Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

«Μπάρμπεκιου» κατά μεταναστών στα Διαβατά και αντισυγκέντρωση


Ξεκίνησε νωρίς το μεσημέρι της Κυριακής το «μπάρμπεκιου - διαμαρτυρία», κατά των μεταναστών κοντά στη δομή φιλοξενίας στα Διαβατά, το οποίο διοργανώνουν οι «Ενωμένοι Μακεδόνες».

Οι περίπου 50 διαμαρτυρόμενοι, όπως είχαν προαναγγείλει, έβαλαν σουβλάκια στα κάρβουνα υπό τους ήχους παραδοσιακής μουσικής. Ο διοργανωτής και πρόεδρος των «Ενωμένων Μακεδόνων» ανέφερε πως «θέλουμε να στείλουμε ένα μήνυμα, από το κέντρο του προβλήματος, πως πρέπει να ακουστούν οι τοπικές περιοχές και πως πρέπει να τελειώσει η "μπίζνα του λαθρομεταναστευτικού».



Στην εκδήλωση παρευρίσκεται και ο φερόμενος ως Γραμματέας Σύρων Ελλάδος, ο οποίος σε δηλώσεις του, άσκησε κριτική στην κυβέρνηση του ΣΥΡΙΖΑ αλλά και του βουλευτή του, Χρήστου Γιαννούλη. Ο κ. Μπάκρι τόνισε ότι ο καθένας είναι ελεύθερος να πιει αλκοόλ όπου θέλει και διερωτήθηκε: «Ο κ. Γιαννούλης δεν στεναχωρήθηκε για τα εγκλήματα κατά της ανθρωπότητας που γίνονται εδώ και πέντε χρόνια στη Μόρια και στο Βαθύ της Σάμου;»

Ανέφερε ακόμη ότι «δεν πρέπει να επιτρέψουμε η Ελλάδα να γίνει χαλιφάτο του ISIS».


Την ίδια ώρα, πραγματοποιείται αντισυγκέντρωση από την ΚΕΕΡΦΑ στην πύλη δομής φιλοξενίας στα Διαβατά ως απάντηση στο «μπάρμπεκιου - πάρτι» και υποστηρίζοντας τους μετανάστες και πρόσφυγες που φιλοξενούνται στο πρώην Στρατόπεδο Αναγνωστοπούλου.

Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]