Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μην μπερδεύεστε κύριοι, εσείς θα φταίτε...


Ως προς την εξωτερική πολιτική των ΗΠΑ, δεν υπάρχει «η Αμερική θέλει το ΧΨΩ». Υπάρχει «οι δυνάμεις εντός και εκτός ΗΠΑ κατέληξαν στο ΧΨΩ αυτή τη χρονική στιγμή».

Πάρτε για παράδειγμα τη σημαντική βοήθεια των ΗΠΑ όταν το ρυπαρό πολιτικό προσωπικό της Ελλάδας έφτασε στο σημείο κατάντιας της περιόδου ανωμαλίας ‘65-‘67: δεν ενεπλάκη σε εκκαθάριση του πολιτικού βούρκου (γι’ αυτό και οι πολιτικοί, αντί να εκτοπιστούν στο Ουζμπεκιστάν, έφαγαν τις αστακομακαρονάδες τους και πήγαν ασφαλείς στας Ευρώπας), έστησε βιομηχανίες πρωτόγνωρης εμβέλειας για όλη την περιοχή, ξεκίνησε να συζητά για την εξόρυξη υδρογονανθράκων. Όταν οι εγχώριοι συμμετείχαν ενεργά αρχικώς στην πτώση του μόνου ελληνοαμερικανού Αντιπροέδρου των ΗΠΑ και μετά του ίδιου του Προέδρου των ΗΠΑ, οι ΗΠΑ κομμάτιασαν την Κύπρο και άφησαν την Ελλάδα θύμα του παλαιού πολιτικού προσωπικού της, δηλαδή έρμαιο των ρουφιάνων των Ναζί και των συμβούλων Μερκούρη και Βελουχιώτη.

Η Ελλάδα επί Τσίπρα έκανε πολλές υποχωρήσεις στις ΗΠΑ. Δεν το λες «συνεργασία» γιατί ανταλλάγματα δεν υπήρξαν. Το ίδιο συνέβη και επί Μητσοτάκη. Είναι κακό που η Ελλάδα στράφηκε περισσότερο στις ΗΠΑ; Όχι βέβαια! Αντιθέτως! Αλλά όταν στην Ελλάδα υπάρχουν Δημοκρατικοί πολιτικοί, δηλαδή του αντίθετου ιδεολογικού προσανατολισμού από αυτού των ΗΠΑ, και όταν οι σύνδεσμοι εργασίας των Ελλήνων πολιτικών είναι φανατικά με τους Δημοκρατικούς των ΗΠΑ, τότε συμβαίνουν τρία πράγματα:

- Τα ανταλλάγματα, ακόμα και αν υπάρξουν, είναι πενιχρά επειδή δεν τα πιστώνεται ο νυν Πρόεδρος.

- Η προεργασία για την έκφραση εξωτερικής πολιτικής των ΗΠΑ γίνεται στη βάση των Δημοκρατικών, δηλαδή του «we are the world» του Κοτζιά/Σόρος.

- Οι ντόπιοι Δημοκρατικοί ολιγάρχες συνεχίζουν το πλιάτσικο.


Επί της ουσίας δηλαδή, η Ελλάδα δίνει τα πάντα στις ΗΠΑ ώστε να συνεχίσουν το πλιάτσικο σοσιαλιστές ολιγάρχες και να περάσουν τα διεθνιστικά - εθνομηδενιστικά σχέδια του Σόρος, εις βάρος της Ελληνικής Δημοκρατίας!

Προεκλογικά ΟΛΟΙ οι εγχώριοι που έχουν σχέσεις με τις ΗΠΑ έκαναν πάρτυ για να γιορτάσουν τη σίγουρη, κατά τη γνώμη τους, νίκη της Κλίντον. Μετά έκαναν συγκέντρωση προετοιμασίας για τον διασυρμό του Τραμπ στα midterm elections. Πρόσφατα κρυφογέλαγαν για τον διασυρμό της καθαίρεσης του Τραμπ.

Προσέξτε κύριοι του κονκλαβίου. Είστε πολύ εκτός και απομακρύνεστε κάθε μέρα και περισσότερο. Δεν είναι αθώο να συμβουλεύετε (επιβάλλοντας, με στυλ «αυτό λένε οι ΗΠΑ, θα πας κόντρα;»), ούτε είναι αυτό που λέτε εσείς αυτό που θέλουν οι ΗΠΑ.

Από την άλλη, ο Κυριάκος Μητσοτάκης είμαι βέβαιος ότι γνωρίζει πως, αφήνοντας αυτό τον μηχανισμό να διαμορφώνει τη γνώμη των ΗΠΑ για το τι θέλει η Ελλάδα, ΑΥΤΟΣ θα είναι υπεύθυνος για τη γνώμη που θα διαμορφωθεί στις ΗΠΑ.

Δηλαδή, ο κύκλος έχει ως εξής: ο σύμβουλος λέει αυτό που εξυπηρετεί το εγχώριο ολιγαρχικό σύστημα με επιχείρημα «αυτό λένε οι ΗΠΑ, θα πας κόντρα;»

Η απάντηση είναι με βάση αυτό, δηλαδή εθνομηδενιστική. Το feedback στις ΗΠΑ είναι «η Ελλάδα συμφωνεί με το ΧΨΩ εθνομηδενιστικό». Οι ΗΠΑ λένε «εντάξει, αφού εξυπηρετεί την Ελλάδα και την Τουρκία, προχωράμε».

Αν ξυπνήσεις και καταλάβεις τι εθνική προδοσία έχεις κάνει, θα σπάσεις τον κύκλο, έχεις υποχωρήσεις και σε διέλυσαν. Αν βγάλεις τον σκασμό, διαλύθηκες με δική σου πρωτοβουλία και θα σου επικοινωνήσουν την ψευδαίσθηση ότι θα μπορέσεις να το διαχειριστείς και να γλιτώσεις. Να σου θυμίσω ότι το ίδιο είπαν και στον Ιωαννίδη.

Σε περίπτωση απώλειας εθνικής κυριαρχίας δεν θα φταίνε οι ΗΠΑ αλλά ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΕΣΕΙΣ, μην μπερδεύεστε κύριοι...

Anaconda
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]