Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιερώνυμος: Ο Ερντογάν είναι έξυπνος και χρησιμοποιεί πολλά παιχνίδια


«Η πορεία των πραγμάτων θα μας δείξει γιατί το έκανε», είπε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος αναφορικά με την απόφαση να μετατραπεί σε τζαμί η Αγία Σοφία

Θέση για την Παναγία Σουμελά και τα παιχνίδια του Τούρκου προέδρου Ρετζέπ Ταγίπ Ερντογάν που έχουν ως στόχο να εξισορροπήσουν την απόφασή του για την μετατροπή της Αγίας Σοφίας σε τζαμί, πήρε ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.

«Ο Ενρτογάν βρίσκεται σε δεινή πολιτική θέση πολιτικά, είναι πανέξυπνος και ξέρει να χρησιμοποιεί πάρα πολλά παιχνίδια". Επομένως, ένα από αυτά τα παιχνίδια είναι και αυτό. Αν θέλουμε να πάμε λίγο βαθύτερα διερωτώμεθα: Πάει να μαλακώσει λίγο τη δυσμένεια που υπάρχει στον κόσμο γι αυτό που έγινε, το βάρβαρο στην Αγία Σοφία και έρχεται να το μαλακώσει με τον προσφορά της ελευθερίας, για λειτουργία, στην Μονή Σουμελά; Αυτό είναι ένα ερώτημα», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος και συνέχισε:


«Είναι άλλο το καθεστώς της Αγίας Σοφίας από εκείνο της εκκλησίας Σουμελά. Αυτή είναι μια εκκλησία που έχει καταστραφεί, ένα μοναστήρι το οποίο αναστηλώνεται τώρα και αναστηλώνεται όπως ξέρετε όχι με χρήματα της Τουρκίας. Αναστυλώνεται με χρήματα που διατίθενται από διαφόρους. Επομένως ένα από τα παιχνίδια του είναι και αυτό».

«Η πορεία των πραγμάτων θα μας δείξει γιατί το έκανε», κατέληξε στην δήλωσή του ο Αρχιεπίσκοπος Ιερώνυμος.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]