Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Από μετανάστες σχεδόν οι μισοί βιασμοί στην Ιταλία


Δεδομένα από το Υπουργείο Εσωτερικών της Ιταλίας επιβεβαιώνουν ότι 42 από τους 100 βιασμούς στη χώρα διαπράττονται από μετανάστες με τον αριθμό αυτό να συνεχίζει ανοδικά την πορεία του.

Τα στατιστικά στοιχεία του Υπουργείου Εσωτερικών μαρτυρούν επίσης ότι οι Ιταλίδες είναι πολύ πιο πιθανό να βρεθούν θύματα σεξουαλικής παρενόχλησης και ελασσόνων σεξουαλικών επιθέσεων απ’ ότι οι αλλοδαπές γυναίκες, την ώρα που οι αλλοδαπές παρουσιάζουν υψηλότερο δείκτη στα μείζονα σεξουαλικά εγκλήματα, όπως ο βιασμός, αναφέρει η IL GIORNALE.

Νωρίτερα αυτήν την εβδομάδα, στη Νάπολι, ένα 17χρονο κορίτσι φέρεται να βιάστηκε από έναν 30χρονο μη-κοινοτικό μετανάστη, οποίος την οδήγησε διά της βίας στο αυτοκίνητό του, τη μετέφερε σε μία απομονωμένη περιοχή, όπου την έδεσε και τη βίασε. Η κοπέλα είπε στην αστυνομία ότι ο άνδρας την παρακολουθούσε για αρκετό διάστημα πριν το περιστατικό.

Η Ιταλία αντιμετωπίζει πολυάριθμες σεξουαλικές επιθέσεις από μετανάστες τους τελευταίους μήνες, συμπεριλαμβανομένου τον Μάρτιο του βιασμού ενός κοριτσιού από συμμορία πέντε μεταναστών, προερχομένων από Αλβανία και Μαρόκο, καθώς και το βιασμό μίας δεκαπεντάχρονης στο Τσίνο από Μαροκινούς μετανάστες τον Οκτώβριο. Και τα δύο περιστατικά περιελάμβαναν και την παράνομη κατοχή και χρήση-χορήγηση ναρκωτικών ουσιών.


Τη βίασαν και τη σκότωσαν με υπερβολική δόση

Μία από τις πιο περιβόητες περιπτώσεις με Ιταλίδα έφηβη που ναρκώθηκε και βιάστηκε συνέβη τον περασμένο χρόνο στη Ρώμη.

Η 16χρονη Ντεζιρέ Μαριοτίνι ναρκώθηκε και βιάστηκε από αρκετούς άρρενες μετανάστες, οι οποίοι φέρονται να της χορήγησαν εσκεμμένα υπερβολική δόση ναρκωτικών, οδηγώντας την στο θάνατο. Η δίκη των τεσσάρων Αφρικανών, που κατηγορούνται για το βιασμό και τη δολοφονία της έφηβης ξεκίνησε αυτήν την εβδομάδα στη Ρώμη.

Τον έσπασαν στο ξύλο «για πλάκα»

Οι βίαιες επιθέσεις έχουν επίσης γίνει πιο συνήθεις στην ιταλική περιφέρεια. Νωρίτερα αυτή την εβδομάδα, ένας 27χρονος άνδρας στον Τάραντα, εδάρη τόσο βάναυσα από ομάδα μεταναστών, που έχασε όλα τα δόντια του και παραμένει στο νοσοκομείο, όπου μπορεί να λαμβάνει μόνο υγρή τροφή με τη βοήθεια του νοσηλευτικού προσωπικού.

Η σύζυγος του άνδρα δημοσίευσε εικόνες της κατάστασής του στα κοινωνικά δίκτυα, δηλώνοντας ότι η συμμορία αυτή των μεταναστών έδειρε τον άνδρα της «για πλάκα» και αναρωτήθηκε, αν αυτοί οι ίδιοι μετανάστες είναι που οι «αλληλέγγυοι» της αριστεράς δοξάζουν.

Ένα στα τρία εγκλήματα από το 8% του πληθυσμού

Μία έκθεση του Ιταλικού Υπουργείου Εσωτερικών, που εκδόθηκε τον περασμένο Αύγουστο, αναφέρει ότι σχεδόν ένα στα τρία εγκλήματα στην Ιταλία έχει διαπραχθεί από μετανάστες, παρ’ ότι οι μετανάστες αποτελούν το 8% του πληθυσμού της χώρας.

BREITBART
The Righter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]