Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το βίντεο που αποκαλύπτει την συμπαιγνία Μπάιντεν – Ερντογάν σε βάρος της Ελλάδας


Του Πέτρου Αγρέβη – Χασάπη

Πριν λίγες μέρες, παραμονές της Εθνικής Εορτής, εντόπισα στο διαδίκτυο ένα βίντεο – ντοκιμαντέρ, με ελληνική αφήγηση και αγγλικούς υπότιτλους, ανώνυμων δημιουργών, σχετικά με το συμβαίνει ακριβώς με την Ελλάδα, την Τουρκία και τις ΗΠΑ στο Αιγαίο και στη Μεσόγειο.

Παρά τη σχετική διάρκειά του για τα δεδομένα του διαδικτύου (περίπου 15 λεπτά), με τράβηξε από την αρχή να το παρακολουθήσω ολόκληρο. Και τελικά αποζημιώθηκα. Είδα πράγματα που ήταν τόσο καιρό μπροστά στα μάτια μου, μπροστά στα μάτια όλων μας, αλλά δεν είχα σκεφτεί να τα συνδυάσω. Όμως οι δημιουργοί του βίντεο, με εξαιρετική μαεστρία τα συνδυάζουν όλα και τα παρουσιάζουν με χάρτες. Όχι δικούς τους χάρτες, αλλά χάρτες των ίδιων των πρωταγωνιστών. Χάρτες που κανείς μας δεν σκέφτηκε να συνδυάσει για να δει το αυτονόητο, το οφθαλμοφανές.

Συνειδητοποίησα ότι η υλοποίηση της λεγόμενης «Γαλάζιας Πατρίδας» από τους Τούρκους, αλλά και η τουρκολυβική ψευδο-ΑΟΖ, βοηθήθηκαν πολύ και εξακολουθούν να στηρίζονται από τις ΗΠΑ και ειδικά τον νυν Πρόεδρό τους κ. Μπάϊντεν.

Συνειδητοποίησα ότι ο λεγόμενος «χάρτης Μπάϊντεν» στο ΝΑ Αιγαίο και στην Ανατολική Μεσόγειο, είναι η βάση πάνω στα όρια του οποίου χάραξε ΑΟΖ η Τουρκία, ακρωτηριάζοντας την ελληνική ΑΟΖ. Και είναι η βάση πάνω στις συντεταγμένες του οποίου εξέδωσε διάφορες navtex η Τουρκία και έκανε έρευνες το Oruc Reis, με την ανοχή τόσο των ΗΠΑ όσο και της ελληνικής κυβέρνησης της Νέας Δημοκρατίας, που αποδεικνύεται ότι τελικά γνωρίζει τα πάντα και προφανώς συναινεί στην καταπάτηση των ελληνικών κυριαρχικών δικαιωμάτων, κρυφά από τον ελληνικό λαό.

Πληροφορήθηκα, από αυτό το βίντεο, ποιες ακριβώς είναι οι επιδιώξεις της Τουρκίας στο Αιγαίο και γιατί την εξυπηρετεί απόλυτα η μειωμένη επήρεια των ελληνικών νησιών. Δεν θέλω να φανταστώ ότι η κυβέρνηση της ΝΔ υπέγραψε με Ιταλία και Αίγυπτο μειωμένη επήρεια των ελληνικών νησιών για να εξυπηρετήσει τους στόχους της Τουρκίας. Δεν μπορεί να συμβαίνει αυτό. Μας ξεπερνά όλους. Θέλω να πιστεύω ότι ήταν μια πολιτική ανοησία της ΝΔ, την οποία δεν αποτόλμησε καμία κυβέρνηση στο παρελθόν. Δεν θέλω να πιστέψω κάτι άλλο.

Και το κερασάκι στην τούρτα, που αποδεικνύει τα πάντα, ήταν τελικά η κίνηση της Αιγύπτου να χαράξει «οικόπεδα» ερευνών για υδρογονάνθρακες, αποκαλύπτοντας από βιασύνη της όλα όσα σχεδιάζονται στο παρασκήνιο ερήμην του ελληνικού λαού.

Και δεν είναι μόνο αυτά. Αυτό το βίντεο με εξέπληξε, λέει τόσα πολλά σε τόσο λίγο χρόνο. Τα βγάζει όλα πράγματι στο φως, μας ανοίγει τα μάτια και από εκεί και μετά όποιος θέλει να καταλάβει κατάλαβε. Όποιος ακόμα, μετά και την παρακολούθηση του βίντεο αυτού,δεν θέλει να καταλάβει, αυτό θα πρέπει να μας προβληματίσει πλέον για την καλοπιστία του.


 


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]