Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Νέες βολές Κοτζιά κατά ΣΥΡΙΖΑ: «Σύντροφοι κόφτε το»


Με δύο αναρτήσεις του ο πρώην υπουργός Εξωτερικών, Νίκος Κοτζιάς, ρίχνει το γάντι τόσο προσωπικά στον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα όσο και σε πρώην συντρόφους του, τους οποίους ωστόσο δεν τους κατονομάζει.

Ειδικότερα, αρχικά ο κ. Κοτζιάς ρωτά προσωπικά τον Αλέξη Τσίπρα για ποιο λόγο αρνήθηκε υποψηφιότητα Σάββα Σαπαλίδη, Προέδρου Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Φλώρινας, καθώς κατά την άποψή του είναι «ο ικανότερος μαχητής και πιο σταθερός υποστηρικτής σε όλη τη Βόρεια Ελλάδα της Συμφωνίας των Πρεσπών».

Ακολούθως και σε συνέχεια της προηγούμενης ανάρτησης, ο πρώην υπουργός σημειώνει χαρακτηριστικά ότι «το ψέμα και η υποκρισία δεν είναι Αριστερά» ενώ αρνείται κατηγορηματικά ότι ζήτησε θέση στο επικρατείας αλλά και πως «ουδείς του πρότεινε οτιδήποτε». «Σύντροφοι κόφτε το» είναι η αυστηρή προειδοποίηση, με την οποία καταλήγει η ανάρτησή του.Οι αναρτήσεις του κ. Κοτζιά έρχονται να επιβεβαιώσουν την οριστική ρήξη του με τον Αλέξη Τσίπρα, μετά την μη υποψηφιότητά του στις επόμενες εθνικές εκλογές.


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]