Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων!


Ο μεγαλύτερος εχθρός των Ελλήνων δεν είναι εξωτερικός, αλλά εσωτερικός.
Το πολιτικό σύστημα έχει βάλει όλες τους τις δυνάμεις για να εξαφανίσει τους Έλληνες, αφού πρώτα τους εξαθλίωσε, τους εξανδραπόδισε και τους εξόρισε.

Όλη η Βουλή είναι σε γενικές γραμμές ένα μαύρο χάλι, κατώτεροι των περιστάσεων, ανθρωπάρια στην κοσμάρα τους, κολλημένοι στα προνόμια τους, χωρίς καμία συναίσθηση για το εθνικό έργο που πρέπει να επιτελέσουν. Με κορυφαίους ανόητους εκεί μέσα τις ηγεσίες όλων των κομμάτων.

Μετά τον Τσίπρα είναι ο ίδιος ο Μητσοτάκης μετά των συνεργατών που επιτίθενται στα τελευταία εγκεφαλικά κύτταρα που μας έχουν απομείνει με τις κοτσάνες κατά ριπάς που εκτοξεύουν και με τις ανθελληνικές τους κορώνες.

Και δεν τους αρκεί αυτή η δολοφονία των εγκεφάλων μας. Θέλουν και την φυσική μας εξόντωση γεμίζοντας τον τόπο μουσουλμάνους και μπάζοντας στην χώρα όποιον του έχει γυαλίσει το γωνιακό οικόπεδο της Ευρώπης και επιθυμεί σπίτι με όλα τα κομφόρ για αυτόν και τα 162 μέλη της οικογένειας του, μαζί με μισθό, τον οποίο θα λαμβάνει ξάπλα.

Οι Μητσοτακαίοι δεν έχουν αντιληφθεί ότι η υπομονή του κόσμου έχει εξαντληθεί και ουδείς επιθυμεί να μετατραπεί η Ελλάδα σε μουσουλμανάτο. Το πώς ζει ο Έλληνας στο μουσουλμανάτο είναι ολοφάνερο πλέον στο κέντρο της Αθηνοκαμπούλ, στην Μυτιλήνη και σε άλλα μέρη που σηκώνουν τον σταυρό του μαρτυρίου.


Οι ανιστόρητοι Μητσοτακαίοι, που σπούδασαν ένα τίποτα με μπόλικο καθόλου στο εξωτερικό βγαίνοντας ουσιαστικά αγράμματοι από τα αμερικανοεγγλέζικα πανεπιστήμια, κάτι που δεν μου προξενεί καμία εντύπωση, θα έπρεπε να γνωρίζουν ότι η αντιπαράθεση του ελληνισμού με τους “βαρβάρους” έρχεται από αρχαιοτάτων χρόνων, είναι γραμμένη στο DNA του Έλληνα, έχει χυθεί για αυτή πολύ αίμα και η ουσία της είναι μία και μοναδική. Η ελευθερία του ανθρώπου απέναντι στον δεσποτισμό, στη δουλικότητα και την υποταγή.

Αν νομίζουν οι Μητσοτακαίοι ότι έχουμε κάποιο σεβασμό στην μαντίλα, στην υποταγή και στους τουρλωμένους κ@@@@ δέκα φορές την ημέρα ή ότι θα τον αποκτήσουμε κάποια στιγμή συγκινημένοι από το δράμα του θαλασσοπνιγμένου μουσουλμάνου που μας δουλεύει ψιλό γαζί, να τον ενημερώσουμε ότι δεν έχουμε και δεν θα τον αποκτήσουμε ποτέ και καλά θα κάνουμε, γιατί δεν προκόψαμε σκυμένοι και κουκουλωμένοι.

Αν διδαχθήκαμε κάτι μέσα στην ιστορία μας είναι ότι αν θέλουμε να είμαστε ελεύθεροι ένας δρόμος υπάρχει. Αυτός του αγώνα. Οχι του Τσιπροαγώνα των κλόουν της πολιτικής.
Ο αγώνας του Ελληνα.

Αν δεν μπορείτε να λειτουργήσετε εθνικά, στα τσακίδια και να έρθει ο επόμενος.
Εχει κόσμο πολύ μέσα η ΝΔ και ο χώρος αυτός.
Και δεν χρειάζεται να ζήσουμε εθνική τραγωδία για να πάμε στον επόμενο.

Ελένη Παπαδοπούλου
The Righter


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

6 σχόλια :

  1. Ενδιαφέρον άρθρο.
    Αυτό που ζήσαμε, ζούμε και θα ζήσουμε με την λαθροεισβολή δεν έχει προηγούμενο.
    Δυστυχώς ζούμε το πολυπολιτισμικό και εθνομηδενιστικό πείραμα στην Ελλάδα αρκετά χρόνια αλλά τώρα έχει μπεί “στην τελική ευθεία”.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άλλο ένα άρθρο και αξιόλογο, που μιλάει εντελώς, μα εντελώς, έξω από δόντια!Επί τέλους μιλάμε!Και οι θυμωμένες φωνές είναι σίγουρο ότι θα γενικευτούν. Γίνεται έτσι ένα πρώτο σημαντικό βήμα. Αν μιλάμε σε ώτα κουφών, πρέπει να μελετήσουμε κλιμάκωση, ως τη νίκη. Τη νίκη των πολιτών ενάντια στον απόλυτο αυταρχισμό με τον οποίο μας επιβάλλονται οι παράνομοι μετανάστες/κατακτητές της χώρας μας.

    Αλλά κ. Παπαδοπούλου, τι σας κάνει να πιστεύετε ότι ένας "διάδοχος" από το ρεζερβουάρ της ΝΔ θα διασώσει την Ελλάδα από τον αφανισμό που της ετοιμάζουν; Τους δοκιμάσαμε αυτούς στο ρεζερβουάρ και μόνον διασώστες δεν ήσαν! Όλο το πολιτικό σύστημα συνεχώς κατεδαφίζει την Ελλάδα. Η μόνη διάσωση είναι να το κατεδαφίσουμε εκ θεμελίων εμείς!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. ΠΡΟΣ ΜΗΤΣΟΤΑΚΗ ΚΑΙ ΣΙΑ.

    Αυτή η γη μας είναι ποτισμένη με πολύ αίμα, για να μπορέσετε εσείς να την πουλήσετε στα αφεντικά σας.

    Και το αίμα καλεί σε αίμα. Είναι ΝΟΜΟΣ. Αλλιώς το πρώτο χύθηκε άδικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Εχει εκφρασθεί η άποψη σχολιαστών στο σεβαστό ιστολόγιο και επαναλαμβάνεται συχνά, ότι μόνον ΕΛΛΗΝΕΣ με ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΨΥΧΗ & ΣΥΝΕΙΔΗΣΗ στην διακυβέρνηση της χιλιοπροδομένης ΠΑΤΡΙΔΑΣ μας θα μπορέσουν να ανακόψουν την πορεία ολέθρου σε όλα τα επίπεδα. Ας πετάξουμε στον κάλαθο των αχρήστων πριν είναι τελείως αργά τα σκουπίδια που απέδειξαν δεκαετίες ολόκληρες ως ΕΦΙΑΛΤΕΣ ότι υπηρετούν ξένα ανθελληνικά συμφέροντα και όχι τον τόπο μας. Κάθε πρόβλημα έχει την λύση του, όταν υπάρχει η πολιτική βούληση για να λυθεί. Οι εθνοπροδότες μας εμπαίζουν και κορυφώνουν την άλωση της ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΑΣ, εμείς τι κάνουμε γι΄αυτό;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Κακομεταχειρίζονται οι πουλημένοι πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων το κ(υ)νοβουλευτικό σύστημα για τον ραγιαδισμό της Ελλάδας μας και την υλοποίηση των ανθελληνικών σχεδίων. Ηταν μήπως τυχαίο ότι οι δύο ΜΕΓΑΛΟΙ του Εθνους μας, Ιων Δραγούμης και Ιωάννης Μεταξάς ήταν εναντίον του κοινοβουλευτισμού; Ας ξεχωρίσουμε επιτέλους τον καταστροφικό κ(υ)νοβουλευτισμό από την δημοκρατία, είναι τελείως διαφορετικά πολιτικά συστήματα. Το απολύτως σίγουρο είναι πως στην Ελλάδα δεν υπάρχει ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΑ, δολοφονήθηκε στον τόπο που γεννήθηκε και οι υπαίτιοι πρέπει να εκτελεσθούν δημοσίως στην πλατεία Συντάγματος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ολοι το ίδιο είναι όταν παίρνουν τον θώκο προαποφασισμένα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]