥΜΑ (με την στενή έννοια του όρου) μας σώζει...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. H Eλλάδα πλέον δεν είναι η ίδια... Ήξεραν τι έκαναν αυτοί που της σχεδίασαν το μέλλον φίλε. Δεν υπάρχει γλιτωμός. μόνο αν μας λυπηθεί ο Θεός, τίποτ' άλλο. Εδώ δεν έχουν σηκωθεί αυτοί που πεινάνε και είναι χιλιάδες! Μόνο αυτοί αν το θελαν, θα τους είχαν στείλει όλους για βρούβες! Σήμερα, τα νέα παιδιά, είναι ζαβλακωμένα, συγνώμη κιόλας για την έκφραση. Και οι πατεράδες τους, εμείς δηλαδή, οι σαρανταπενηντάρηδες, είμαστε χειρότεροι! Μάθαμε να ζούμε με το εξοχικό, το βίντεο, την έγχρωμη τηλεόραση τότε που πρωτοβγήκε, τις ντισκοτέκ, τα γκομενάκια και τον Αντρέα! Και κατ΄εικόνα μας, πλάσαμε και τα βλαστάρια μας! Ποιοί να ξεσηκωθούν, οι παππούδες; Αμα εμείς ήμασταν αλλοιώτικοι, θα μπορούσαμε να εμπνεύσουμε και τα παιδιά μας στο να κάτσουν εδώ και να πολεμήσουν! Εμένα ο δικός μου ο γιός, παλλικάρι 22 χρονών, έφυγε για την Αυστραλία πριν 5 μέρες! Και πήρε μαζί του ό,τι φιρμάτα ρούχα είχε (λες και δεν έχουν τέτοια εκεί) και το...iphone μαζί! Αυτός θα καθόταν να πολεμήσει; Αυτά τα παιδιά βγάλαμε γιατί ήμαστε χειρότεροι απο αυτά! Ποιός θα ξεσηκωθεί το λοιπόν φιλαράκο; Εγώ; Εγώ πια πάσχω απο κατάθλιψη, έχω χάσει τα πάντα κι η γυναίκα μου δε με πλησιάζει πια ούτε στα πέντε μέτρα γιατί με θεωρεί...υπέυθυνο! Μπορεί και να είμαι, δε ξέρω! Αλλά έτσι είχα μάθει να ζώ, με την ευκολία και τη στρωτή κονόμα. Απ΄όπου μπορούσα. Και σαν εμένα, είναι οι μισοί Ελληνες της ηλικίας μου. Δεν έχω το κουράγιο, καταλαβαίνεις; Περνάω απ το πρώην μαγαζί μου, το κοιτάζω και με πιάνουν τα κλάμματα και με κοιτάνε κι οι άλλοι. Πάω στο καθαριστήριο που έχω πιάσει ένα μεροκάματο εκεί και ξέρω πως ώρα την ώρα μπορεί να κλείσει κι αυτό και να βρεθώ εντελώς στο δρόμο. Και να ζώ με τα τσέκια που θα μου στέλνει ο γιός μου! Με τι κουράγιο να βγώ να πολεμήσω! Εντάξει, ντρέπομαι που το λέω, αλλά νά! Για δές! Το καλοκαίρι ξεσηκώθηκε υποτίθεται η μισή Ελλάδα, αλλά πήγε να κάνει γιαλαντζί επανάσταση! Με τη παραμικρή τσακατσούκα που τους ρίξανε οι ΜΑΤάδες, λακίσανε όλοι! Βουτυρομπεμπέδες ρε! Κι ανάμεσα σε αυτούς κι εγώ! Ξέρεις πόσοι ήμασταν στο Συνταγμα στις 28 του Ιούνη; Διακόσιες χιλιάδες! Και μας είχαν φρουρά πεντακόσιοι ΜΑΤατζήδες! Ενα φύσημα να τους κάναμε, τους είχε πάρει ο αέρας με τη μία! Τι κάναμε; Πισωπατήσαμε για να μη μας έρθει στα κεφάλια μας και τη κάναμε με πηδηχτά βηματάκια! Πόσοι θα χτυπάγαμε! Πέντε; δέκα; Πενήντα νοματέοι; Και λοιπόν; Διακόσιοι ήμασταν! Πόλεμος είναι, θα έχουμε και θύματα! Αλλά εμείς, δε πήγαμε για να πολεμήσουμε φίλε! Πήγαμε για τσαρκούλα, να φωνάξουμε όπως φωνάζαμε στο γήπεδο, να δούμε και κανα ξέκωλο με κανα μινάκι, να πιάσουμε κουβέντα και μετά, αφού γκαρίξαμε και ακούσαμε και τους διάφορους καζάκηδες, μαμάκηδες και τα ρέστα, πήγαμε στου Φλόκα για παγωτό και για καφέ! Σοβαρά, δε μιλάω παραβολικά! Αυτή ήταν η περίφημη ξεσηκωμάρα των ...Αγανακτισμένων!
    Εδώ φιλαράκο μου, θέλουμε ένα γερό ηλεκτροσόκ για να σηκωθούμε στα ίσα μας, τι μου λες τώρα! Ηλεκτροσόκ που μόνο προσωπικότητες σαν τον Κολοκοτρώνη μπορούσαν να μας περάσουν! Πούντες; Οι προσωπικότητες λέω, πούντες; Λουφαγμένοι κι αυτοί, σαν τα ποντίκια! Γι΄αυτό σου λέω, άσε! Δε ξέρω ποιός και τι φταίει που καταντήσαμε έτσι, εμείς, οι άλλοι, οι ξένοι, οι δανειστές, το ΠΑΣΟΚ, η ΝΔ, ο Καρατζομαλάκας; Θα σε γελάσω! Μπορεί όλα και όλοι αυτοί μαζί! Αλλά έχει καμμιά σημασία; Η Ελλάδα, όπως τη ξέραμε απ την ιστορία, πέθανε φίλε μου... Αυτό που γίνεται είναι απλά ο επικήδειος λόγος πρίν το παράχωμα. Μακάρι να βρεθεί κάποιος να μας ξεσηκώσει, να μας εμπνεύσει, μπας και βγούμε απ τη γαμημένη τη κατάθλιψη... Αλλοιώς... Οι Παπαδήμηδες έχουν κάνει μια χαρά τις σούμες τους! Τόσα επι τόσο μας κάνει τόσα! Και θα το φάνε το πακέτο μια χαρά! Εμείς δηλαδή...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. κωνσταντινε και φιλοι αναγνωστες καλη χρονια και καλο ξεσημωμο.
    κωνσταντινε ετσι ακριβως.
    εχουμε πολεμο και θα νικησουμε.
    δεν υπαρχει χρωμα και κομμα.
    υπαρχουν ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ εναντια σε ΑΔΟΥΛΕΥΤΑ ΠΡΟΣΚΥΝΗΜΕΝΑ ΛΑΜΟΓΙΑ.
    τα καστρα τους ειναι τα δοσιλογα βοθροχουντοκαναλα και τα μμε , μαζι με τα δημοσιογραφακια.
    αυτα πρεπει να πεσουν με οποιο τροπο.
    οι επομενες απεργιες , συγκεντρωσεις , διαδηλωσεις , δεν πρεπει να γινουν σε δρομους και πλατειες , ΑΛΛΑ ΕΞΩ (ισως και μεσα ) στο ΒΟΘΡΟΧΟΥΝΤΟΚΑΝΑΛΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Kαλή Χρονιά Κωνσταντίνε.
    @αλλενάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Στον λάκκο που έσκαψαν για μας, θα τους θάψουμε εμείς! και πολύ σύντομα μάλιστα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η πραγματικότητα είναι ότι ο Ελληνικός λαός έχει πιαστεί στον ύπνο!Το ανεξήγητο όμως είναι,γιατί δεν έχει βγεί από τον λήθαργο ακόμη!
    Πως περιμένει να σωθεί? Από τα ολοκληρωτικά πουλημένα σωματεία? Από τις επερχόμενες εκλογές? Από θαύμα?
    Το σύστημα παίζει καλά το παιχνίδι του.Οταν δεν πάει άλλο αλλάζει τα ρούχα του και τα βάζει αλλιώς!
    (Από Παπανδρέου,Παπαδήμος)
    Οταν αγριέψει πάλι ο λαός θα αλλάξει πάλι ρούχα.
    (Από Παπαδήμος,Σαμαράς η οποιοσδήποτε άλλος)
    Πάλι θα ελπίσει ο λαός!
    Το σύστημα κερδίζει τον χρόνο του εώς ότου καταφέρει να ολοκληρώση το σχέδιό του.
    Οταν ξυπνήσει ο Ελληνικός λαός δυστυχώς θα είναι αργά!
    Λογικά αυτή την χρονική περίοδο δεν έπρεπε να υπάρχει Ελληνας που να μην είναι στους δρόμους!Ακόμα προλαβαίνουμε να σώσουμε την κατάσταση.
    Γιατί τα χειρότερα,ΤΩΡΑ ΘΑ ΕΡΘΟΥΝ!Ακόμα δεν έχουμε δεί τίποτα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Αν όλοι αυτοί χάσουν τη δυνατότητα να "παραμυ¬θιάζουν" τον κόσμο και ταυτόχρονα πάψουν οι "εκλεκτοί" τους να ελέγχουν την αγορά, είναι θέμα χρόνου να καταλάβει ο κόσμος τι ακριβώς συμβαίνει.
    Είναι θέμα χρόνου να εμφανιστούν αυτοί στο κοινωνικό "σκηνικό" όπως πραγματικά είναι.
    Να εμφανιστούν διαφορετικοί από όλους τους υπόλοιπους. Να εμφανιστούν όπως η μύγα μέσα στο γάλα.

    Αυτό είναι το ζητούμενο για εμάς.
    Να απομονωθούν, για να τους πιάσουμε.

    Να τους πιάσουμε όλους.
    Τόσο αυτούς όσο και τα παιδιά τους.
    Όποιος έβαλε τα χεράκια του στα δημόσια ταμεία, θα τα χάσει.

    Όποιος έκανε τα "θελήματα" των Αμερικανών, θα πληρώσει.
    Αν τους πιάσουμε όλους αυτούς, ξέρουμε τι θα τους κάνουμε

    Ο λαός έχει δικαίωμα να εκδικείται και μάλιστα σκληρά. Ο λαός έχει δικαίωμα να εκδικείται αυτούς που τον πρόδωσαν, τόσο για να τους τιμωρήσει τους ίδιους όσο και για να "διδάξει" αυτούς που στο μέλλον θα επιχειρούσαν να κάνουν το ίδιο.

    Τα "παιδιά" του Οδυσσέα έχουν δικαίωμα να λιώσουν όποιον τους αδικεί μέσα στο ίδιο τους το σπίτι.


    Αν δηλαδή αποδειχθούν αληθή όλα αυτά τα οποία ισχυριζόμαστε, "μαύρο φίδι" που τους έφαγε τους ΔΙΑΠΛΕΚΟΜΕΝΟΥΣ.

    Αν αλλάξει χέρια η εξουσία, θα δουν το τελευταίο όνειρο της Αντουαννέτας.

    Θα μετανιώσουν την ώρα και τη στιγμή που γεννήθηκαν.

    Ως λαός όχι απλά μεταλλικό πλέγμα πάνω από τις αυλές των κελιών τους αλλά μπετονένια πλάκα θα πρέπει να τους βάλουμε. Θα πρέπει να τους θάψουμε ζωντανούς.

    Γκούλαγκ θα πρέπει να στήσουμε και δεν θα είναι στη μέση του θεσσαλικού κάμπου.

    Οικόπεδα στο Οϊμιάκον της Σιβηρίας θα πρέπει να ζητήσουμε από τους Ρώσους, για να κάνουμε τη δουλειά μας.
    Να τους αφήνεις αφύλακτους και να μην τολμούν να πάνε ένα μέτρο μακριά από τη φυλακή τους.
    Να ταυτιστεί η επιβίωσή τους με τη φυλακή τους.

    Να μην ξαναδούν ποτέ όχι τον ελληνικό ήλιο, αλλά να μην ξαναδούν καθόλου ήλιο.

    Θα πρέπει να τους βάλουμε σε συνθήκες που δεν θα υπάρχει ούτε καν Θεός για ν' αναζητήσουν την παρηγοριά Του.

    Να βλέπουν τους διαπλεκόμενους "Μπόμπολες" στη φυλακή και να τους ζηλεύουν.

    -----------------------------------------------
    ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΠΟΛΙΤΙΚΗ-ΔΙΑΠΛΟΚΗ –
    eamb.gr

    ΠΑΝΑΓΙΩΤΗ ΤΡΑΙΑΝΟΥ.
    Εθνικό Απελευθερωτικό Μέτωπο - ΕΑΜ Β’
    διαβάστε τα κείμενα και διαδώστε τα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Την κυβέρνηση του Παπαδήμου την στήριξε η ΝΔ και το ΛΑΟΣ, γιατί όχι και να μην την προγραμμάτιζαν μαζί με τον Γιώργο.... κάποτε θα το μάθουμε και αυτό. Ας προσέχουν λοιπόν οι συμπατριώτες μας τι ψηφίζουν στο εξής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Έχουμε πόλεμο, ναι, αλλά πρώτα θα πρέπει να δώσουμε τη μάχη με όσα μας κράτησαν μακριά από το ενδιαφέρον για τους συμπολίτες μας και το συλλογικό καλό, τη μάχη εναντίον του εγωκεντρισμού, της ιδιοτέλειας και της διχόνοιας. Τότε μόνο θα κερδίσουμε τον πόλεμο.

    Καλή χρονιά και καλό αγώνα, συνέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Απ'ολους οσους εγραψαν μονο ενας Ελληνας ειναι ετοιμος .
    Αυτος που μιλαει η καρδια του .Ξενιτεμενος και εγω , σαν το παιδι του , του βγαζω το καπελο και παρακαλω ΟΛΟΙ μας να κανουμε την αυτοκριτικη μας .
    ΕΜΕΙΣ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΙ ΚΥΡΙΟΙ ΥΠΕΥΘΥΝΟΙ ΤΗΣ ΚΑΤΑΝΤΙΑΣ ΜΑΣ .
    Εμεις κορναραμε στους δρομους καθε φορα που αλλαζαμε τον νεκροθαφτη μας.
    Εμεις διωξαμε τα παιδια μας στην ξενιτια .
    Εμας ειδαν τα παιδια μας να κατεβαζουμε τα παντελονια και τα κατεβαζουν και αυτα .
    Εμεις περιφρονησαμε , ΠΡΩΤΟΙ , τα ΙΕΡΑ και τα ΟΣΙΑ της Πατριδος. Η νεολαια μας , απλα μας αντεγραψε .
    Εμεις χειροκροτουσαμε , κλεφτες , ψευτες , πορνους και ανωμαλους και τελευταιως και ψυχοπαθεις !
    Καλη Λευτερια σε ολους , εκτος τον συνελληνα ανωνυμο , που ανοιξε την πορτα της αυτογνωσιας και ειναι ηδη ΕΛΕΥΘΕΡΟΣ και ΕΤΟΙΜΟΣ .
    Σε αυτον να ευχηθω καλως να δεχτει τον υιο του , σε μια ΕΛΕΥΘΕΡΗ ΕΛΛΑΔΑ .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]