Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Όσο η Ευρώπη κοιμάται…



Ας το καταλάβουμε μια και καλή. Στόχος του Ερντογάν και των ισλαμιστών που κουμαντάρει είναι ο δυτικός τρόπος ζωής

Όσο η Ευρώπη κοιμάται κι έχει βάλει τη συνείδησή της στον αυτόματο πιλότο τόσο ο παρανοϊκός ψευτοσουλτάνος της Άγκυρας θα δημιουργεί χάος.

Ο Ερντογάν είναι πιστό αντίγραφο του Μουσολίνι και κακέκτυπο του Χίτλερ. Ο Ταγίπ έχει πιστέψει ότι μπορεί ένα πρωί να ξυπνήσει έξω από τα τείχη της Βιένης και να κάνει πραγματικότητα όσα δεν μπόρεσαν οι πραγματικοί και όχι οι ημίαιμοι σουλτάνοι!

Επειδή όμως δεν είναι πια εποχή για σουλτάνους και αυτοκρατορίες και επειδή ο Άκης Πάνου δεν μπορεί πια να ξαναγράψει το «Ασ’ τον τρελό στην τρέλα του» ούτε ο Παναγιώτης Μιχαλόπουλος να ξανατραγουδήσει το «Μες στης πόλης το χαμάμ», καθότι αμφότεροι έχουν εκδημήσει εις Κύριον, τον βλέπω τον «σουλτάνο» της συμφοράς πακέτο, κάτι μεταξύ Σαντάμ και Καντάφι. Κι επειδή έχει καταργηθεί η θανατική ποινή και στην Τουρκία, μάλλον θα τον λιντσάρουν, όπως τον καημένο τον Μουαμάρ!

Κι όσο οι φανατίλες του αιμοχαρούς προφήτη αποκεφαλίζουν άοπλους πολίτες στη Γαλλία τόσο οι Γάλλοι θα θυμούνται τα λόγια του Ζακ Αταλί, του σπουδαίου αυτού επικοινωνιολόγου (ο άνθρωπος που έκανε τον Μιτεράν πρόεδρο με τη λέξη «αλλαγή»), ο οποίος κάναν μήνα πριν είχε πει: «Πρέπει να ακούσουμε τι λέει ο Ερντογάν και να το λάβουμε πολύ σοβαρά υπόψη μας. Πρέπει, επίσης, να είμαστε έτοιμοι να δράσουμε με κάθε τρόπο. Εάν οι προκάτοχοί μας είχαν λάβει σοβαρά υπόψη τους τις ομιλίες του Χίτλερ από το 1933 έως το 1936, θα μπορούσαν να είχαν εμποδίσει αυτό το τέρας να βρει τους τρόπους και τα μέσα για να κάνει αυτά που είχε ανακοινώσει».

Και δεν είναι ο Αταλί όποιος κι όποιος, ε; Έχει καθίσει δίπλα σε προέδρους και προέδρους! Νικολά Σαρκοζί, Φρανσουά Ολάντ, αλλά και Εμανουέλ Μακρόν, όταν ο τελευταίος υπηρετούσε ως υπουργός Οικονομίας της Γαλλίας!

Θα μου πείτε: «Έπρεπε να τα πει ο Αταλί για να καταλάβουμες τι τρέχει με τον παλάβρα;» Οχι, αλλά, όταν μιλάει και κάποιος με ιδιαίτερη εμπειρία και βάρος, είναι κάτι που πρέπει να ληφθεί σοβαρά υπόψη.

Η χθεσινή, δεύτερη μέσα σε λίγες μέρες, σφαγή αθώων Γάλλων πολιτών από ένα ισλαμικό κτήνος δείχνει ότι ο πόλεμος που έχει κηρύξει ο τρελάρας της Αγκυρας στην Ευρώπη έχει ανάψει. Κι αν δεν «του την ανάψει» εγκαίρως η Ευρώπη, ο τρελάκιας είναι ικανός να κάνει ζημιά!

Ας το καταλάβουμε μια και καλή. Στόχος του Ερντογάν και των ισλαμιστών που κουμαντάρει είναι ο δυτικός τρόπος ζωής! Όσο πιο γρήγορα του κόψουμε τον βήχα (με τον γνωστό τρόπο) τόσο γρηγορότερα θα πάψει να μας δημιουργεί προβλήματα!

Newsbreak




Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου


Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]