Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Και οι δυο του γιοί δεν υπηρέτησαν στον στρατό


Αποκάλυψη -κόλαφος για τον Ερντογάν

Συνεχίζεται στην Τουρκία ο σάλος για τη στρατιωτική θητεία των παιδιών του προέδρου Ερντογάν.

Μόλις προχθές είχε κατατεθεί στη Βουλή προς τον υπουργό Άμυνας Χουλουσί Ακάρ για το αν και που υπηρέτησε ο Αχμέτ Μπουράκ Ερντογάν.

Χθες τα πράγματα όμως έγιναν ακόμη χειρότερα.

Όπως αναφέρεται σε δημοσίευμα του skai.gr, σε συζήτηση στο τουρκικό κοινοβούλιο ο αντιπρόεδρος της του κυβερνώντος AKP, Μ. Εκμίν Ακμπάσογλου, εξύμνησε τον Ερντογάν λέγοντας ότι θα μείνει στην ιστορία ως ήρωας και γράφει έπος στην εξωτερική πολιτική και στο στράτευμα της Τουρκίας.

«Ο Ερντογάν είναι αυτός που πέτυχε το στόχο της ανεξάρτητης Τουρκίας και γράφει έπος στην εξωτερική πολιτική και με το στράτευμά μας. Θα μείνει στην ιστορία, είναι ήρωας!», δήλωσε χαρακτηριστικά.

Με ειρωνείες απάντησε ο εκπρόσωπος της αξιωματικής αντιπολίτευσης του Ρεπουμπλικανικού Λαϊκού Κόμματος, Οζγκιουρ Οζέλ, λέγοντας ότι η στολή παραλλαγής που φορά ο Τούρκος πρόεδρος θα ταίριαζε και στους γιούς του.

«Αφού ο Ερντογάν φοράει τη στολή παραλλαγής, τότε θα ταίριαζε η στολή αυτή και στον Μπιλάλ Ερντογάν και στον Μπουράκ Ερντογάν. Ο ένας έκανε εξαγορά θητείας, ο άλλος δεν υπηρέτησε καθώς δήλωσε ανήμπορος μετά μας μιλάτε για στρατό και παραλλαγές. Άντε τώρα, μην μιλάτε», τόνισε.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]