Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Μαχητικά της Συρίας βομβάρδισαν και άλλη τουρκική βάση


Γράφει ο Βασίλης Καπούλας

Συριακά μαχητικά βομβάρδισαν πριν λίγο την τουρκική βάση/παρτηρητήριο Νο 10 στο Shir Maghar δυτικά της Χάμα. Τουρκικά ΜΜΕ μεταδίδουν πως η βάση βρίσκεται στις φλόγες και πως η επίθεση έγινε από μαχητικά της Συρίας.

Πλέον είναι θέμα ίσως ωρών και η τουρκική βάση Νο 10, να περικυκλωθεί εντελώς από τις δυνάμεις του στρατού της Συρίας, που έχουν πλησιάσει σε απόσταση μικρότερη του χιλιομέτρου και σφίγγουν την "τανάλια" γύρω από τους στρατιώτες του Ρ.Τ.Ερτνογάν.

Υπενθυμίζουμε πως ήδη η τουρκική βάση Νο 9 βρίσκεται αποκλεισμένη χωρίς γραμμές επικοινωνίας ενώ η τουρκική βάση Νο 8 δέχτηκε επίθεση στις αρχές της εβδομάδας.

Ρωσικά και συριακά μαχητικά πραγματοποίησαν πάνω από 15 αεροπορικές επιδρομές στις περιοχές της Χάμα και της Ιντλίμπ κτυπώντας τρομοκρατικά δίκτυα που ανήκουν στους τζιχαντιστές της Hay’at Tahrir Al-Sham και του υποστηριζόμενου από την Αγκυρα "Εθνικού Απελευθερωτικού Στρατού".

Στρατιωτική πηγή της Χάμα είπε πως ρωσικό ή συριακό μαχητικο έπληξε την τουρκική βάση ενώ βομβαρδίστηκε και η περίμετρος της.


Μετά τη εξέλιξη αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται η φήμη πως ο Β.Πούτιν είπε στον Ρ.Τ.Ερντογάν "μετά τις εξελίξεις στην ΒΑ Συρία, ο Ασαντ κάτι πρέπει να κερδίσει στο θέμα της Ιντλίμπ"...


ProNews


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

2 σχόλια :

  1. "Μετά τη εξέλιξη αυτή φαίνεται να επιβεβαιώνεται η φήμη πως ο Β.Πούτιν είπε στον Ρ.Τ.Ερντογάν "μετά τις εξελίξεις στην ΒΑ Συρία, ο Ασαντ κάτι πρέπει να κερδίσει στο θέμα της Ιντλίμπ"..."


    Τοτε και ο Ερντογαν με την σειρα του θα ειπε:

    "Αν δεν με υποστηριζεις στην Συρια,τοτε περιμενω υποστηριξη στην Ανατολικη Μεσογειο".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Κατά τά άλλα οί ομόδοξοι Ρώσσοι ΤΌ ΞΑΝΘΌ ΓΕΝΟΣ ΘΑ ΜΑΣ ΒΟΗΘΗΣΕΙ... Συνεταιράκια μέ τήν Τουρκία καί τόν Ερτογάν είναι. Καί τό απέδειξαν πχ στήν Κύπρο όπου στά κατεχόμενα ιδρύουν Ρωσσικές εκκλησίες. Μπαίνοντας στά χωράχφια τής κυπριακής εκκλησίας, κανονική εισπήδηση καί εισβολή πού αυτό απαγορεύεται από τό κανονικό δίκαιο στήν ορθοδοξία γενικώς. Καί ένα προσωπικό παράπονο από τό έλεγχο τού ιστολογίου. Στήν ανάλογη ανάρτηση πρίν λίγες ημέρες. Είχα γράψει ένα σχόλιο λίγο μακροσκελές ή αλήθεια. ΠΟΎ ΤΌ ΕΦΑΓΕ ΤΟ ΜΑΥΡΟ ΣΚΟΤΑΔΙ . ΓΙΑΤΙ; Εγώ ότι γράφω τό γράφω μέ τήν ψυχή τό μυαλό τήν όποια λογική μου. Είναι ή αλήθεια τόσο επικίνδυνη άραγε;

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]