Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Το παρακράτος του Ερντογάν στην υπηρεσία του "σουλτάνου"


Απειλεί όποιον κριτικάρει τον Τούρκο Πρόεδρο

Η Τουρκία έχει μακρά ιστορία εμπλοκής των παραστρατιωτικών και της μαφίας με το κράτος.

Ο Alaatin Çakıcı, ένας από τους πιο γνωστούς εγκληματίες της Τουρκίας στο οργανωμένο έγκλημα (αποφυλακίστηκε πρόσφατα), ο οποίος έβαλε να δολοφονήσουν την ίδια του τη σύζυγο, απειλεί τώρα τον αρχηγό της αντιπολίτευσης Κεμάλ Κιλιντσάρογλου.

Ο ηγέτης του CHP την προηγούμενη εβδομάδα, επέκρινε το καθεστώς Ερντογάν για επιείκεια απέναντι στους αρχιμαφιόζους και εμπόρους ναρκωτικών. Ο Κιλιτσντάρογλου είπε μάλιστα απευθυνόμενος στον Τούρκο Πρόεδρο: «Θα σταματήσεις να αποφυλακίζεις αρχιμαφιόζους και εμπόρους ναρκωτικών την ώρα που φυλακίζεις εγκληματίες σκέψης;»

Η προειδοποίηση που δέχτηκε αμέσως μετά από τον Çakıcı ήταν σαφής: «Εσύ και τα στελέχη του κόμματος σου λέτε πως δεν υπάρχει δημοκρατία στην Τουρκία και μιλάτε ενάντια στον Πρόεδρο… Αν υπήρχε δικτατορικό καθεστώς στη χώρα μας όλοι σας θα είχατε παλουκωθεί… Πρόσεξε τα βήματά σου».






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]