Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τουρκία - Ιμάμης: Οι γυναίκες φταίνε για την κατάρρευση της Τουρκικής οικονομίας


Η καταστροφή της τουρκικής οικονομίας οφείλεται στο γεγονός ότι οι γυναίκες στην Τουρκία…εργάζονται!

Αυτό τουλάχιστον υποστηρίζει ο δημοφιλής Τούρκος ιμάμης Αχμέτ Μαχμούτ Ουνλού, ο οποίος μιλώντας στο Ισλαμικό κανάλι στο YouTube ανέφερε μεταξύ άλλων ότι η παρουσία των γυναικών στους εργασιακούς χώρους φταίει για την κατάρρευση της οικονομίας!
«Οι γυναίκες που εργάζονται αποτελούν πηγή διαφωνίας και αταξίας… πως μπορεί αυτή η χώρα να προοδεύσει όταν άντρες και γυναίκες εργάζονται στον ίδιο χώρο» διερωτάται ο κληρικός, συμπληρώνοντας: «Τα πάντα σχετίζονται με αυτό, η ανεργία, οι χαμηλοί μισθοί για τους άντρες και το πρόβλημα με την οικονομία»!
Αξίζει να σημειωθεί ότι ο Ουνλού αποτελεί έναν από τους πλέον δημοφιλείς Σουφιστές ιμάμηδες της Τουρκίας, ο οποίος στηρίζει με θέρμη την κυβέρνηση και τον πρόεδρο Ερντογάν.



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. Εγώ πάλι λέω ότι φταίει το σακατεμένο μυαλό του "σουλτάνου" με τον στρατό των γενειοφόρων σαν και του λόγου σου, οι οποίοι πληρώνονται αδρά από τον δημόσιο κορβανά, για να αποτελειώσουν ό,τι υγιές έχει μείνει στις παλιοκοινωνίες μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τοτε θα ειχαν καταρρευσει ολες οι οικονομιες του πλανητη!

    Και οι ανδρες αραγε δεν διαφωνουν μεταξυ τους;

    Και εχει σκεφτει αυτος ο μπετοβλακας πως επιβιωνει ενα νοικοκυριο σημερα με εναν μονο μισθο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]