Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Η εγκληματικότητα των «ευπαθών»


Ήρθαν στην Ελλάδα για να βιάσουν, να κλέψουν, να ληστέψουν, να πουλήσουν ναρκωτικά. Αυτός είναι ο αντικειμενικός σκοπός των αλλοδαπών που συνθέτουν τα στατιστικά της εγκληματικότητας, τα οποία τηρεί η ΕΛ.ΑΣ. και δόθηκαν στη δημοσιότητα, στο πλαίσιο του κοινοβουλευτικού ελέγχου, από τον υφυπουργό Προστασίας του Πολίτη Λευτέρη Οικονόμου.

Σε απόλυτους αριθμούς, η εγκληματικότητα των «ευπαθών», αυτών που είναι τα αγαπημένα παιδιά των νεοταξιτών πολεμίων των εθνικών κρατών, σχεδόν ισοφαρίζει εκείνη των Ελλήνων και σε κάποιες περιπτώσεις την ξεπερνά - αν και υποτίθεται ότι οι αλλοδαποί δεν ξεπερνούν σε ποσοστό το 10% του συνολικού πληθυσμού.

Όπως έγραψε το newsbreak.gr, το δεκάμηνο (Ιανουάριος - Οκτώβριος 2019) «πραγματοποιήθηκαν 62.883 συλλήψεις, εκ των οποίων οι 33.729 αφορούσαν ημεδαπούς και οι 29.154 αλλοδαπούς. Το μεγάλο πρόβλημα εντοπίζεται στους βιασμούς, όπου οι αλλοδαποί που συνελήφθησαν είναι περισσότεροι από τους Ελληνες (55 αλλοδαποί - 37 ημεδαποί). Οι συλληφθέντες για ανθρωποκτονία ανήλθαν σε 137 (80 ημεδαποί - 57 αλλοδαποί). Κατά το διάστημα αυτό, οι αστυνομικές Αρχές προχώρησαν σε 9.019 συλλήψεις (5.407 ημεδαποί - 3.612 αλλοδαποί) για κλοπές - διαρρήξεις και σε 1.077 συλλήψεις (656 ημεδαποί - 421 αλλοδαποί) για ληστείες».


Κοινή αίσθηση στην Ελλάδα, αλλά και στο σύνολο του δυτικού κόσμου είναι ότι σημαντικό ποσοστό εκείνων που αποφασίζουν να περάσουν παράνομα τα σύνορα ανεπτυγμένης χώρας δεν θέλει να εργαστεί για τη βελτίωση της ζωής του ούτε έχει σκοπό να ενσωματωθεί στην κοινωνία υποδοχής και σε ένα διαφορετικό πολιτισμικό μοντέλο. Απλώς, μπουκάρουν με το έτσι θέλω στις χώρες προορισμού και αρχίζουν να παίρνουν ό,τι τους... γυαλίσει - είτε αυτό επιτρέπεται είτε όχι.

Όλα αυτά τα πράττουν ελαφρά τη καρδία, γνωρίζοντας την αυτοσυγκράτηση των κατασταλτικών δυνάμεων η οποία χαρακτηρίζει τα δημοκρατικά κράτη, αλλά και τη «μεταναστολαγνεία» που χρυσοπληρώνουν σκοτεινές φυσιογνωμίες παγκοσμιοποιητών, όπως ο Τζορτζ Σόρος. Έτσι, προσπαθούν να επιβάλουν την παρουσία και τις συνήθειές τους διά της βίας.

Σε αυτές τις προκλήσεις της ζωής η απάντηση μπορεί να δοθεί μόνο με την πολιτική. Και θα δοθεί.

Δημοκρατία


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Στους ημεδαπούς λογαριάζονται και οι Ρομά και οι "ομογενείς" εκ Γεωργίας του Σημίτη και οι πάσης φύσεως ελληνοποιημένοι.Αν αφαιρέσεις όλους αυτούς, οι Έλληνες κακοποιοί είναι ελάχιστοι όπως ήταν πάντα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εάν τα θύματα της εγκληματικότητας των λαθροσκουπιδιών είναι οπαδοί της λαθρομεταναστολαγνείας (πολύ εύστοχος όρος στο άρθρο) ίσως έχουμε κάποια ελπίδα για περισσότερες, πιό συχνές και πιό δυναμικές διαμαρτυρίες εναντίον τους και ίσως αναχαιτισθεί σε κάποια μέρη ο λαθροεποικισμός. Θα είναι κρίμα φυσικά η αφύπνιση κάποιων υποστηρικτών των λαθρο να γίνει μετά από ένα τραγικό συμβάν ή μία τραυματική εμπειρία, αλλά οι αφελείς ή οι δόλιοι με πονηρούς σκοπούς που υποστηρίζουν τα λαθροσκουπίδια πρέπει να πληρώσουν δυστυχώς το τίμημα, αφού δεν είναι υπέρ της πρόληψης έναντι της όποιας κατόπιν του βίαιου συμβάντος θεραπείας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]