Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Bloomberg για Βαρουφάκη: Η μάστιγα της Γερμανίας επέστρεψε


"Θυμάστε τον υπουργό Οικονομικών της Ελλάδας με τα δερμάτινα και τη μηχανή, που συγκρούστηκε επανειλημμένα με τον σκληροπυρηνικό Γερμανό ομόλογό του κατά το αδιέξοδο για το τρίτο μνημόνιο; Λοιπόν, το νου σας, ο Γιάνης Βαρουφάκης είναι ξανά στο παιχνίδι, επίσημα", είναι το σχόλιο του Bloomberg, για την είσοδο του ΜέΡΑ25 στη Βουλή.

Το Μέρα25, η ελληνική πτέρυγα του νέου πανευρωπαϊκού κόμματος DiEM25, κέρδισε το 3,4% των ψήφων στις γενικές εκλογές της Κυριακής, ακριβώς πάνω από το όριο του 3% που απαιτείται για να μπει στο κοινοβούλιο και να πάρει εννέα βουλευτές στην αίθουσα των 300 θέσεων.


"Ένας εκπαιδευμένος οικονομολόγος, ο οποίος έχει διδάξει σε πανεπιστήμια της Βρετανίας, της Αυστραλίας και των ΗΠΑ, οι συχνές εμφανίσεις του 58χρονου στα μέσα ενημέρωσης τον έχουν μετατρέψει διασημότητα πέραν των συνόρων της πατρίδας του. Υπήρξε μπελάς για αυτούς που χαράσσουν πολιτική, από την Αθήνα ως τις Βρυξέλλες και ακόμη παραπέρα", γράφει μεταξύ άλλων το Bloomberg για τον Γιάνη Βαρουφάκη, που θυμίζει ότι παραιτήθηκε μετά το δημοψήφισμα του 2015, όπως και ότι κάποτε είχε πει ότι ο Βόλφγκανγκ Σόιμπλε κινεί τα νήματα των μαριονετών.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]