Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέο μήνυμα Ντ. Τραμπ για «τον χώρο που άφησε» στην Τουρκία


Λίγο πριν ανακοινώσει ο Τ. Ερντογάν επίσημα την έναρξη της τουρκικής εισβολής στη Συρία, ο Ντ. Τραμπ υπερασπίστηκε εκ νέου την απόφασή του να αποσύρει τα αμερικανικά στρατεύματα και να αφήσει «χώρο» στην Τουρκία για να πραγματοποιήσει στρατιωτική επιχείρηση εντός της Συρίας.

Σε ανάρτησή του στο Twitter, o Αμερικανός Πρόεδρος ανέφερε πως «οι μάχες μεταξύ διάφορων ομάδων συνεχίζονται για εκατοντάδες χρόνια. Οι ΗΠΑ δεν θα έπρεπε να βρίσκονται στην Μέση Ανατολή. Έβγαλα εκτός τους 50 στρατιώτες μας. Η Τουρκία ΠΡΕΠΕΙ να πάρει τους αιχμάλωτους μαχητές του Ισλαμικού Κράτους, που η Ευρώπη αρνείται την επιστροφή τους. Οι ανόητοι διαρκείς πόλεμοι για εμάς τελειώνουν!».


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]