Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Καραμανλής απάντησε και έκανε το μεγαλύτερο λάθος


Οι απαντήσεις δίνονται όταν


κάποιος θέλει να ακούσει


Όλοι μας περιμέναμε την αντίδραση του Κώστα Καραμανλή στην επιστολή που του έστειλε ο ανεκδιήγητος και ανιστόρητος πολιτικός Νίκολα Γκρούεφσκι. Σήμερα το πρωί ο κ. Καραμανλής απάντησε και έκανε το μεγαλύτερο πολιτικό λάθος του που θα τον συνοδεύει σε ολόκληρη την ζωή του.

Ο πρωθυπουργός όταν πήρε την επιστολή Γκρούεφσκι δεν έπρεπε να απαντήσει σε κανέναν άλλο, παρά μόνο στον Ελληνικό λαό. Την επομένη ημέρα παραλαβής της επιστολής έπρεπε να ενημερώσει τους Έλληνες και να τους πει τις προθέσεις του. Για ένα θέμα εθνικό πρώτα ενημερώνονται ο λαός (που είναι και ο άμεσα ενδιαφερόμενος και στην συγκεκριμένη περίπτωση θιγόμενος) και έπειτα ανακοινώνονται μέτρα αντιμετώπισης της πρόκλησης.

Δεν έπρεπε ο κ. Καραμανλής να απαντήσει σε κάποιον που συναναστρέφεται με εμπόρους ναρκωτικών, όπλων και σωματεμπόρων. Ούτε η θέση του, αλλά ούτε και η παιδεία του νομίζω πως το επιτρέπουν.

Ατόπημα είναι η συγκεκριμένη απάντηση, επειδή απλά δεν ήταν καν απάντηση. Και αναρωτιέμαι, γιατί χρειάστηκε μία εβδομάδα για την σύνταξη της επιστολής; Ένα απλό «σας την επιστρέφω ως απαράδεκτη» δεν αρκούσε;

Ανεκδιήγητη είναι η επιστολή του κ. Καραμανλή επειδή δείχνει τον δρόμο στον Γκρούεφσκι των Διεθνών Δικαστηρίων!!! Μπήκε κλέφτης στο σπίτι μας, θέλει να πάρει οτιδήποτε μπορέσει λέγοντας πως του ανήκει κι εμείς του λέμε «διαφωνώ, μπορείς όμως να απευθυνθείς στα δικαστήρια». Αν αυτό «συνάδει» σοβαροφάνειας, τότε όλοι μας χρειαζόμαστε ψυχίατρο…

Και σαν να μην φτάνουν όλα αυτά, η επιστολή του ήταν ένα χλιαρό κείμενο, που σαν πρωταρχικό σκοπό και στόχο είχε να μην «ερεθίσει» τον παραλήπτη και αναγνώστη της. Μέσα από ένα ανούσιο και χωρίς «τσαγανό» κείμενο, μετά από έναν μακρύ πρόλογο που αναφέρει διεθνείς οργανισμούς και άλλα συναφή, απαντά μέσα σε μία παράγραφο με άρνηση στα όσα ο Γκρούεφσκι μέσα από την επιστολή του «γέννησε» και τα τοποθέτησε ως θέμα συζήτησης μεταξύ δύο πρωθυπουργών!!!

Λυπάμαι πολύ, που διάβασα αυτή την επιστολή. Και λυπάμαι ακόμη περισσότερο επειδή ο πρωθυπουργός των Σκοπίων μας έφτυσε όλους μας μέσα στο στόμα και ο δικός μας πρωθυπουργός του είπε πως δεν το δέχεται και αν συνεχίσει έτσι δεν θα τον αφήσει να μπει στην Ε.Ε. και στο ΝΑΤΟ!!!

Μας έφτυσαν και ο καθ’ ύλην και θέση αρμόδιος πρωθυπουργός μας, απάντησε χωρίς να «χαστουκίσει» αυτόν που μας πρόσβαλε!!! Και ουσιαστικά ανοίγει με αυτόν τον τρόπο έναν κύκλο επιστολών και άτυπων διαπραγματεύσεων σε επίπεδο πρωθυπουργών, δίνοντας έτσι έρεισμα στην συνέχιση της επιθετικής πολιτικής των νεαρών απάτριδων (παπούς Γκρούιας σας λέει τίποτε;) των Σκοπίων!

Τελικά, η Ελλάδα εξευτελίζεται επειδή υπάρχουν άνθρωποι που ανέχονται να τους εξευτελίζουν και διαπομπεύεται επειδή υπάρχει ο «πολιτισμός» που απαγορεύει να προστατεύεσαι από όσους σε διαπομπεύουν!!!

Εύγε τους…

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Ολόκληρη η επιστολή στο taxalia.blogspot.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Φαντάζομαι τα έξοδά σου, έρμο... αφού η μαλακία σου σίγουρα γκρεμίζει τους τοίχους του σπιτιού σου...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Φαντάζομαι ότι μιλάς από εμπειρία επειδή είδες το δικό σου σπίτι να γκρεμίζεται από την μαλακία που σε δέρνει! Ζήσε στην ανωμυμία, γιατί μόνο αυτή σε αντέχει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν θα σου απαντήσω και θα σου κάνω χάρη. Δεν έχεις μάθει στη ζωή σου να παίρνεις απαντήσεις. Επειδή απλά ποτέ δεν αναρωτήθηκες για τίποτε. Όσο για την προσωπική σου ενασχόληση, δεν είναι απαραίτητο να την μοιράζονται μαζί σου και άλλοι. Να είσαι καλά, και να διαβάζεις πέρα από αυτά που βλέπουν τα μάτια σου και τα συφέροντά σου. Ικανοποίησε και κάποιες ανάγκες της ψυχής και του μυαλού... δεν βλάπτει, ούτε θα σε πονέσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]