Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ρασπούτιν με κουστούμι και γραβάτα!


Από τη μια, κατανοώ την άποψη του Κυριάκου Μητσοτάκη να μην κάνει “δώρο” στον Αλέξη Τσίπρα, μια παραπομπή σε προανακριτική για τη Novartis και να συσπειρώσει το χώρο του, έναντι μιας “ρεβανσιστικής δεξιάς”. Κι είναι σωστό να μη στέλνεις χωρίς ισχυρές αποδείξεις ένα πρώην πρωθυπουργό στα δικαστήρια.

Υπάρχει νωπό ακόμα άλλωστε το παράδειγμα της παραπομπής του Ανδρέα Παπανδρέου από τον πατέρα του σημερινού πρωθυπουργού που στο τέλος τον ανάστησε πολιτικά αλλά κυρίως δίχασε βαθιά τον Ελληνικό λαό και δημιούργησε πληγές που ακόμα και σήμερα δεν έχουν κλείσει οριστικά και πολύ συχνά ακούμε στα διάφορα πάνελ για το “βρώμικο 89”.

Σίγουρα το τελευταίο που έχει ανάγκη η χώρα σήμερα είναι να ανατροφοδοτηθούν τα πολιτικά πάθη και να διαιρεθεί ο λαός όταν είναι τόσο αδήριτη η ανάγκη της ενότητας για να γιατρέψουμε όλοι μαζί τις πληγές που άφησε η δεκαετής κρίση.

Από την άλλη όμως, αν αποδειχθεί πως όλη αυτή η υπόθεση ήταν στημένη, προκειμένου να εξοντωθούν οι πολιτικοί αντίπαλοι του ΣΥΡΙΖΑ, το ανάθεμα ανήκει μόνο στον Παπαγγελόπουλο; Αυτός μόνος σχεδίασε και υλοποίησε όλη αυτή τη σκευωρία σπίλωσης της τιμής και της υπόληψης δύο πρώην πρωθυπουργών και οκτώ υπουργών;

Αν είναι έτσι όμως κι ήταν τόσο μεγάλος μηχανορράφος, γιατί με κάθε ευκαιρία τόσο ο Τσίπρας όσο και τα στελέχη του είχαν κάνει καραμέλα τη Novartis και προανήγγειλαν από βήματος της Βουλής τις διώξεις και υπαινίσσονταν προκλητικά για συντριπτικά στοιχεία που έρχονται οσονούπω από το FBI;


Κατά την ταπεινή μου άποψη δύο εξηγήσεις υπάρχουν στο όλο θέμα.

'Η η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ μολύνθηκε από μια επιδημία ηλιθιότητας την οποία εκμεταλλεύτηκε ο “δαιμόνιος” Ρασπούτιν ή ήξεραν πολύ καλά το όλο σχέδιο και άρα ήταν συνεργοί.

Και επειδή αριστεροί είναι αλλά ηλίθιοι όχι, αυτό που μένει είναι πως ήξεραν και είχαν πεισθεί από τον Παπαγγελόπουλο πως πρόκειται για το μεγαλύτερο σκάνδαλο από συστάσεως του ελληνικού κράτους και γι αυτό δεν ορρωδούν προ ουδενός!

Σε μια τέτοια περίπτωση όμως βγαίνει στον τάκο μόνο ο Ρασπούτιν και όλοι οι άλλοι ομού μετά του Τσίπρα βγαίνουν λάδι γιατί έχουν κριθεί από το λαό που τους καταδίκασε με “κάθειρξη” στην... αξιωματική αντιπολίτευση;

Και εν τοιαύτη περιπτώσει πότε και πως θα μάθουμε όλοι εμείς που μας βομβαρδίζουν τόσα χρόνια με το μεγαλύτερο σκάνδαλο αν όντως είναι τέτοιο και ποιοι ευθύνονται για να τους αποδοθούν τα προβλεπόμενα;

Προφανώς ποτέ. Και ο μεν Τσίπρας θα συνεχίσει να πολιτεύεται όπως πολιτεύεται όλα τα προηγούμενα χρόνια με ψέμματα , αυταπάτες και κοροϊδία του λαού χωρίς ούτε μια δημόσια συγγνώμη και ο λαός δικαίως θα θεωρεί πως τα κουκούλωσαν.

Όπως κουκούλωσαν το άλλο μεγάλο σκάνδαλο που είχε ψωμοτύρι από το 2012 ο ΣΥΡΙΖΑ αυτό με τη λίστα Λαγκάρντ που όσο είδατε εσείς να πληρώνει κάποιος άλλο τόσο είδαμε κι εμείς. Όπως δεν είδαμε τίποτα από την άλλη λίστα αυτή του Μπόργιανς που κράδαιναν ως ρομφαία οι Συριζαίοι εξολοθρευτές της ...διαπλοκής!

Είπαμε, καλός ο πολιτικός πολιτισμός και η καταλλαγή των πολιτικών παθών, όχι όμως να θυσιάζεται η αλήθεια και η διαφάνεια στο όνομα τους, γιατί στο τέλος ίσως κάποιοι να πιστέψουν πως δεν κυνηγάει ο Μητσοτάκης τον Τσίπρα για να μην πληρωθεί με το ίδιο νόμισμα στο μέλλον.

Εκτός κι αν η εκδίκηση του Μητσοτάκη είναι να βάλλει τον Τσίπρα και όλο τον ΣΥΡΙΖΑ να υπερασπίζονται στη Βουλή τον...Συριζαίο Παπαγγελόπουλο!
Κι αυτό είναι πολύ σατανικό!

Βασίλης Στεφανακίδης
Πρώτο Θέμα



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]