Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Εξεταστική για Κοτζιά! Τίποτε δεν τελείωσε για το Μακεδονικό!


Εξεταστική επιτροπή για τον πρώην Υπουργό Εξωτερικών Νίκο Κοτζιά ζήτησε στις προγραμματικές του δηλώσεις ο επικεφαλής της δημοτικής παράταξης Θεσσαλονίκη πόλη Ελληνική Γιάννης Κουριαννίδης.

Συγκεκριμένα ο κ. Κουριαννίδης δήλωσε ότι θα καλέσει σε διαβούλευση τις άλλες δημοτικές παρατάξεις προκειμένου να έρθει σύντομα ένα σχέδιο ψηφίσματος με το οποίο το δημοτικό συμβούλιο θα ζητά από τον Προέδρο της Ελληνικής βουλής την δημιουργία εξεταστικής επιτροπής για την διερεύνηση ευθυνών, παρανομιών και παραλήψεων βλαπτικών για τα εθνικά μας συμφέροντα στα οποία ενδέχεται να έχει υποπέσει ο κ. Κοτζιάς αναφορικά με την συμφωνία των Πρεσπών.


Ο κ. Κουριαννίδης δήλωσε ότι έχει πρωτεύουσα σημασία για την παράταξη του η επαναφορά της δημοτικής αρχής στην πρωτοπορία του αγώνα για την Μακεδονία μετά την θλιβερή μακροχρόνια παρένθεση της απελθούσας διοίκησης, με τον πρώην Δήμαρχο να παίζει ουσιαστικά τον ρόλο του λαγού στις απαράδεκτες και ντροπιαστικές επιλογές της προηγούμενης κυβέρνησης.

Αντίσταση και στα σχέδια Χρυσοχοϊδη!
Ενώ επιπρόσθετα, ζήτησε να πάψει να διευκολύνει ο Δήμος την υλοποίηση απαράδεκτων σχεδιασμών της κεντρικής εξουσίας που μετατρέπουν όλες τις πόλεις της πατρίδας μας και την Θεσσαλονίκη, σε καταφύγιο παρανόμων μεταναστών, με ότι αυτό συνεπάγεται για την κοινωνική συνοχή και ειρήνη, εις βάρος παράλληλα και των περιορισμένων σε αριθμό πραγματικών προσφύγων.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]