Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Ερντογάν εξυμνεί ξανά τα έργα που κάνει για την Τουρκία


Tην ίδια ώρα η αντιπολίτευση αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον 65 πολίτες αυτοκτονούν κάθε εβδομάδα στην Τουρκία

Η Τουρκία «θα γίνει μία από τις 10 καλύτερες στον κόσμο το 2023» επανέλαβε το Σάββατο 27 Φεβρουαρίου ο Τούρκος πρόεδρος Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, εγκαινιάζοντας μέσω τηλεδιάσκεψης μία σήραγγα στην Ανατολία το μεσημέρι του Σαββάτου, την ίδια ώρα που έκθεση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης (CHP), αποκαλύπτει ότι τουλάχιστον 65 πολίτες αυτοκτονούν κάθε εβδομάδα στην Τουρκία μετά την εισαγωγή του προεδρικού συστήματος από το κυβερνών Κόμμα Δικαιοσύνης και Ανάπτυξης (AKP), σύμφωνα με την εφημερίδα της αντιπολίτευσης «Τζουμχουριέτ».

Συνδέοντας τα αυξανόμενα ποσοστά αυτοκτονιών με την επιδείνωση των οικονομικών συνθηκών μετά την υιοθέτηση του προεδρικού συστήματος στην Τουρκία, η έκθεση του Ρεπουμπλικανικό Λαϊκού Κόμματος διαπίστωσε ότι τα ποσοστά αυτοκτονιών έχουν αυξηθεί κατά 48%.

Για οικονομικούς λόγους, οι αυτοκτονίες αυξήθηκαν κατά 38% την περίοδο 2017-2019 κι έχουν καταγραφεί 9.916 αυτοκτονίες, σύμφωνα με τη «Τζουμχουριέτ».

Μαρία Ζαχαράκη
Έθνος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]