Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Απομόνωση μέχρι και το τέλος του έτους για τους ηλικιωμένους, προτείνει η Κομισιόν


Έκκληση στους ηλικιωμένους της Ευρώπης να παραμείνουν στο σπίτι και σε απομόνωση, απηύθυνε η πρόεδρος της Κομισιόν, Ούρσουλα φον ντερ Λάιεν, εν μέσω της πανδημίας του κορωναϊού στη Γηραιά Ήπειρο.

«Ξέρω ότι είναι δύσκολο και πως η απομόνωση είναι ένα βάρος, αλλά πρόκειται για ζήτημα ζωής ή θανάτου. Πρέπει να παραμείνουμε πειθαρχημένοι και υπομονετικοί» επεσήμανε, μεταξύ άλλων, σε συνέντευξη που παραχώρησε στη γερμανική εφημερίδα «Bild».

Και πρόσθεσε: «Τα παιδιά και οι νέοι άνθρωποι θα απολαύσουν περισσότερη ελευθερία κινήσεων νωρίτερα από ότι οι ηλικιωμένοι άνθρωποι και όσοι έχουν προϋπάρχοντα προβλήματα υγείας».


Το ζήτημα του εμβολίου

Επιπλέον, ειδική αναφορά έκανε και στο ζήτημα του εμβολίου, εκφράζοντας την πεποίθηση ότι κάποιο ευρωπαϊκό εργαστήριο θα βρει σύντομα τη λύση.

«Χωρίς εμβόλιο, θα πρέπει να περιορίσουμε όσο το δυνατόν περισσότερο τις επαφές με τους ηλικιωμένους» επανέλαβε η επικεφαλής της Κομισιόν.

Και κατέληξε: «Προκειμένου να μπορέσουμε όσο το δυνατόν ταχύτερα να εμβολιασθούμε, είμαστε ήδη σε διαβουλεύσεις με φαρμακοβιομηχανίες για τις δυνατότητες μίας παγκόσμιας παραγωγής».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]