Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η ακυβερνησία τον βολεύει - Άντε και πλανητάρχης!



Μήπως η παγκόσμια αναρχία


θα τον κάνει και πλανητάρχη;


«Το να έχουμε ακυβερνησία δεν είναι για μας κατάρα. Ενδεχομένως να είναι και ευλογία για τον τόπο, αν οδηγήσει σε λύση προς τα αριστερά», δήλωσε χθες ο κ. Τσίπρας, μιλώντας στο ρ/σ ΝΕΤ 105,8.

Αυτά χθες, γιατί σήμερα έπεσε «μούγκα στη στρούγγα»!!!

Κουβέντα δεν έβγαλε σήμερα ο Τσίπρας και το «τσιπρέϊκο» γενικότερα για κυβερνήσεις, "μακεδονίες", χασίσια και όλα τα άλλα συναφή. Ο ΣΥΡΙΖΑ μάλλον έχει ασπαστεί την τακτική του «χτυπάω και φεύγω» (hit and go) και δείχνει πλέον πασιφανέστατα ότι γνωρίζει πολύ καλά πως μπορεί να φτάσει να απειλήσει να γίνει κυβέρνηση μόνο εάν υπάρξει το πλήρες χάος.

Επικαλείται δηλαδή ο νεαρός γόνος πλουσιότατης οικογένειας (βλ. Τσίπρας) ότι είναι καλύτερος από το χάος!!!

Ρε παλικάρι, μήπως ένας παγκόσμιος πόλεμος θα σε βόλευε καλύτερα, να γινόσουνα μία και καλή πλανητάρχης; Δεν είναι κακή ιδέα; Δεν νομίζεις;

Δήλωση άκρως πολιτική που συνοδεύτηκε από την ατάκα «σχεδιάζουμε να γίνουμε κυβέρνηση». Αν καταλαβαίνω, το σχέδιο είναι να επέλθει το χάος για να γίνει κυβέρνηση το ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός ο Τσίπρας! Σκοπό δηλαδή έχει το ΣΥΡΙΖΑ να δημιουργήσει μία χαοτική κατάσταση (στην πολιτική και στην κοινωνία) για να φτάσει στον στόχο του!!!

Αν αυτό δεν είναι μία δήλωση που είναι κατά των εθνικών συμφερόντων και που θα όφειλε η δικαιοσύνη να επέμβει άμεσα, τότε τι μπορεί να χαρακτηριστεί άκρως επικίνδυνο; Αυτά που γράφουν οι bloggers;

«Έλα μ..νί στον τόπο σου» θα έλεγε και μία αθυρόστομη θεία μου και δεν θα είχε άδικο!

Εγώ πάντως άνετα ψηφίζω Τσίπρα αν μου δώσει εκείνο το σπιτάκι το φτωχό, ανάμεσα στα δέντρα, που μένει. Γιατί δηλαδή να μην αποφασίσει να μοιραστεί μαζί μου ένα μικρό κομμάτι της περιουσίας του;

Εξάλλου, αριστερός είναι ο άνθρωπος. Και ξέρει καλά τι σημαίνει κοινοκτημοσύνη και όλα τα άλλα αγαθά υπέρ του πολίτη!!!

Αφήνοντας την πλάκα όμως, θα πρέπει πολύ σοβαρά να ασχοληθούμε με το φαινόμενο Τσίπρα, το πολλά υποσχόμενο και από πολλούς υποβασταζόμενο…!

Σκέφτομαι, τι θα γινόταν αν αυτή την δήλωση την έκανε ο μητροπολίτης Θεσσαλονίκης Άνθιμος. Να έλεγε δηλαδή «η ακυβερνησία του τόπου συμφέρει την Ελληνική Ορθόδοξη Εκκλησία, γιατί θα έρθουν και άλλοι πιστοί και θα αναδειχθεί ο σωτήριος ρόλος και λόγος ύπαρξής μας»!!!

Κωνσταντίνος


Υ.Γ.: Παιδιά, εκεί στον ΣΥΡΙΖΑ, εάν του δίνετε κάτι προσέξτε σας παρακαλώ πολύ να μην είναι ληγμένο ή χαλασμένο. Δεν το αντέχει και τον «χαλάει» πολύ… και πάνω από όλα, καταστρέφει την πολιτική του υγεία…


Αυτή είναι η αλήθεια για το στρατιωτικό του Αλέξη Τσίπρα;


"Την άνοιξη του 2003 (υπουργός Αμυνας ήταν ο Γιάννος Παπαντωνίου), ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας αποφασίζει πως ήρθε η ώρα να υπηρετήσει τη στρατιωτική του θητεία. Γνωρίζοντας προφανώς ότι τα πράγματα είναι δύσκολα στο Στρατό Ξηράς όπου και είχε επιλεγεί για να υπηρετήσει την πατρίδα, βρήκε μέσο και στήριξη στην τότε κυβέρνηση. Ετσι, ζήτησε και πέτυχε να κάνει μετάταξη στο Πολεμικό Ναυτικό. Εκανε, δηλαδή, αυτό που όταν απολύθηκε άρχισε μετά να κατηγορεί. Σε άρθρο του στην «Ελευθεροτυπία», τον Μάρτιο του 2007, αναφέρει: «Ο στρατός παραμένει ένας χώρος όπου βουλευτές και πολιτευτές, κυβερνητικοί ή μη, μπορούν να κάνουν τα ρουσφετάκια τους και τις εξυπηρετήσεις τους...» και «...τα αστικά στρατόπεδα υπάρχουν μόνο για να εξυπηρετούνται τα λεγόμενα "βύσματα"».
Ετσι, ο 29χρονος τότε Αλέξης Τσίπρας, τον Ιούλιο του 2003, αφού κατάφερε αυτό που για τους περισσότερους (χωρίς μπάρμπα στην Κορώνη) παραμένει όνειρο θερινής νυκτός, να μεταταχθούν, δηλαδή, στο Πολεμικό Ναυτικό, ξεκίνησε τη στρατιωτική του θητεία.
Ο κ. Τσίπρας παρουσιάστηκε στο Κέντρο Εκπαίδευσης Παλάσκα (ΚΕΠΑΛ) του Πολεμικού Ναυτικού, που εδρεύει στον Σκαραμαγκά. Εκεί, αφού πέρασε...
...τη βασική εκπαίδευση διάρκειας 50 ημερών, πήρε μετάθεση για τη μονάδα του. Ο ναύτης Τσίπρας τοποθετήθηκε στη διοίκηση του Γενικού Επιτελείου Ναυτικού, στη λεωφόρο Μεσογείων, στο Πεντάγωνο. Δηλαδή, μέσα στην καρδιά του υπουργείου Εθνικής Αμυνας. Για να υπηρετήσεις εκεί τη θητεία σου θα πρέπει να διαθέτεις τεράστιο βύσμα. Γεγονός που σημαίνει ότι ή ο κ. Τσίπρας έκανε χρήση δεύτερου βύσματος ή χρησιμοποίησε το αρχικό του.
Ο ίδιος δηλώνει στη συνέντευξή του: «Δεν μπορώ να πω ότι κακοπέρασα, αλλά εκείνη την εποχή αισθανόμουν ότι αν μ' έπιανες από τη μύτη θα έσκαγα». Ετσι έψαξε και βρήκε ένα νόμο του Ακη Τσοχατζόπουλου, που έλεγε ότι αν είσαι στο στρατό και κατέβεις υποψήφιος βουλευτής παίρνεις προσωρινή απόλυση κι επανέρχεσαι μετά.. Αυτό ήταν! Ο ναύτης Αλέξης, για να αποφύγει προσωρινά το γραφείο του στο Πεντάγωνο, κατέβηκε υποψήφιος, απολύθηκε προσωρινά (κάνοντας ένα time out) και στη συνέχεια επανήλθε στις τάξεις του Ναυτικού.
Στο μεταξύ, η στρατιωτική θητεία είχε μειωθεί κατά τρεις μήνες κι έτσι, σύμφωνα πάντα με τον ίδιον, εκεί που χρωστούσε έξι μήνες, υπηρέτησε τρεις και... καλός πολίτης. Μάλιστα, τους τελευταίους μήνες ο trendy Αλέξης πέρασε «ζωή και κότα». Το ομολόγησε ο ίδιος: «Ασε που είχε πέσει τρελό σύρμα στη μονάδα ότι ήμουν υποψήφιος βουλευτής και από κει που με στέλνανε για αγγαρείες, μόνο προσοχές δεν μου βαράγανε!» Ο ναύτης Αλέξης Τσίπρας απολύθηκε στις 28 Ιουλίου 2004. Πάνω στους Ολυμπιακούς Αγώνες, δηλαδή".
AYTH EINAI H ΚΑΤΑΓΓΕΛΙΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΗΡΘΕ.
ΜΙΑ απάντηση αν το κρίνει σκόπιμο μπορεί να την δώσει ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ

Από το Troktiko

Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Ελα τωρα...Οχι τετοια στον προεδρο!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ενώ οι ΧΙΟΝΟΠΤΩΣΕΙΣ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ συνεχίζονται ταυτόχρονα και στα 2 ημισφαίρια, και τα κερδομανή λαμόγια της "υπερθέρμανσης", όπως ο πάμπλουτος και πολυδιαφημισμένος ραδιενεργός γενοκτόνος των Βαλκανίων Γκορ, γρυλλίζαν για ...λιώσιμο των πάγων (!),
    ΖΕΥΓΑΡΙ ΝΕΚΡΟ από ΧΙΟΝΙΑ ΚΑΤΑΚΑΛΟΚΑΙΡΟ στα Πυρηναία, ΝΕΚΡΟΙ από ΧΙΟΝΙΑ και στη Γερμανία - άλλοι 6 με υποθερμία!...
    ΧΙΟΝΙΣΕ επίσης στην Καλιφόρνια, την Κίνα κ.α.

    http://www.telegraph.co.uk/news/uknews/2091625/Avalanche-in-Pyrenees-kills-British-couple.html
    http://www.spiegel.de/international/germany/0,1518,565678,00.html
    http://www.mymother%20lode.com/%20News/article/%20kvml/1216079663
    Ενώ η ΝΑΣΑ από την Πρωτομαγιά ανήγγειλε με καθυστέρηση ότι εισήλθαμε σε φάση ψύξης...
    (http://earthobservatory.nasa.gov/Newsroom/NewImages/images.php3?img_id=1801)

    Αμέσως μετά την Ινδία, και η Ρωσία πιο έντονα κατά των λαμογιών της "υπερθέρμανσης", όπως ο πάμπλουτος, πολυβραβευμένος ραδιενεργός γενοκτόνος Γκορ.

    http://epw.senate.gov/public/index.cfm?FuseAction=Minority.Facts&ContentRecord_id=09df614e-802a-23ad-46c9-8a90fcb5569a
    http://www.hindu.com/2008/07/10/stories/2008071055521000.htm
    Εκδηλώθηκε ρήγμα στην Ένωση Φυσικών τής Δολαρίας κατά της τρομολαγνείας των υπερθερμασμένων!
    http://www.aps.org/units/fps/newsletters/200807/editor.cfm
    Να κι άλλος ένας που βρήκε το ΘΑΡΡΟΣ να παραδεχτεί ότι έκανε λάθος επί χρόνια υποστηρίζοντας τη συλλογική ενοχοποίησή μας για τις φυσικές αλλαγές στο κλίμα:
    http://www.theaustralian.news.com.au/story/0,25197,24036736-7583,00.html
    Κι ένας που ομολογεί πώς μαγείρευαν καιρικά δεδομένα, από αυτά που χρησιμοποιούνται εναντίον μας:
    http://wattsupwiththat.wordpress.com/2008/07/17/fabricating-temperatures-on-the-dew-line.
    ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ για την αποσιώπηση σχετικά με το τι πραγματικά συμβαίνει με το κλίμα και ποια είναι η δοκιμασμένη προσαρμογή
    , εδώ
    και εδώ: http://www.youtube.com/v/dXSHtsOztRk.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]