Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ιράν: Ο θάνατος του Μπαγκντάντι δεν είναι το τέλος του ISIS


Η Τεχεράνη εκτίμησε σήμερα ότι ο θάνατος του ηγέτη της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος Αμπού Μπακρ αλ Μπαγκντάντι δεν θα σημάνει το τέλος της οργάνωσης και της ιδεολογίας της, σύμφωνα με το μήνυμα που έστειλε στο Twitter ο εκπρόσωπος τύπου της ιρανικής κυβέρνησης Αλί Ραμπιέι.

"Ο θάνατος του Μπαγκντάντι δεν θα αποτελέσει το τέλος του Ντάες (του Ισλαμικού Κράτους) και της ιδεολογίας του… που δημιουργήθηκε και άκμασε με τη βοήθεια των πετροδόλαρων της περιοχής" έγραψε ο Ραμπιέι, σε μια σαφή αναφορά προς την αντίπαλο της Τεχεράνης, τη Σαουδική Αραβία.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Τωρα αρχιζει το σκληρο παιχνιδι.Τον..."ξανασκοτωσαν" αυτον που ειχανε σκοτωσει οι Ρωσοι το 1977 για να υπαρχει δικαιολογια οι εκπαιδευμενοι απο την Δυση "τρομοκρατες" να κτυπησουν Γαλλια και ολοκληρη την Ευρωπη.Η Ευρωπη ειναι ο στοχος και ο φοβος που θελουν να σπειρουν στον γηγενη πληθυσμο της.Το εθνικο κρατος και η καθαροτητα του πληθυσμου της.Τεραστιο το σχεδιο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. ...και το εχωμε ξαναπει.μια ευρωπη σε κοματακια ακινδυνα και ενα πληθυσμο με ατομα απο αφρικη,ασια και αντε και πρωην ευρωπη ,ατομα χωρις ατομικοτητα και προσωπικοτητα,ενας ευκολοδιαχειριζομενος αχταρμας και τελικο χρωμα (αν και αυτο ειναι το λιγοτερο που μετραει) κατι μεταξυ πολυνησιου μαορι και αιγυπτιου η και νεγροειδη.Και αυτο οχι στο χρωμα μονο,επαναλαμβανω, αλλα στην ελευθερη βουληση και επικυνδυνοτητα για αυτους που δεν θα επιμειχθουνε,την "ελιτ" εννοω,και η οποια ειναι απο πισω ΑΠΟ ΟΛΑ ΟΣΑ ΣΥΜΒΑΙΝΟΥΝ.Το σχεδιο το αποκαλουνε και "θεοκρατικη δικη τους προσφορα στην.....ανθρωποτητα" αλλα κρυβει πολυ μισος για την παλαια αριστοκρατικη ΕΛΙΤ ,την πραγματικη εννοω, αλλα και για ολη την υπολοιπη ανθρωποτητα που την βλεπουν σαν σκουπιδια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]