Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Σε συνθήκες άλωσης…


Γράφει ο Νεκτάριος Δαπέργολας
Διδάκτωρ Ιστορίας


Δεν είναι το πρώτο κρούσμα και βέβαια σίγουρα δεν θα είναι και το τελευταίο. Αυτή όμως ειδικά η καμένη Αγία Τράπεζα στην εκκλησία της Χίου αποτελεί βασανιστικά χαρακτηριστικό τεκμήριο του ζοφερού παρόντος μας και κυρίως εξόχως εύγλωττο οιωνό ενός εφιαλτικά μακάβριου μέλλοντος, αν και εφόσον δεν συμβεί επιτέλους κάτι δραστικό.

Η χώρα δεν τελεί απλώς υπό την άμεση απειλή ασύμμετρου και υβριδικού πολέμου, βρίσκεται ξεκάθαρα πλέον σε συνθήκες εν εξελίξει άλωσης από δαιμονικά αποκτηνωμένες ορδές βασιβουζούκων.

Ορδές που τις βάζουν εντός των τειχών οι δούρειοι ίπποι των καλοπληρωμένων συμμοριών του Σόρος, των εθνομειοδοτικών κυβερνήσεων του άθλιου προτεκτοράτου, αλλά και όλων επίσης των υπολοίπων γηγενών ευτελισμένων και ξεχαρβαλωμένων επίσημων θεσμών.

Ορδές που τις προστατεύει κι ένα ολόκληρο δίκτυο από ξεπουλημένα ΜΜΕ, εγκάθετους γραφιάδες, μίσθαρνους «δικαιωματάδες», επαγγελματίες «προοδευτικούς» και κάθε λογής ακόμη καθεστωτικά μαντρόσκυλα, που (έχοντας τη συναίνεση ενός πραγματικά τεράστιου αριθμού από ισοκρατούντες «χρήσιμους ηλίθιους», οι οποίοι αυτοφαντασιώνονται τους… ευαίσθητους δημοκράτες) ασκούν την πιο ακραία φασιστική ιδεολογική τρομοκρατία απέναντι σε όποιον τολμά να υψώσει τη φωνή της λογικής και να ψιθυρίσει απλώς τα προφανή και αυτονόητα.


Και αυτήν την κατάσταση τη συντηρεί βεβαίως και η δική μας ευθύνη: η αδιαφορία ή η φοβική αδράνεια του λαού, που πλην κάποιων εξαιρέσεων αρνείται ακόμη να αντιδράσει. Σε αυτήν την ευθύνη έγκειται όμως πραγματικά και η μείζων σημασία. Γιατί απλούστατα κανείς από τους προαναφερθέντες φορείς και θιασώτες της μισελληνικής και θεομαχικής αθλιότητας δεν θα συνετιστεί, δεν θα εξαναγκαστεί σε αλλαγή πλεύσης και δεν θα μας απαλλάξει από την εθνοκτόνα δράση του, εάν εμείς δεν το επιβάλλουμε.

Και αυτό θα γίνει πρωτίστως με πνευματικά όπλα (γιατί εδώ που βρισκόμαστε, η κατάσταση στην καταρρέουσα πατρίδα δεν είναι αναστρέψιμη ανθρωπίνως και δίχως μεγάλο Θαύμα άνωθεν). Η ανάγκη λοιπόν για μετάνοια και για πνευματικό αγώνα είναι πιο έντονα έκδηλη από κάθε άλλη φορά. Μαζί όμως βέβαια οφείλουμε να δράσουμε και με όποιες ακόμη ενέργειες χρειαστούν. Η αντίδραση λοιπόν των τοπικών κοινωνιών απέναντι στο σχέδιο του εποικισμού της πατρίδας με τις ανοιχτές κάνουλες της ισλαμιστικής λαθροπλημμύρας αποτελεί μονόδρομο.

Αυτό απαιτείται επομένως. Να ζητήσουμε πρωτίστως τη βοήθεια του Θεού και την προστασία της Παναγιάς και των Αγίων μας απέναντι στον εφιάλτη που βρίσκεται επί θύραις. Συνάμα όμως να αντισταθούμε και με κάθε άλλο δυνατό τρόπο απέναντι στον επερχόμενο και προγραμματισμένο αφανισμό μας.

Είναι ζήτημα ζωής και θανάτου πια.
Είναι επιτακτικό και άμεσο θέμα επιβίωσης.
Αν δεν έχουμε το στοιχειώδες ένστικτο αυτοσυντήρησης ούτε και τώρα…


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Στην περίπτωση του σκοπιανού προβλήματος, υπήρξαν οι Παμμακεδονικές που οργάνωσαν συλλαλητήρια και τουλάχιστον έγινε φανερή η βούληση του λαού, έστω και αν αγνοήθηκε πλήρως. Τώρα οι ομογενείς στις ΗΠΑ , που διαθέτουν και αρκετά χρήματα, γιατί σιωπούν; Δεν είναι πολλαπλάσια πιο σοβαρό το μεταναστευτικό του σκοπιανού; Ή δεν θέλουν να κακοκαρδίσουν τη Ν.Δ.;
    Κάποιος φορέας, μη πολιτικός για να ενώσει όλους του Έλληνες (αλλά έστω και ένας υπερκομματικός άνθρωπος!) πρέπει να αναλάβει να οργανώσει την αντίδραση των Ελλήνων. Αν περιμένουμε ο ένας από κάποιον άλλο, θα πεθάνουμε ως λαός, γερασμένοι και δούλοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. (συνέχεια) Γιατί δεν έρχονται σε συνεννόηση τα πατριωτικά ιστολόγια και να οργανώσουν από κοινού ένα παλλαϊκό συλλαλητήριο στο Σύνταγμα; Όχι βέβαια εναντίον των παράνομων αλλοδαπών . Αυτοί τη δουλειά τους κάνουν. Αλλά εναντίον της κυβέρνησης που αφ'ενός αφήνει "ασύδοτα" τα σύνορά μας (και των Ε.Δ. που συναινούν σε αυτό!) και αφ' ετέρου αφήνει επίσης ασύδοτες τις συμμορίες των ΜΚΟ να θησαυρίζουν εις βάρος της ίδιας της ύπαρξης του Ελληνικού λαού και των απογόνων του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πότε θα καταλάβετε ότι η θρησκεία σας έχει πεθάνει; Σε είκοσι χρόνια μόνο μερικοί αφρικανοί θα είναι χριστιανοί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είτε πιστεύεις αυτό που λες είτε ελπίζεις να γίνει πραγματικότητα, οφείλω να σου τονίσω πως τα ίδια έλεγαν και ήλπιζαν αρκετοί στο διάβα της ιστορίας. Δεν ξέρω πόσο απογοητεύτηκαν όταν διαπίστωσαν το τραγικό λάθος της εκτίμησης / πεποίθησής του;ς. Αυτό που ξέρω όμως πολύ καλά είναι πως τον Χριστιανισμό -και δη τον Ορθόδοξο- όσες φορές και αν τον χτύπησαν, όχι μόνο συνέχιζε να υπάρχει, αλλά γινόταν πιό ισχυρός στην πίστη των ανθρώπων. Εσύ, μπορείς να συνεχίσεις να ελπίζεις το... ανέλπιστο

      Διαγραφή
    2. Κωνσταντίνε, άφησέ τον να ελπίζει. Άθεος είναι ή μουσουλμάνος. Η ελπίδα πεθαίνει τελευταία. Η πραγματική πίστη ποτέ.

      Διαγραφή
    3. Ναι Τερζή, έχεις δίκιο. Οι εκκλησίες είναι γεμάτες σε όλη την Ευρώπη. HAllelujah (ή Allahu Akbar, όπως λένε στα αραβικά, το ίδιο είναι).

      Διαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]