Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επικοινωνία Ερντογάν - Πούτιν πριν την τουρκική εισβολή στη Συρία


Τηλεφωνική επικοινωνία είχε ο Τ. Ερντογάν με τον Βλ. Πούτιν πριν ο Τούρκος Πρόεδρος ανακοινώσει επισήμως την έναρξη των στρατιωτικών επιχειρήσεων της Άγκυρας στη βόρεια Συρία.

Όπως ανακοίνωσε η τουρκική Προεδρία, ο Τ. Ερντογάν ανέφερε στον Ρώσο ομόλογό του ότι η τουρκική επιχείρηση θα συμβάλει στην ειρήνη και στη σταθερότητα στη Συρία και θα ανοίξει τον δρόμο για την πολιτική διαδικασία προκειμένου να επιλυθεί η σύγκρουση.

Από την πλευρά του το Κρεμλίνο αναφέρει ότι ο Ρώσος Πρόεδρος επισήμανε στον Τ. Ερντογάν να αποφύγει οποιαδήποτε βήματα στη Συρία που θα μπορούσαν να βλάψουν την ειρηνευτική διαδικασία.

«Πούτιν και Ερντογάν συμφώνησαν ότι η εδαφική κυριαρχία και ακεραιότητα της Συρίας πρέπει να γίνουν σεβαστά», τονίζει το Κρεμλίνο.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]