Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Λαθρεμπόριο οργάνων νεκρών Σύρων τζιχαντιστών που σκοτώθηκαν στη Λιβύη


Ο Λιβυκός Εθνικός Στρατός (LNA) κατήγγειλε ένα αποτρόπαιο σκάνδαλο για το καθεστώς του Τούρκου Προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν, σχετικά με εμπόριο οργάνων που αφαιρέθηκαν από τις σορούς τζιχαντιστών μισθοφόρων που σκοτώθηκαν στη Λιβύη, γράφει αιγυπτιακό δημοσίευμα και αναδημοσιεύει το Βαλκανικό Περισκόπιο.

Σύμφωνα με την Al-Arabiya, ο ταξίαρχος Χαλέντ αλ Μανζτούμπ [Khaled Al-Mahjoub], Διευθυντής του Τμήματος Ηθικού Προσανατολισμού στον Λιβυκό Εθνικό Στρατό Στρατό (LNA), δήλωσε ότι σοροί Σύρων μισθοφόρων που σκοτώθηκαν κατά τις πρόσφατες μάχες στο πλευρό των υποστηριζόμενων από την Τουρκία κυβερνητικών πολιτοφυλακών, επεστράφησαν στη Συρία χωρίς όργανα, υποστηρίζοντας ότι εκλάπησαν για να διοχετευτούν στη λαθρεμπορία ανθρωπίνων οργάνων.

Πρόσθεσε ότι οι πληροφορίες που ελήφθησαν από τη Συρία δείχνουν ότι οι περισσότεροι σοροί των μισθοφόρων που επιστρέφουν από τη Λιβύη περνούν από το «Στρατόπεδο Διαλογής της πόλης Κιλίς» και καταλήγουν σε περιοχή στο Χαλέπι.


Στο διάστημα αυτό, τα όργανα κλέβονται για εμπορία, χωρίς να έχει αποκαλυφθεί σε ποιο μέρος γίνεται η αφαίρεση των οργάνων των νεκρών.

Ο ίδιος τόνισε ότι όταν πτώματα είναι πολλά, τα βάζουν σε φορτηγά τα οποία παγιδεύουν με εκρηκτικά και ισχυρίζονται μετά ότι οι μισθοφόροι σκοτώθηκαν σε βομβαρδισμό.

Σύμφωνα με τις τελευταίες στατιστικές του, το Συριακό Παρατηρητήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων κατέγραψε περισσότερους από 450 Σύρους τζιχαντιστές νεκρούς, συμπεριλαμβανομένων ανηλίκων, στις μάχες στα μέτωπα της Λιβύης, οι οποίοι σκοτώθηκαν κατά τη διάρκεια των συγκρούσεων, ειδικά στους άξονες μάχης στην πρωτεύουσα, την Τρίπολη, και τις περιοχές υπό τον έλεγχο της ισλαμιστικής Κυβέρνησης Εθνικής Συμφωνίας (GNA).

Η διαδικασία στρατολόγησης μισθοφόρων, ιδίως εφήβων, από τις φιλοτουρκικές συριακές φατρίες, μερικές φορές γίνεται χωρίς τη γνώση των οικογενειών τους, σε πλήρη εκμετάλλευση της δύσκολης ζωής και της κατάστασης φτώχειας, γράφει η αιγυπτιακή El Balad και αναδημοσιεύει η Ηχώ της Σαουδικής Αραβίας Nabd.com.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Και μιας και μιλάμε για εμπόρια θανάτου ή "ζωής"... Σακελλαροπούλου: Είναι επικίνδυνες για τη δημόσια υγεία οι ψευδείς ειδήσεις και οι αντιεπιστημονικές θεωρίες που αποπροσανατολίζουν την κοινή γνώμη και προτρέπουν τους πολίτες σε αντικοινωνικές και ανεύθυνες συμπεριφορές».
    Έλα μου όμως που αυτές τις "αντιεπιστημονικές" θεωρίες τις τεκμηριώνουν πολύ μεγάλοι επιστήμονες, πολύ πιο μεγάλοι και ανιδιοτελείς από τους χρηματοδοτούμενους από φαρμακευτικές εταιρείες και που βρίσκονται στον ΠΟΥ,στα ελληνικά κανάλια (μόνιμο στασίδι χωρίς αντίλογο) ή οπουδήποτε. Όπως πχο κ. Γιάννης Ιωαννίδης και όπως:

    640 ΓΙΑΤΡΟΙ ΑΠΟ ΟΛΟ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ, ΕΝΩΜΕΝΟΙ: « Ο COVID19 ΕΙΝΑΙ ΜΙΑ ΠΑΓΚΟΣΜΙΑ ΑΠΆΤΗ! » - ΝΕΟ ΜΕΓΑΛΟ ΚΙΝΗΜΑ, EΞΩΚΥΒΕΡΝΗΤΙΚΗ ΕΠΙΤΡΟΠΗ ΙΑΤΡΩΝ, ΔΙΚΗΓΟΡΩΝ ΚΑΙ ΚΑΘΗΓΗΤΩΝ ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΩΝ ΑΠΟΚΑΛΥΠΤΟΥΝ ΤΗΝ ΑΛΗΘΕΙΑ!
    Εδώ:https://diodotos-k-t.blogspot.com/2020/08/640-covid19-e.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δυστυχως υπαρχουν τετοια περιστατικα σε ολο τον κοσμο ποσο μαλλον απο τετοια μη ανθρωπινα ειδη πρεπει να βοηθησουμε ολοι παιδια οτι πεφτει στην αντιληψη μας κατευθειαν αναφορα στην αστυνομια για να προλαβουμε τα χειροτερα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]