Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέος Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας


Για να μπορέσει ένας Έλληνας πολίτης να χρησιμοποιήσει τις ηλεκτρονικές υπηρεσίες της Ελληνικής Δημοκρατίας ΥΠΟΧΡΕΟΥΤΑΙ να περάσει από την έγκριση μίας εκ των τεσσάρων τραπεζών.

Δεν είναι κάποιο κακόγουστο αστειάκι.

Είναι η πραγματικότητα του Τάκη.

Το ιδιωτικό κράτος-εταιρία Deutschland GmbH ελέγχει τις ιδιωτικές τράπεζες και, μέσω αυτών, πλέον ελέγχει το δικαίωμα άσκησης δικαιώματος του πολίτη εντός της Ελληνικής Δημοκρατίας.

Ο σοσιαλιστής Τάκης και ο σοσιαλιστής Πιερρακάκης έβαλαν την κρατική σφραγίδα.

Με εντολή Μητσοτάκη ιδιωτικοποιείται η άσκηση δημοκρατικών δικαιωμάτων.

Ο άξιος Αλέξανδρος Διακόπουλος έγινε Σύμβουλος Εθνικής Ασφαλείας.

Όταν έγινε αντιληπτό πως δεν θα γινόταν σοσιαλιστική μαριονέτα, έπρεπε να μετατραπεί από διαμάντι σε κάρβουνο.

Έγινε αρθρογράφος της Καθημερινής, μετατράπηκε σε φιλοξενούμενο σε τηλεπαράθυρο της Μενεγάκη και κάηκε.

Τώρα η θέση έμεινε αδειανή, προφανώς όχι για τον Κωνσταντίνο Ζαζιά, αλλά για κάποιον καταλληλότερο στο σοσιαλιστικό σχήμα.


Ήρθε η ώρα να αποκαλύψουμε τον καταλληλότερο για τη θέση του Συμβούλου Εθνικής Ασφαλείας.

Είναι ο Wolfgang Schwanitz.

Ήταν ο τελευταίος επικεφαλής της Στάζι και Υπουργός Κρατικής Ασφάλειας της Ανατολικής Γερμανίας. https://www.bstu.de/mfs-lexikon/detail/schwanitz-wolfgang/

- Θα συνεννοείται άψογα στη γερμανική με τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τον Παναγιώτη Πικραμμένο.

- Θα μοιράζεται τις ίδιες ευρωπατριωτικές ιδεολογικές ανησυχίες με τον Τάκη Θεοδωρικάκο και τον Δημήτρη Τσιόδρα.

- Θα διευθετήσει σοσιαλιστικά την εκχώρηση ελληνικής εθνικής κυριαρχίας στην Τουρκία με βάση το σχέδιο της Γερμανίας και την προσωπική σφραγίδα του συναδέλφου του στις μυστικές υπηρεσίες της εθνικοσοσιαλιστής Δημοκρατίας της Βαϊμάρης Σπυρίδωνα Σημίτη.

- Θα πηγαίνει αγκαζέ με την Ντόρα Μητσοτάκη στο αμφιθέατρο της Γερμανικής Σχολής Αθηνών για να συμμετάσχει στις εκδηλώσεις για την εθνική εορτή της 28ης Οκτωβρίου, δηλώνοντας ενάντια στον φασισμό, δηλαδή ενάντια στον (εθνικο)σοσιαλισμό.

Όλα αυτά δεν είναι ικανός να τα κάνει ο Κωνσταντίνος Ζαζιάς, όπως δεν ήταν ικανός να τα κάνει και ο Αλέξανδρος Διακόπουλος. Ο εντολοδόχος Αποστολάκης, που υπέγραψε με εντολή σοσιαλιστή ολιγάρχη τις Πρέσπες για να μην πέσει ο σοσιαλιστής Τσίπρας, και ο «στρατιωτάκια ακούνητα και αμίλητα» Κωσταράκος, που κάθησε κλαρίνο στο νεκροταφείο των Ναζί μπροστά στον Γερμανό Πρέσβυ για να πάρει την καρέκλα του «στρατηγού του τίποτα» στην ΕΕ, είναι ημίμετρα.

Μην το σκέφτεσαι Κυριάκο.
Wolfgang Schwanitz για να έχεις το κεφάλι σου ήσυχο.
Όλα εντός της οικογένειας.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]