Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαβρόφ: Η αντιπαράθεση Ρωσίας και ΗΠΑ "έπιασε πάτο"


Η αντιπαράθεση Ρωσίας και ΗΠΑ "έπιασε πάτο", αλλά η Μόσχα ευελπιστεί ότι θα υπερισχύσει παρόλα αυτά η λογική στην Ουάσιγκτον δήλωσε, σήμερα ο Ρώσος υπουργός Εξωτερικών Σεργκέι Λαβρόφ.

"Από την μία, η αντιπαράθεση έπιασε πάτο. Από την άλλη, στα βάθη της ψυχής υπάρχει η ελπίδα, ότι όλοι ως ενήλικες αντιλαμβάνονται τους κινδύνους, που σχετίζονται με την καλλιέργεια της περαιτέρω έντασης… Παρόλα αυτά, πιστεύω, ότι θα υπερισχύσει η φρόνηση" δήλωσε ο Λαβρόφ.

Παράλληλα ο επικεφαλής της ρωσικής διπλωματίας εξέφρασε την άποψη ότι η πολιτική της άσκησης πιέσεων και της επιβολής κυρώσεων που έχει επιλέξει η αμερικανική κυβέρνηση, δεν έχει καμία πιθανότητα επιτυχίας.

Κατά την άποψη του Λαβρόφ, σοβαρός διάλογος μεταξύ Ρωσίας και ΗΠΑ δεν μπορεί να γίνει όσο η Ουάσιγκτον συνεχίζει να κατηγορεί την Μόσχα ως υπεύθυνη για τις συνέπειες της δικής της απερίσκεπτης πολιτικής.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]