Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Βελόπουλος: Η Ν.Δ. «ξεπλένει» τις Πρέσπες μέσω... Κοτζιά


Aνεβάζει τους τόνους κατά της Ν.Δ. η Ελληνική Λύση με αφορμή τη Συμφωνία των Πρεσπών, ισχυριζόμενη ότι το κυβερνών κόμμα καλύπτει τον Νίκο Κοτζιά.

Όπως τονίζει σε ανακοίνωσή του το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, «γίνεται αντιληπτό πως η Νέα Δημοκρατία θέλει να αποφύγει την αλήθεια που κρύβεται πίσω από την κατάπτυστη Συμφωνία των Πρεσπών.

Οι δικογραφίες που είχαν διαβιβαστεί στη Βουλή και αφορούν τις μηνύσεις του κύριου Νίκου Κοτζιά και της κυρίας Ντόρας Μπακογιάννη σε βάρος του κυρίου Πάνου Καμμένου, πρώην υπουργού Εθνικής Άμυνας, γυρίζουν πίσω στην τακτική Δικαιοσύνη επειδή δεν εξελέγη βουλευτής».

«Η Νέα Δημοκρατία», αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, «δεν ανταποκρίθηκε στο κάλεσμα της Ελληνικής Λύσης για τη συνυπογραφή της πρότασης για τη δίωξη Κοτζιά και ήδη με τη σημερινή της απόφαση “ξεπλένει” για ακόμα μία φορά τη Συμφωνία των Πρεσπών!

Η Ελληνική Λύση επιμένει πως κανείς δεν πρέπει να κρύβεται πίσω από νομικά “παράθυρα” που δυσχεραίνουν την ουσιαστική απονομή δικαιοσύνης».


Για τον τουρισμό

Το κόμμα του Κυριάκου Βελόπουλου, με αφορμή την επίσκεψη του πρωθυπουργού στο υπουργείο Τουρισμού, σημειώνει ότι η αξιοποίηση εκατοντάδων βυζαντινών μνημείων που βρίσκονται διάσπαρτα στη χώρα μας εγκαταλελειμμένα και αφημένα στην τύχη τους θα μπορούσε να τα καταστήσει σημαντικό πόλο έλξης εκατοντάδων χιλιάδων τουριστών, αποφέροντας στο Ελληνικό Δημόσιο έσοδα εκατομμυρίων ευρώ.

«Αυτή είναι η πραγματική τουριστική βιομηχανία της χώρας, κάτι που θα έπρεπε να έχουν αντιληφθεί στην κυβέρνηση» τονίζει.

«Για παράδειγμα», προσθέτει η Ελληνική Λύση, «οι Τούρκοι προχωρούν στην αναστήλωση ελληνικών βυζαντινών κάστρων, όπως το Κάστρο Κόβατα οίκου Ελλήνων του Πόντου». «Eδώ έχουμε ΚΑΣ;» είναι το ερώτημα που θέτει η Ελληνική Λύση.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]