Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τσαβούσογλου: Δεν θα επηρεαστούν οι σχέσεις Τουρκίας - ΝΑΤΟ από τους S400


Η κατάσταση που διαμορφώνεται γύρω από την αγορά των S-400 δεν επηρεάζει τις σχέσεις της Τουρκίας με το ΝΑΤΟ, δήλωσε ο Τούρκος υπουργός Εξωτερικών Μεβλούτ Τσαβούσογλου από την Ταϊλάνδη όπου συμμετέχει στη Διάσκεψη της ASEAN (Ένωση των Χωρών της Νοτιοανατολικής Ασίας -- Association of Southeast Asian Nations).

«Δεν έχουμε προβλήματα με το ΝΑΤΟ, μπορείτε να ρίξετε μια ματιά στις δηλώσεις του γενικού γραμματέα και του αναπληρωτή του αναφορικά με τους S-400 και άλλα θέματα. Η Τουρκία βρίσκεται στην πρώτη πεντάδα των χωρών, οι οποίες συμβάλλουν ουσιαστικά στο ΝΑΤΟ. Έτσι (το ζήτημα ότι η Τουρκία έχει προβλήματα με το ΝΑΤΟ) δεν τέθηκε στις συνόδους κορυφής του ΝΑΤΟ.


Το ζήτημα αυτό αφορά μάλλον τις διμερείς σχέσεις μεταξύ της Τουρκίας και των Ηνωμένων Πολιτειών» επεσήμανε ο Τσαβούσογλου.

Νωρίτερα ο Μεβλιούτ Τσαβούσογλου είχε συναντηθεί με τον Ρώσο ομόλογο του Σεργκέι Λαβρόφ, με τον οποίο συζήτησαν διμερή και περιφερειακά θέματα.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]