Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ερντογάν: «Θα υποστηρίξουμε την κυβέρνηση της Τρίπολης και τις συμφωνίες»


Την υποστήριξή του προς τη «νόμιμη» κυβέρνηση της Λιβύης διατράνωσε για ακόμη μία φορά ο Τούρκος πρόεδρος στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμά του, ενώ δεν παρέλειψε να σημειώσει πως «η Τουρκία θα διασφαλίσει την εφαρμογή όλων των πτυχών των συμφωνιών με την αφρικανική χώρα».

Πιο αναλυτικά, στο πρωτοχρονιάτικο μήνυμα του οΒ Ταγίπ Ερντογάν, αφού αρχικά αναφέρθηκε στα επιτεύγματα της κυβέρνησής του, εν συνεχεία τόνισεΒ πως σήμερα η Τουρκία βλέπει το μέλλον της με πολύ περισσότερη αυτοπεποίθηση και ελπίδα από ό,τι χθες.

«Χθες, εκείνοι που απείλησαν την Τουρκία με χάος, τρομοκρατία, πραξικόπημα, κρίση, αστάθεια παραδέχονται την αδυναμία τους στις κινήσεις που κάναμε, αναζητώντας τρόπους συμβιβασμού. Όπως έλεγα πάντα, η μεγαλύτερη δύναμή μας είναι η ενότητά μας, η αλληλεγγύη μας», σημείωσε ο Τούρκος πρόεδρος.


Τέλος, ο κ. Ερντογάν αναφέρθηκε και στη πρόσφατη συμφωνία με την Λιβύη, υποστηρίζονταςΒ πως «οι τελευταίες κινήσεις της Τουρκίας ακύρωσαν τα σχέδιαΒ Β για τον αποκλεισμό της από την Μεσόγειο», ενώ καταλήγοντας ανέφερε πωςΒ «θα υποστηρίξουμε την νόμιμη κυβέρνηση της Τρίπολης.Β ΗΒ Τουρκία θα διασφαλίσει την εφαρμογήΒ όλων των πτυχών των συμφωνιώνΒ με την Λιβύη».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]