Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η επίσκεψη Πομπέο και η διαΠόμπευση της Ελλάδας



Στο λόγο του στην Κρήτη και παρουσία του Πρωθυπουργού ο ΥΠ.ΕΞ των ΗΠΑ κ. Πομπέο, μίλησε για ελληνοαμερικανική συνεργασία κατά των δραστηριοτήτων της Ρωσίας και ζήτησε και την συνδρομή της ορθόδοξης εκκλησίας.

Αφού πέτυχε την στρατιωτικοποίηση των λιμένων Θεσσαλονίκης και Αλεξανδρούπολης που συμβάλουν στον γεωπολιτικό στραγγαλισμό της Ρωσίας, τώρα θέλει να μεγαλώσει το υπάρχων χάσμα της ορθόδοξης εκκλησίας (ένεκα αναγνώρισης της Ουκρανικής εκκλησίας από το Πατριαρχείο).

Η απομάκρυνση της Ελλάδας από την Ρωσία η οποία ξεκίνησε από την κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ, συνεχίζεται και από την σημερινή, σε βάρος των ελληνικών συμφερόντων. Η Ρωσία έχει λόγο στην Μεσόγειο και είναι "ισχυρός γεωπολιτικός παίκτης" στην περιοχή, όπως αποδείχθηκε στην περίπτωση της Συρίας.

Η συγκεκριμένη φράση μυρίζει αμερικανίλα χειρίστου βαθμού και είναι ανεπίτρεπτο η όποια ελληνική κυβέρνηση να ανέχεται επεμβάσεις τέτοιου είδους.

Αλγεινή εντύπωση μου προκάλεσε η σιωπή της αντιπολίτευσης αλλά και όλων των Μ.Μ.Ε (Μέσων Μαζικής Εξαπάτησης).

Νίκος Καρατουλιώτης
Υποστράτηγος Ε.Α





Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου



Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]