Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μεταναστευτικό: Ο χρόνος μετράει αντίστροφα...


Τέλος Νοεμβρίου 2019. Μιλώντας ο Πρωθυπουργός προ ημερών στις εργασίες του Συνεδρίου του ΕΛΚ στην Κροατία και αναφερόμενος στο μεταναστευτικό, παραδέχτηκε ότι ημερησίως εισέρχονται στη χώρα πάνω από 500 νέοι «Ικέτες».

Αν τα νούμερα είναι σωστά, από τότε που ανέλαβε μέχρι σήμερα έχουν εισέλθει, πάνω από 60.000 νέοι ικέτες για να προστεθούν στις εκατοντάδες χιλιάδες άλλων, που έχουν έλθει στο πρόσφατο παρελθόν.

Επειδή θα κατηγορηθώ για κακεντρέχεια από τους φίλους μου εδώ, που μου ζήτησαν υπομονή ένα εξάμηνο για να φανούν τα αποτελέσματα της νέας κυβερνητικής πολιτικής στο θέμα, δεν θα υπολογίσω από τη αρχή της κυβερνητικής θητείας, αλλά θα σημειώσω μόνο ότι, με βάση τους αριθμούς που επικαλείται ο Πρωθυπουργός, ο οποίος, για να τους επικαλείται, έχει επίσημη και αδιαμφισβήτητη αρμόδια υπηρεσιακή πληροφόρηση, κατά τον μήνα Νοέμβριο, δηλαδή τον πρώτο μήνα του εξαμήνου, οι αφίξεις ικετών θα υπερβούν τις 15.000.

Όπερ σημαίνει, ότι αν δεν μπει κάποιο φρένο κάπως, η πρόβλεψή μου για 100.000 ικέτες στο τέλος του εξαμήνου θα επιβεβαιωθεί και οι καλοί φίλοι που πέφτουν μέσα σε όλες τους τις προβλέψεις, τουλάχιστον θα πρέπει να αναθεωρήσουν και να αποδεχτούν το σφάλμα.


Αν τώρα, ω του θαύματος, ο Πρωθυπουργός μας κατά τον Μάρτιο γίνει Σαλβίνι και Ορμπάν μαζί και το σχέδιό του συμπεριλάβει κάποια από ή όλα τα μέτρα που η ασημαντότητά μου και μερικοί άλλοι γραφικοί φίλοι εδώ, είχαν από χρόνια σημειώσει στα άρθρα και στα σχόλιά τους, αναμένω επίσης από τους καλούς φίλους με τους οποίους κοντράρομαι, να αποδεχτούν θαρραλέα ότι είχα δίκιο για σκληρά μέτρα αποτροπής και εκείνοι άδικο που πίστευαν ότι με ΜΚΟ και χαριτωμενιές θα ανέκοπταν εκατοντάδες χιλιάδες εποικιστών.

Επόμενο head count, τέλος Δεκεμβρίου 2019.

Ιεροφάντης
AntiNewsΟι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]