Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Κέννεντυ: “Ο Μπιλ Γκέιτς θα σπείρει τον θάνατο και την υποδούλωση με το εμβόλιο για τον κορωναϊό”


Σε ανάρτησή του στο Instagram ο Ρόμπερτ Κέννεντυ, ανηψιός του δολοφονηθέντος Προέδρου των ΗΠΑ Τζων Κέννεντυ, αναφέρει μεταξύ άλλων:

«Τα εμβόλια, για τον Bill Gates, είναι μια στρατηγική φιλανθρωπίας που τροφοδοτεί τις πολυάριθμες επιχειρήσεις που σχετίζονται με το εμβόλιο (συμπεριλαμβανομένης της φιλοδοξίας της Microsoft να ελέγχει μια παγκόσμια επιχείρηση ταυτότητας εμβολιασμού) και να του δώσει δικτατορικό έλεγχο στην παγκόσμια πολιτική υγείας – η αιχμή του εταιρικού νεοϊμπεριαλισμού.

Η εμμονή του Gates με τα εμβόλια φαίνεται να τροφοδοτείται από μια μεσαιωνική πεποίθηση ότι έχει χρισθεί να σώσει τον κόσμο με την τεχνολογία και μια θεϊκή προθυμία να πειραματιστεί με τη ζωή των πιο αδύναμων ανθρώπων.

Με την υπόσχεση για την εξάλειψη της πολιομυελίτιδας με 1,2 δισεκατομμύρια δολάρια, ο Gates ανέλαβε τον έλεγχο της Εθνικής Συμβουλευτικής Επιτροπής της Ινδίας (NAB) και έδωσε εντολή για 50 εμβόλια κατά της πολιομυελίτιδας σε κάθε παιδί πριν από την ηλικία των πέντε ετών. Οι Ινδοί γιατροί κατηγορούν την εκστρατεία για μια καταστροφική επιδημία πολιομυελίτιδας που παρέλυσε 496.000 παιδιά μεταξύ 2000 και το 2017. Το 2017, η ινδική κυβέρνηση έστειλε πίσω το σχήμα των εμβολίων του Gates και έδιωξε τον Gates και τους φίλους του από το NAB. Τα ποσοστά παράλυσης της πολιομυελίτιδας υποχώρησαν ραγδαία. Το 2017, ο Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας παραδέχτηκε διστακτικά ότι η παγκόσμια έκρηξη της πολιομυελίτιδας είναι κυρίως συνέπεια του εμβολίου, που σημαίνει ότι προέρχεται από το Πρόγραμμα Εμβολίων του Gates.


Οι πιο τρομακτικές επιδημίες στο Κονγκό, τις Φιλιππίνες και το Αφγανιστάν συνδέονται όλες με τα εμβόλια του Gates. Μέχρι το 2018, 3/4 των παγκόσμιων περιπτώσεων πολιομυελίτιδας ήταν από τα εμβόλια του Gates.

Το 2014, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε δοκιμές πειραματικών εμβολίων HPV, που αναπτύχθηκαν από την GSK και τη Merck, σε 23.000 νεαρά κορίτσια σε απομακρυσμένες ινδικές επαρχίες. Περίπου 1,200 εμφάνισαν σοβαρές παρενέργειες, συμπεριλαμβανομένων αυτοάνοσων και διαταραχών γονιμότητας. Επτά πέθαναν. Οι ινδικές κυβερνητικές έρευνες κατήγγειλαν ότι οι ερευνητές που χρηματοδοτούνται από τον Gates διέπραξαν σωρό ηθικές παραβιάσεις: πιέζοντας τα ευάλωτα κορίτσια του χωριού, εκφοβίζοντας τους γονείς, παραποιώντας τα έντυπα συγκατάθεσης και αρνούμενοι την ιατρική περίθαλψη στα κορίτσια που είχαν υποστεί βλάβη. Η υπόθεση βρίσκεται τώρα στο Ανώτατο Δικαστήριο της χώρας.

Το 2010, το Ίδρυμα Gates χρηματοδότησε μια δοκιμή πειραματικού εμβολίου ελονοσίας της GSK, σκοτώνοντας 151 βρέφη στην Αφρική και προκαλώντας σοβαρές ανεπιθύμητες ενέργειες, όπως παράλυση και εμπύρετους σπασμούς σε 1.048 από τα 5.049 παιδιά».

Δήλωση Κόρμπιν: “Μπιλ Γκέιτς και Τζώρτζ Σόρος πίσω από τον Κορωναϊό”

Ο αδερφός του Jeremy Corbyn, Piers, ισχυρίστηκε ότι ο Bill Gates και ο George Soros βρίσκονται πίσω από τον κορωναϊό.

Ο 72χρονος είπε στους ακολούθους του στο Twitter ότι η ασθένεια είναι μια απόπειρα να εξοντωθεί ο παγκόσμιος πληθυσμός με ένα επερχόμενο δηλητηριασμένο αντίδοτο.

Έγραψε: «Η πανδημία του Κορωναϊού δοκιμάστηκε σε εξομοίωση τον Οκτώβριο του 2019 από τα ζάμπλουτα φρικιά Μπιλ Γκέιτς, Τζώρτζ Σόρος και αποβράσματα. Τώρα, είναι πραγματικότητα”.
Προφανώς αναφέρεται στην προσομοίωση πανδημίας κορωναϊού τον Οκτώβριο του 2019 στην Νέα Υόρκη με κωδική ονομασία “Συμβάν 201“.

“Ο σκοπός είναι η μείωση του παγκοσμίου πληθυσμού (“ο άνθρωπος προκαλεί το πρόβλημα του διοξειδίου του άνθρακα”) μέσω του μαζικού εμβολιασμού των ανθρώπων που θα περιέχει δηλητήριο. Αρνηθείτε το εμβόλιο στον Κορωναϊό”.

Δείτε την φωτογραφία της σχετικής ανάρτησης παρακάτω:


Εφημερίδα "Αριστεία"


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Εμβολιο για αυτους τους "αρρωστους" (Gates, Sorros) υπαρχει, ωστε να ξεφυγει η ανθρωποτητα;

    Και αν εχουν διαπραξει τοσα εγκληματα,γιατι το αμερικανικο κρατος δεν τους συλλαμβανει;

    Πρεπει να εμβολιαστουν (και να πεθανουν) και οι Αμερικανοι για να παρουν χαμπαρι τι γινεται;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]