Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όταν θα έρθουν τα... σκοπιανά μνημόνια



Τελικά όπως μαθαίνουμε, ο Κυριάκος θα φέρει προς κύρωση τα... σκοπιανά μνημόνια.

Προφανώς οι πιέσεις από «εταίρους» και «συμμάχους» είναι αφόρητες και δεν μπορεί πλέον να στρουθοκαμηλίζει.

Ακούγεται ότι θα επιχειρήσει να τα περάσει μέσω... κοινοβουλευτικών αλχημειών μέσα στη ντάλα του καλοκαιριού, για να μετριάσει τον αντίκτυπο από τα ΟΧΙ των Καραμανλή-Σαμαρά, κι όσων άλλων ακολουθήσουν.

Και κάπου εκεί... νεοφιλελεύθερα αδέρφια, έρχεται το τέλος σας.

Γιατί ακόμη κι αν ελέγξετε την ψηφοφορία αποφεύγοντας την πτώση της κυβέρνησης λόγω απώλειας της δεδηλωμένης, ο απόηχος της επίσημης κήρυξης πολέμου κατά του μητσοτακικού εθνομηδενισμού από δύο πρώην πρωθυπουργούς της παράταξης που διακρίνονται για τον πατριωτισμό τους, θα είναι ολέθριος.

Εμείς πάντως θα σας προτείναμε να μην τα φέρετε κι ας σκούζουν ο Τζο και η Άνγκελα.

Διότι φανταστείτε την ώρα που θα πρέπει να διαχειριστείτε το χάος που έχετε προκαλέσει σε όλους τους τομείς, να πρέπει να πείσετε και τους νεοδημοκράτες ότι οι μύδροι Καραμανλή-Σαμαρά δεν εκτοξεύτηκαν προς αναχαίτιση της μειοδοσίας σας.

Έκτος κι αν είστε τόσο επηρμένοι και πιστεύετε ότι όντως οι... βορειοκορεατικές δημοσκοπήσεις ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα, άρα θα αποφύγετε τόσο τον εσωκομματικό όσο και τον ενδοκυβερνητικό σεισμό που κάλλιστα δύναται να προκληθεί από το πολιτικό ανάστημα των δύο ανδρών.

Για παν ενδεχόμενο είναι προτιμότερη η... αέναη παραπομπή στις καλένδες.

Ο θεός μαζί σας...

Antinews






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]