Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ελληνική ανασύνταξη, εδώ και τώρα!


Αντίσταση στον τουρκικό επεκτατισμό και την ισλαμοποίηση της Ελλάδας

Μέσα σε 4 μήνες η χώρα απέκτησε μια ομοιόμορφα κατανεμημένη μουσουλμανική μειονότητα η οποία είναι λίγο μεγαλύτερη από την επίσημα αναγνωρισμένη μουσουλμανική μειονότητα στη Θράκη.

Τώρα εξαγγέλλουν την ίδρυση μουσουλμανικών πόλεων στα ελληνικά νησιά του Ανατ. Αιγαίου, τα οποία έχουν υποστεί απότομη πληθυσμιακή αλλοίωση, που θα γίνει μόνιμη αν δεν ληφθούν πολύ δραστικά μέτρα.

Οι ελληνικές κυβερνήσεις έχουν αφήσει να ανατρέπονται τα πληθυσμιακά δεδομένα που δημιούργησε η συνθήκη της Λωζάνης και την ίδια ώρα αφήνουν τις Ελληνικές Ένοπλες Δυνάμεις να χάνουν σταδιακά την αποτροπή τους.

Πιστεύουν άραγε ότι απέναντι στις απειλές και τα πραξικοπήματα της Τουρκίας, θα τους βοηθήσουν η επίκληση της «διεθνούς νομιμότητας», η ΕΕ και οι σχέσεις υποτέλειας;


Το ελληνικό πολιτικό σύστημα νομίζει ότι διαχειρίζεται τα ζητήματα της χώρας με το να κάνει συνεχείς υποχωρήσεις. Μια τέτοια συνθηκολόγηση φαίνεται να ετοιμάζεται με την Τουρκία.

Η ολέθρια πολιτική του ελληνικού πολιτικού συστήματος οδηγεί την Ελλάδα σε πόλεμο ή σε ήττα χωρίς πόλεμο. Σε κάθε περίπτωση αυτό δεν θα είναι και το τέλος, διότι οι διεκδικήσεις της Τουρκίας θα συνεχιστούν. Θα τους είναι άλλωστε πολύ πιο εύκολο να συνεχίσουν απέναντι σε μια Ελλάδα ακρωτηριασμένη και πληθυσμιακά αλλοιωμένη.

Εθνική ανασύνταξη τώρα, με στρατηγικό σχεδιασμό βάθους, με θεσμικό εκσυγχρονισμό, με παραγωγική ανασυγκρότηση, με επιστροφή των ελληνόπουλων που έφυγαν, με ρωμαλέα δημογραφική πολιτική, με ενίσχυση των Ενόπλων Δυνάμεων, με ανακοπή των λαθρομεταναστευτικών ροών και με τη σφυρηλάτηση ενός αρραγούς εσωτερικού πατριωτικού μετώπου, βασισμένου στις μεγάλες και διαχρονικές αξίες του ελληνισμού.

Αναστάσιος Λαυρέντζος


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]