Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Διαβάζοντας τα «Τουρκικά Νέα»


Η καλύτερη υπηρεσία στο έθνος είναι να μαθαίνεις την αλήθεια για τον αντίπαλο χωρίς τους παραμορφωτικούς φακούς της προπαγάνδας


Από τον Παναγιώτη Λιάκο

Γιορτάζοντας τα 200χρονα από το ξέσπασμα της Επανάστασης, ας αποτίνουμε φόρο τιμής στους προγόνους κάνοντας τα εύκολα. Ας νικήσουμε πρώτα μια μικρούλα, τοσοδούλα κακή συνήθειά μας κι έπειτα οργανώνουμε την κατάληψη της Κωνσταντινούπολης. Εδώ που τα λέμε, είναι πολύ πιο λογικό να μαθαίνεις την αλφάβητο ξεκινώντας από το Α κι όχι από το Ω. Ας σταματήσουμε, λοιπόν, την κατανάλωση οπτικοακουστικών προϊόντων της τουρκικής προπαγάνδας. Τέλος στα τουρκοσίριαλ! Ας μην προσφέρουμε άλλη βοήθεια, προβολή και μεροκάματα στους πράκτορες της ΜΙΤ (που βοηθούν στο σενάριο και τη διανομή), στον Ερντογάν, στους ηθοποιούς, στις εταιρίες παραγωγής και στο σύμπλοκο της «επικοινωνίας» μιας χώρας που διεκδικεί από εμάς μέχρι και τα Κάτω Πατήσια και τη Γαργαρέττα. Νισάφι πια με τον εξωραϊσμό της βαρβαρότητας. Η Τουρκία με τις τηλεοπτικές σειρές της (που μεριμνά να υποτιτλίζονται και όχι να μεταγλωττίζονται, ώστε να ακούγεται η τουρκική γλώσσα) έχει κατορθώσει να εξοικειώσει με την κουλτούρα της εκατομμύρια αφελείς τηλεθεατές.

Επιπλέον, αν υπάρχει μέσα μας το αληθές ενδιαφέρον για την ενημέρωση σχετικά με τα τεκταινόμενα στο υπό ίδρυση χαλιφάτο του Ερντογάν, ας ανατρέχουμε κάθε τόσο στην ιστοσελίδα «Τουρκικά Νέα», που βρίσκεται στην ηλεκτρονική διεύθυνση https://tourkikanea.gr. Τούτος ο ιστότοπος δημοσιεύει όλα όσα η Τουρκία θα ήθελε να παραμείνουν στο σκοτάδι, να λησμονηθούν, να μην κοινοποιηθούν στο ευρύ κοινό.

Οι ανύπαρκτες ελευθερίες στη χώρα, ο τυραννικός τρόπος διακυβέρνησης Ερντογάν, ο διωγμός των αντιφρονούντων, των Κούρδων, των μειονοτήτων, η κατάρρευση της οικονομίας, η κατρακύλα της λίρας, ο τριτοκοσμισμός της πολιτικής έκφρασης της εξουσίας, η υποταγή των θεσμών στα καπρίτσια του Νεοοθωμανού προέδρου, η επεκτατική πολιτική και οι σχέσεις με τον ντόπιο και διεθνή υπόκοσμο, ο βρόμικος ρόλος του προξενείου στη Θράκη, η επιβολή του φανατικού Ισλάμ στην κοινωνία από το ίδιο το κράτος κι ένα σωρό άλλα ζητήματα βρίσκονται στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος της ιστοσελίδας tourkikanea.gr. Γι’ αυτό ακριβώς δέχεται οργανωμένες διαδικτυακές επιθέσεις (μαντέψτε από πού).

Γιορτάστε το ’21 αντικρίζοντας την αληθινή και όχι την εξωραϊσμένη εικόνα του αντιπάλου…

Newsbreak






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]