Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η Γερμανία εξοπλίζει τα Drones των δειλών Τούρκων!


Έρευνα καταπέλτης από γερμανικό περιοδικό, αποκαλύπτει την συμφωνία ντροπής Τουρκίας – Γερμανίας με την οποία ο Ερντογάν απέκτησε το πλέον δολοφονικό του όπλο που δεν διστάζει να το στρέφει κατά αμάχων: Τα μη επανδρωμένα αεροσκάφη.

Η Τουρκία το τελευταίο διάστημα έχει ανοίξει άφθονα πολεμικά μέτωπα κατά λαών προκειμένου να εξυπηρετήσει τα συμφέροντα της. Δεν τολμά όμως να αντιμετωπίσει οργανωμένο στρατό. Αντίθετα, η ύπουλη μέθοδος της περιλαμβάνει εξίσου ύπουλα όπλα.

Εκτός από τους τρομοκράτες μισθοφόρους ισλαμιστές που χρησιμεύουν για να προωθούν τα συμφέροντα της Τουρκίας, Τα τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη είναι το κύριο όπλο της τουρκικής εισβολής σε τρίτες χώρες.


Τα Drones και η δειλία των Τούρκων

Τα μέτωπα της Τουρκίας – εκτός από την ανατολική Μεσόγειο που η αναμέτρηση με την Ελλάδα δεν έχει εξελιχθεί ακόμα σε πολεμική – είναι πολλά: Αζερμπαϊτζάν, Κουρδιστάν, Συρία, Υεμένη, Λιβύη και όπου αλλού η Τουρκία μυρίσει αίμα. Τηλεκατευθυνόμενοι πύραυλοι που εκτοξεύονται από τούρκικα μη επανδρωμένα αεροσκάφη, είναι ένα όπλο αντίστοιχο της τουρκικής δειλίας στο πεδίο της μάχης.

Δειλία που παραδοσιακά δείχνει την τουρκική βαρβαρότητα και στρέφεται κατά αμάχων, αφού δεν τολμά να αντιμετωπίσει οργανωμένο στρατό. Η Άνανδρη δολοφονία τριών Κούρδων ακτιβιστών στην Συρία έναν μήνα πριν με εκτόξευση πυραύλου από Drone είναι ενδεικτική της βαρβαρότητας.

Τα δήθεν «τουρκικά drones» του Ερντογάν

Μπορεί ο Ερντογάν να ποζάρει στις κάμερες υπογράφοντας στα μη επανδρωμένα που παρουσιάζει ως “τουρκικής κατασκευής”, ο όρος όμως αυτός είναι άκρως παραπλανητικός.

Σύμφωνα με την έρευνα του γερμανικού περιοδικού, η εταιρεία TDW αλλά και ίδια η γερμανική κυβέρνηση έπαιξαν καθοριστικό ρόλο στην ανάπτυξη των δήθεν τουρκικών μη επανδρωμένων αεροσκαφών!

Αυτό μάλιστα αποκαλύφθηκε εντός γερμανικού κοινοβουλίου, από μία φαινομενικά ασήμαντη ερώτηση που κατατέθηκε από το κόμμα της γερμανικής αριστεράς. Εκεί λοιπόν αποκαλύφθηκε ότι μεγάλο μέρος της παραγωγής τηλεκατευθυνόμενων πυραύλων που κατασκευάζονται στην Γερμανία, εξάγεται στην Τουρκία! Είναι ίδιοι οι πύραυλοι με τους οποίους οι Τούρκοι δολοφονούν αμάχους. Η Γερμανική εταιρία μάλιστα με την άδεια της Γερμανίας, έχει εκχωρήσει και δικαίωμα παραγωγής στον δολοφόνο Ερντογάν!

Η Γερμανία όπλισε τους Τούρκους δολοφόνους!

Η Γερμανία αποτελεί βασικό προμηθευτή οπλικών συστημάτων στην Τουρκία. Άλλωστε η Τουρκία είναι ο καλύτερος πελάτης της γερμανικής πολεμικής βιομηχανίας εδώ και χρόνια. Η ακτιβίστρια Simone Wisotzki είναι ξεκάθαρη: “Εάν η Τουρκία δεν είχε την γερμανική στήριξη, δεν θα έφτιαχνε μη επανδρωμένα ούτε σε 10 χρόνια.”

Η εταιρία που φτιάχνει τα τηλεκατευθυνόμενα βλήματα Roketsan και συνδέεται ευθέως με τον γαμπρό του Ερντογάν, αποτελεί το καμάρι της Τουρκίας. Μία πανίσχυρη δύναμη που αποδεικνύει την δυνατότητα της τουρκικής πολεμικής βιομηχανίας! Και αυτό το παραμύθι όμως κατέρρευσε μετά από ερώτηση των Πράσινων στην γερμανική κυβέρνηση.

Το γερμανικό κράτος λοιπόν παραδέχτηκε επισήμως ότι στέλνει όλο τον απαραίτητο εξοπλισμό, τις κεφαλές και έχει εκχωρήσει την τεχνολογία κατασκευής πυραύλων και τηλεκατευθυνόμενων αντιαρματικών βλημάτων τύπου LRAT και ΜRAT!

Αυτά ακριβώς τα είδη βλημάτων που πρακτικά εισάγονται αποσυναρμολογημένα από την Γερμανία, συναρμολογούνται απλώς στην Τουρκία και παρουσιάζονται ως «τουρκικά» με τους κωδικούς OMTAS και UMTAS.

Με απλά λόγια λοιπόν, η Γερμανία είναι απολύτως υπεύθυνη για τον δολοφονικό εξοπλισμό των άνανδρων Τούρκων. Κατά παράβαση όλων των δεσμεύσεων και κάθε έννοια ευρωπαϊκού δικαίου.

Είναι λοιπόν εξίσου υπόλογη για τα τουρκικά εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας.

Newsbreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]