Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιμάμογλου σε Γερμανία: Υποστηρίξτε τη δημοκρατία στην Τουρκία


"Ως φιλική χώρα, η Γερμανία έχει το δικαίωμα να υποστηρίξει την τουρκική δημοκρατία. Αν υπήρχαν τέτοια προβλήματα (δημοκρατίας) στη Γερμανία, θα τα έθετα και εγώ", τόνισε ο Δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης Εκρέμ Ιμάμογλου στο γερμανικό περιοδικό Stern.

Λίγο πριν από την επίσκεψη της Γερμανίδας καγκελαρίου 'Αγγελα Μέρκελ στην Τουρκία ο Ιμάμογλου τάχθηκε --με την συνέντευξή του-- υπέρ μιας καλύτερης σχέσης μεταξύ της Τουρκίας και της Γερμανίας: "Η Τουρκία και η Γερμανία πρέπει να πορευτούν έναν κοινό δρόμο. Ότι συμβαίνει στην Ευρώπη επηρεάζει την Τουρκία και αντίστροφα. Αλληλοσυνδεόμαστε".


Κατά την άποψή του, η εκλογή του "ήταν ένα μήνυμα ότι ο τουρκικός λαός θέλει την αλλαγή. Νομίζω ότι η κυβέρνηση θα αλλάξει στις επόμενες εκλογές. Θα το καταφέρουμε", τόνισε ο δήμαρχος της Κωνσταντινούπολης.

Το ενδεχόμενο να είναι ο ίδιος υποψήφιος πρόεδρος το άφησε ανοιχτό. "Επικεντρώνομαι στα τρέχοντα καθήκοντά μου", είπε ο Εκρέμ Ιμάμογλου στο Stern. Ωστόσο, "ο επόμενος πρόεδρος δεν θα πρέπει να εγκατασταθεί στο παλάτι που κατασκεύασε ο Ερντογάν. Το κτίριο χρειάζεται καλύτερη χρήση".


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]