Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσάμπα μάγκες, στις πλάτες των Ελλήνων! (ξανά)


Ο αυστριακός καγκελάριος Σεμπαστιάν Κουρτζ, ουσιαστικά έβαλε βέτο για το ταμείο ανάκαμψης. Οι μεταμεσονύχτιες δηλώσεις του εξηγούσαν και τον λόγο: Δεν θέλει μακροπρόθεσμη ένωση του χρέους! Κοινώς, ο υποτιθέμενος εταίρος σε μία οικονομική ένωση, θέλει μόνο τα έσοδα και όχι τα χρέη!

Δεν θέλει δηλαδή ο αυστριακός καγκελάριος να μοιραστεί τον παράδεισο του για παράδειγμα με την κόλαση της Ελλάδας. Η οποία έχει μετατραπεί σε αποικία χρέους. Και δεν βγαίνει ο Μητσοτάκης να του πει ότι η Ελλάδα είναι καταχρεωμένη, γιατί φυλάει μαζί και τα σύνορα της Αυστρίας! Διότι οι έλληνες με τις θυσίες τους, το αίμα τους, τον ιδρώτα τους και τα δισεκατομμύρια που ξοδεύουν ετησίως, συντηρούν μια πολεμική μηχανή για να ανακόψουν την τουρκική λαίλαπα που απειλεί την ίδια την Ευρώπη!


Και το κάνει απολύτως μόνη της, τελείως αβοήθητή. Οι καλοσιδερωμένες στολές των αυστριακών φτεροφόρων, υπάρχουν επειδή προηγήθηκαν οι ματωμένες στολές του Γιαλοψού, του Καραθανάση, του Βλαχάκου. Ο οικονομικός παράδεισος της Αυστρίας και της Γερμανίας, οφείλεται στην μεγαλοψυχία της κατεστραμμένης στο δεύτερο παγκόσμιο πόλεμο Ελλάδος, που τους χάρισε τα χρέη, ενώ η ίδια παρέμεινε καταχρεωμένη έως και σήμερα.

Η ευμάρεια των επιχειρήσεων της Αυστρίας και της Γερμανίας, οφείλεται στο άρμεγμα των ελλήνων πολιτών, με τις επαίσχυντες συμβάσεις των πολυεθνικών τους, που σύναψαν διεφθαρμένοι έλληνες πολιτικοί κάνοντας πλούσια την κάθε Siemens και την κάθε Novartis. Ας προσέχουν λοιπόν οι καλοσιδερωμένοι των Βρυξελλών, διότι υπάρχει και μία περίπτωση στο εγγύς μέλλον τα σύνορα τους να τα φυλάνε οι σκοπιανοί. Και τότε οι τούρκοι θα κάνουν περίπατο μέχρι την Βιέννη.

NewsBreak


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]