Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία: Ανοίχτηκε ξανά στην ανατολική Μεσόγειο το Oruc Reis


Το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis διεξάγει έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο Navtex που έχουν εκδοθεί έως τις 15 Ιουνίου

Στην ανατολική Μεσόγειο ανοίχτηκε και πάλι το τουρκικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, μετά τη διήμερη παραμονή του σε λιμάνι της Αττάλειας, λόγω των άσχημων καιρικών συνθηκών.

Σήμερα το πρωί το Oruc Reis συνοδευόμενο από 2 ρυμουλκά επέστρεψε στην αποστολή του για έρευνες φυσικού αερίου εντός της τουρκικής υφαλοκρηπίδας.

Το σεισμικό ερευνητικό πλοίο Oruc Reis, το οποίο είχε αποπλεύσει από το λιμάνι της Αττάλειας στις 30 Νοεμβρίου 2020, είχε αγκυροβολήσει στις 16 Φεβρουαρίου ανοιχτά του λιμανιού Τσαγιαγζί στο Ντεμρέ της Αττάλειας.

Το ερευνητικό πλοίο διεξάγει έρευνες στην ανατολική Μεσόγειο στο πλαίσιο Navtex που έχουν εκδοθεί έως τις 15 Ιουνίου 2021.

Μαρία Ζαχαράκη
Έθνος 






Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]