Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Μπερίσα υπέρ του διωγμού των αρμενίων από το Αρτσάχ!



Ο πρώην πρωθυπουργός της Αλβανίας αποδεικνύει την ηθική και τον σεβασμό στα ανθρώπινα δικαιώματα από όλο το τουρκικό τόξο! Το ανησυχητικό είναι ότι στην Αλβανία πλέον η Τουρκία έχει μπει τόσο γερά, που οι πολιτικοί υπηρετούν τυφλά τις εντολές του Ερντογάν περιμένοντας προφανώς ως αντάλλαγμα βοήθεια στις επόμενες εκλογές.

Η παρέμβαση λοιπόν Μπερίσα σε κάνει να τραβάς τα μαλλιά σου. Θέλει να παρέμβει η διεθνής κοινότητα για να ξεσπιτωθούν οι Αρμένιοι από το Ναγκόρνο Καραμπάχ, αφού παραδέχεται ότι πλέον η πλειοψηφία των κατοίκων εκεί είναι από την Αρμενία!

Εννοείται ότι παίρνει αναφανδόν το πλευρό του Αζερμπαϊτζάν και δικαιολογεί την εισβολή. Όταν όμως έχεις έναν λαό που έχει ήδη υποστεί μία γενοκτονία από τους ίδιους δράστες και εσύ βγαίνεις και ζητάς στην ουσία δεύτερο ξεσπιτωμό, άρα νέα εθνοκάθαρση, αποδεικνύεις τον ρόλο σου στην πορεία της ιστορίας. Είσαι επικίνδυνος όχι μόνο για τους αρμένιους, αλλά και για τους αλβανούς και ολόκληρη την ανθρωπότητα. Για την ακρίβεια κάθε φίλος της φασιστικής πολιτικής Ερντογάν συνιστά απειλή για την ανθρωπότητα.

 






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου

Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]