Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Γ. Πούλου (ΣΥΡΙΖΑ): «Οι δωρεές στον Έβρο συμβάλλουν στον εθνικισμό»


Προτροπή στους πολίτες να μην παρέχουν υλική βοήθεια στους στρατιώτες και τους άνδρες της ΕΛΑΣ που βρίσκονται στον Έβρο για να αποτρέψουν τη μαζική εισροή μεταναστών στα ελληνικό έδαφος, απεύθυνε η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ, λέγοντας ότι οι δωρεές αυτές συμβάλλουν στον εθνικισμό και τη μισαλλοδοξία.

Καλεσμένη σε τηλεοπτική εκπομπή, η βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ δήλωσε ότι αυτές οι προσφορές από τους πολίτες «ξυπνούν το φίδι του εθνικισμού».

Μάλιστα, σχολίασε τις εν λόγω πρωτοβουλίες ως «εκ του περισσού», αφού όπως είπε «το κράτος είναι σε θέση να παράσχει τα απαραίτητα», ενώ χαρακτήρισε την προστασία των συνόρων μας αυτή τη στιγμή «ως αφήγημα της κυβερνήσεως».



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

4 σχόλια :

  1. Πώς τα φέρνει η Ζωή, είναι να μη θαυμάζεις; Ενώ ο ΣΥΡΙΖΑ επεδίωξε μετά μανίας ν' αφήσει πίσω του μια Ελλάδα “καμμένη γη” τώρα βλέπει τη δική του γούνα να καίγεται ολοσχερώς, λαμπάδα στον εθνομηδενισμό του. Έχουν όλα τα βασικά στελέχη “σαλτάρει” και δεν ξέρουν πώς να αντιδράσουν...
    78% των Ελλήνων εγκρίνουν το κλείσιμο των συνόρων. Βλέπουν το νούμερο και τους πιάνει σύγκρυο. Αν πουν “ανοιχτά σύνορα” έρχονται σε σύγκρουση με το 78% του λαού. Αν πουν “κλειστά σύνορα” έρχονται σε σύγκρουση με το “ιδεολογικό” προσωπείο που φορούσαν μέχρι τώρα. Και δυσαρεστούν αφ' ενός τους ψηφοφόρους τους “μετανάστες” και αφ' ετέρου τους αφελείς Έλληνες (σε σημείο ψυχοπαθολογικό) που πίστεψαν με ειλικρίνεια τις αερολογίες αυτού του “προσωπείου”, περί αδελφοσύνης των λαών και δη των μουσουλμάνων με τους άλλους! και θεωρούν “πολιτικά ορθό” να μην υπάρχουν σύνορα.
    Για να διασωθούν πολιτικά οι ΣΥΡΙΖΑΙΟΙ έχουν βρει μια μεσοβέζικη λύση. Άλλοι, μεταξύ των οποίων και οι νεολαίοι, επιλέγουν τα ανοιχτά και άλλοι τα κλειστά. Εμπαιγμός του λαού, όπως πάντα.

    Ο θεός να βάλει το χέρι του να μην συμβούν άσχημα γεγονότα με τους μετανάστες που μας επέβαλε ο ΣΥΡΙΖΑ στη γη μας και στην πατρίδα μας. Γιατί αν συμβούν, δε θα καεί μόνον η πολιτική γούνα του ΣΥΡΙΖΑ, θα καεί και η βιολογική του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καλησπέρα φίλε πολύ καλά τα λες το να Αγαπάς την πατρίδα σου κατάντησε να είναι αμάρτημα ,άκουσον άκουσον. οι εθνομηδενιστες που μας είπαν να πάμε να υποδεχθούμε με λουλούδια τους βιαστές μας ,που τα πιστεύω τους είναι να σκοτώσουν κάθε χριστιανό και να βιάσουν τις γυναίκες τους , αυτούς έπρεπε να πάμε να υποδεχτούμε ??? μας έφεραν σε τέτοιο χάλι και μιλάνε ??? πόσοι από αυτούς πρέπει να πάνε για κρέμασμα ....????

      Διαγραφή
  2. Αυτή η "μούμια" θα χαιρόταν πολύ αν ξυπνούσε το τέρας του διεθνισμού που υπηρετεί!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι απιστευτο το μεγεθος της ηλιθιοτητας,της ξεφτιλας και της προδοσιας!!

    Με την λογικη αυτης της βλαμμενης, οσες χωρες προασπιζονται τα συνορα τους θεωρουνται ακροδεξιες

    και ρατσιστικες!

    Αναμεσα σε αυτες τις χωρες ειναι και τα Σκοπια.

    Και αναρωτιομαστε:

    Γιατι θελατε να βαλετε μια "ρατσιστικη" και "ακροδεξια" χωρα σε ΕΕ και ΝΑΤΟ;

    Και μαλιστα υπογραφωντας συμφωνια που ενισχυει τον επεκτατισμο τους , αφου αναγνωρισατε

    "μακεδονικη" γλωσσα-εθνικοτητα-ιθαγενεια-υπηκοοτητα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]