Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Δεν μπορούν να κρύψουν τον φιλοτουρκισμό τους


Ζητούν από την Αθήνα να κάνει πίσω από τις… “σκληρές της θέσεις” για 3.000 νησιά και νησίδες

Στην ελληνοτουρκική διένεξη για τις γεωτρήσεις και τη διαμεσολάβηση της Καγκελαρίου Άγκελα Μέρκελ, αναφέρεται σχόλιο της Süddeutsche Zeitung, το οποίο σημειώνει:
«επειδή ο Πρόεδρος Ταγίπ Ερντογάν δεν φοβάται τους στρατιωτικούς κινδύνους, οι φρεγάτες των Τούρκων και των Ελλήνων ήρθαν επικίνδυνα κοντά. Η Καγκελάριος κατάφερε να διαμεσολαβήσει μεταξύ των δυο εταίρων του ΝΑΤΟ αλλά προφανώς την τελευταία στιγμή. Η Άγκυρα ανέβαλε προς το παρόν τις προκλητικές γεωτρήσεις της. Τώρα θα πρέπει να μιλήσουν. Αυτό όμως σημαίνει πως η Αθήνα θα πρέπει να απομακρυνθεί από τις σκληρές θέσεις της για τα κυριαρχικά δικαιώματα των 3.000 νησιών και νησίδων της. Κάτι που για τον ξιφομάχο Ερντογάν, ο οποίος προσβλέπει στο διαμοιρασμό των πρώτων υλών, είναι μια αναμφισβήτητη νίκη».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Αυτός με το βλέμμα συγκεκριμένου ψαριού, ο μέγας “φιλέλληνας” δήλωσε χθες ότι δεν απορρίπτουμε όλο το Τουρκολυβικό Μνημόνιο οριοθέτησης ΑΟΖ. Αυτός και η κυβέρνηση Μητσοτάκη καταφέρνουν το θαύμα του “ολίγον έγκυος”! Ένα Μνημόνιο ΑΟΖ δύο χωρών που δεν συνορεύουν μεταξύ τους, για τη λαοπρόβλητη κυβέρνηση Μητσοτάκη, είναι “ολίγον” (έως πολύ... δε γνωρίζουμε ακόμα) αποδεκτό και σωστό!

    Σήμερα ο ίδιος κύριος δήλωσε ότι δε θα ανακηρύξουμε μόνοι μας ΑΟΖ.
    Διοπτροφόρε ολιγόμυαλε, κανείς από τους επαΐοντες δεν προτρέπει να ανακηρύξει μόνη της η Ελλάδα ΑΟΖ. ΟΛΟΙ όμως όσοι φέρουν καρδιά ελληνική προτρέπουν, πάλι και πάλι και πάλι (κρατάει χρόνια αυτή η κολώνια), ΜΟΝΗ ΤΗΣ ΝΑ ΤΗΝ ΟΡΙΟΘΕΤΗΣΕΙ. Έχει αυτό το δικαίωμα βάσει του διεθνούς Δικαίου, του Δικαίου της θάλασσας που ψηφίστηκε και από την Ελλάδα στο Montego Bay της Τζαμάϊκα τo 1982. Το διεθνές αυτό Δίκαιο μονίμως το επικαλείσθε και μονίμως το απεμπολείτε!
    Πιστοί οσφυοκάμπτες και προσκυνητές της Μέρκελ και της Νέας Τάξης, που θέλουν την Ελλάδα διαλυμένη για πάντα. “Διεμερίσαντο τα ιμάτια μου εαυτοίς...”
    Αλλά πού θα πάει; Θα έρθει και η εκ θαύματος Χριστού και λαού ΑΝΑΣΤΑΣΗ για τούτη τη χιλιοβασανισμένη ΠΑΤΡΙΔΑ. Και ίσως είναι πιο κοντά από όσο εσύ και οι όμοιοι σου πιστεύετε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]