Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βρέθηκε 500 χιλιόμετρα μακριά από την «καραντίνα» της Ριτσώνας


Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψε ότι ο ένας από τους δύο λαθρομετανάστες είχε φύγει δύο ημέρες νωρίτερα από τη δομή της Ριτσώνας που βρίσκεται σε «καραντίνα»

Έναν μετανάστη, ο οποίος έφυγε από τη δομή της Ριτσώνας που βρίσκεται σε «καραντίνα» λόγω κρουσμάτων κορωναϊού, εντόπισαν αστυνομικοί της ομάδας ΔΙ.ΑΣ. 500 χιλιόμετρα μακριά, στη Θεσσαλονίκη.

Οι αστυνομικοί περιπολούσαν στην περιοχή του ΙΚΕΑ όταν σταμάτησαν για έλεγχο δύο μετανάστες. Κατά τη διάρκεια του ελέγχου προέκυψε ότι ο ένας από τους δύο είχε φύγει δύο ημέρες νωρίτερα από τη δομή της Ριτσώνας που βρίσκεται σε «καραντίνα».

Οι αστυνομικοί από την Ανεξάρτητη Συνδικαλιστική Πρωτοβουλία Αστυνομικών περιγράφουν τη συνέχεια:

«Η ομάδα ΔΙΑΣ έμεινε στο σημείο με τα άτομα και μετά από 3 ώρες, επικοινωνίες με ΕΟΔΥ και ηγεσία η ομάδα ενημερώνεται να τους κάνει "αυστηρές συστάσεις" και να τους πει να μείνουν για 14 μέρες εντός οικίας στην διεύθυνση που προφορικά δήλωσαν ότι διαμένουν.

Όταν οι συνάδελφοι ενημέρωσαν ότι η συνεννόηση είναι εξαιρετικά δύσκολη, εντολή "γράψτε ένα σταθερό να πάρουν αύριο". Και αναρωτιόμαστε πως είναι δυνατόν μια ολόκληρη δομή να βρίσκεται σε καραντίνα και να εντοπίζεται άτομο που πριν 2 μέρες βρίσκονταν στην συγκεκριμένη δομή και να αφήνεται με τέτοια ευκολία χωρίς να ελεγχθεί.

Οι συνάδελφοι που ήρθαν σε επαφή μαζί του έστω με όλα τα μέτρα που έλαβαν, να φανταστούμε θα πρέπει να ζουν με την αγωνία και την αβεβαιότητα για το αν θα παρουσιάσουν συμπτώματα τις επόμενες 14 ημέρες».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

3 σχόλια :

  1. Εδω προκυπτουν πολλα ερωτηματικα:

    - Ποιος,και με ποιον τροπο, γνωριζει ποσοι ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ εχουν σπασει την συγκεκριμενη

    καραντινα; Αν τα καταφερε ενας γιατι οχι και αλλοι;Ποιος ειναι υπευθυνος για την καταμετρηση;

    - Ο αλλος ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ απο που ηρθε;Ελεγχθηκε αν ειναι υγιης;

    - Αν μεσα σε 2 μερες βρεθηκαν 500 χλμ μακρια, σημαινει οτι χρησιμοποιησαν καποιο/α μεσο/α

    μεταφορας! Υπηρξε επαφη με αλλα ατομα ή ακομα και με αλλους ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

    - Ειναι δυνατον να περιμενει η Αστυνομια τηλεφωνημα τους -απο τα κινητα τους φανταζομαι- και

    μαλιστα αυριο; Εαν δεν υπαρξει τηλεφωνημα ,τοτε τι γινεται;

    - Με τις "συστασεις" της Αστυνομιας λυνεται το προβλημα;

    Η προφορικη δηλωση κατοικιας ειναι επαρκης; Και μαλιστα απο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ;

    - Ο ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΗΣ, που δεν ξερουν απο που προερχεται, θα αφεθει ελευθερος για να ακολουθησει

    τις "συστασεις" της Αστυνομιας;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σχολιαστή ΓΜ, έχουμε τα ίδια ερωτήματα αρκετοί που επίσης παρακολουθούμε τα τεκταινόμενα αυτήν την εποχή, δηλαδή:

      Οτι ισχύει με τόση αυστηρότητα για τους νεοέλληνες ιθαγενείς σχετικά με τον κορονωιό, δεν ισχύει για τους λάθρο.

      Οι βάρκες συνεχίζουν να ξεφορτώνουν στα νησιά λάθρο, σε μικρότερο βαθμό λόγω κακοκαιρίας και λίγο περισσότερων περιπολιών του Λιμενικού.

      Το ιερατείο των Βρυξελλών συνεχίζει να πιέζει καθημερινά για μεταφορά των λάθρο από τα νησιά στην ενδοχώρα για να έχουν χώρο για τίς επόμενες αφίξεις που δεν πρόκειται να σταματήσουν, με τις ευλογίες της ΕΕ έναντι του Ερντογάν, όχι όμως για να μεταφερθούν σε άλλες χώρες της αλλά για να ΦΥΤΕΥΘΟΥΝ στην Ελλάδα.

      Το άσυλο και όλα τα άλλα πλουσιοπάροχα προνόμια και επιδόματα που δίνει η κυβέρνηση, η ΕΕ, ο ΟΗΕ για τους λάθρο εξακολουθούν να δίνονται αδιάκοπα. ενώ οι ιθαγενείς πρέπει να αποδείξουν διότι θα ελεγχθούν αυστηρά με δεκάδες ηλεκτρονικές διασταυρώσεις ότι δικαιούνται να πάρουν 800 ευρώ για να επιβιώσουν στοιχειωδώς σε αυτήν την κρίση και φυσικά δεν περιλαμβάνονται ακόμη όλοι οι νεοέλληνες άνεργοι στην πενιχρή αυτήν βοήθεια, γιατί μαγειρεύουν στην ΝΔ τρόπους για να τα αποφύγουν κατά το δυνατόν.

      Εντύπωση επίσης προκαλεί, ότι καμμία πλέον εφημερίδα δεν αναφέρεται στο θέμα των λάθρο με κανέναν τρόπο, από την ημέρα που άρχισε το ΣΥΣΤΗΜΑ να μας πανικοβάλλει με πλύση εγεφάλου και δημιουργία τεράστιου φόβου για τον κορονωιό.

      Εν τω μεταξύ, οι λάθρο μεταφέρονται και ΦΥΤΕΥΟΝΤΑΙ νύχτα και ανενόχλητοι σε αρκετά μέρη της ενδοχώρας, σε υποδομές που προετοιμάσθηκαν μελετημένα από καιρό με μυστικότητα.

      Ο Κούλης ως πιστός υποτελής της ΝΤΠ το παίζει δημόσια πρωταγωνιστής για τον κορονωιό μαζί με τα συστημικά ΜΜΕΞΑΠΑΤΗΣΗΣ αλλά στα μετόπισθεν υλοποιεί το σχέδιο του ΣΟΡΟΣ και των άλλων σκοτεινών αφεντικών του για την αλλοίωση του Ελληνικού πληθυσμού.

      Ας είμαστε αφυπνισμένοι και σκεπτικιστές με όσα γίνονται γύρω μας και ας μην καταπίνουμε αμάσητα όσα μας προβάλλουν οι υποτελείς της ΝΤΠ που μόνον για την τσέπη τους και την εφήμερη καρέκλα της εξουσίας νοιάζονται, χωρίς πραγματικό ενδιαφέρον για τον ΕΛΛΗΝΙΣΜΟ και τον απλό λαό.

      Ευελπιστώ να λειτουργήσει η ΝΕΜΕΣΙΣ στο κοντινό μέλλον για όλες τις ΥΒΡΕΙΣ που διαπράχθηκαν και συνεχίζουν να συντελούνται εναντίον ημών των πολιτών της βιοπάλης που μείναμε και παλεύουμε όσο μπορούμε για την Ελλάδα μας που αγαπάμε. Και ο Κούλης ας έχει σε μία γωνία του μυαλού του ότι οι νεοέλληνες πλέον ξεπέρασαν τα όρια της αντοχής τους απέναντι στην κοροιδία και την εξαπάτηση και θα φροντίσουν για ένα καλύτερο μέλλον, χωρίς αυτόν, αφού μας δουλεύει χοντρά...

      Διαγραφή
  2. Εύλογα καί δικαιολογημένα τά ερωτήματα πού θέτεις αγαπητέ ΓΜ. Όμως δέν πρέπει νά μας διαφεύγει τό εξής : Οί σχεδιασμοί Σόρος καί Ρότσιλδ πρέπει νά προχωρήσουν χωρίς καθυστερήσεις. Έχουν ρήξει αρκετά Εκατομμύρια ευρώ. Τό πρόγραμμα ισλαμικού εποικισμού καί τής αντικατάστασης ,τού γηγενούς πληθυσμού [όλων μας δηλαδή] τής πατρίδας μας . Πρέπει νά προχωρήσει χωρίς περαιτέρω καθυστερήσεις! Γι αυτό καί άν ξεμυτίσεις άνευ αδείας εξόδου πρόστιμο 150 ευρώ[ τήν "γλύκα" τήν δοκίμασα προσωπικά γιά 50 μέτρα από τό σπίτι μου]. Ενώ ταυτόχρονα διασπείρονται ανενόχλητα οί μουσουλμάνοι έποικοι σέ όλη τήν επικράτεια. Κυκλοφορούν κοπάδια κοπάδια ανεξέλεκτοι. Καί άν τολμήσεις νά διαμαρτυρηθείς είσαι "φασίστας" "ρατσιστής" "εθνικιστής". Μόνο οί αλλοδαποί έχουν δικαιώματα πιά σέ αυτόν τόπο. Καλή λευτεριά συνέλληνες. Καθώς διώκεται ΚΑΙ Η ΠΙΣΤΗ ΜΑΣ ΟΥΣΙΑΣΤΙΚΑ! Μάς απαγόρευσαν τόν εκκλησιασμό τήν θεία κοινωνία .Τό πάσχα! Τό έθνος καί ή ορθοδοξία σέ διωγμό μέσα στήν κοιτίδα τους! Στόν Ελλαδικό Χώρο! Ούτε δύο αιώνες μετά τόν αγώνα καί τήν θυσία τών Κολοκοτρωναίων Καραισκάκηδων. Καί τών άλλων ξυπόλυτων φουστανελλάδων πού μέ τό αίμα καί τό δάκρυ τους μάς έκτισαν "τό σπίτι μας" πού σήμερα κατοικούμε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]