Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο «χρήσιμος ηλίθιος» δεν είναι πια χρήσιμος...


Αρκετοί αναρωτιούνται πως αυτός ο αστέρας της πολιτικής, ο... άχαστος Αλέξης - σύμφωνα πάντα με την συριζαίικη προπαγάνδα- παρέδωσε τα όπλα αμαχητί αντί να το παλέψει μέχρι τέλους όπως είχε διαβεβαιώσει άπαντες.

Και προφανώς θεωρούν ότι ο βασικός λόγος που προκήρυξε πρόωρες εκλογές ο Τσίπρας, ήταν για να μην συνθλιβεί τον Οκτώβριο.

Μακάρι να ήταν μόνο αυτός αγαπητοί.

Ναι μεν έπαιξε ρόλο ο φόβος για ολοκληρωτική εξαΰλωση, αλλά όπως πληροφορούμαστε υπήρξαν κι άλλοι λόγοι που δεν του άφηναν περιθώρια ελιγμών.

Λόγοι εκ δυσμών ορμώμενοι, που συνέτριψαν ολοσχερώς το ψεύτικο προσωπείο του δήθεν αριστερού επαναστάτη που καλλιεργούσε όλο αυτό το διάστημα.

Σύμφωνα με έγκυρες πηγές, το βράδυ της αποφράδας ημέρας για την πρώτη φορά αριστερά, κι ενώ τα συντρόφια του άλλοτε λαοπρόβλητου προσπαθούσαν να τον συνεφέρουν, έπεσαν δυο τηλεφωνήματα που ενέτειναν περαιτέρω τον πανικό του, αναγκάζοντάς τον να ανακρούσει πρύμνα και να αναστείλει τους όποιους σχεδιασμούς για κάλπες τον Οκτώβριο.

Το ένα ήταν από τις ΗΠΑ και το άλλο από την Ευρώπη.

Αμφότεροι του ξεκαθάρισαν ότι η κατάσταση με τον γείτονα είναι ιδιαίτερα τεταμένη, με τον κίνδυνο ενός ατυχήματος να ελλοχεύει. Άρα αν συμβεί, θα είναι αδύνατον η Ελλάδα να το αντιμετωπίσει επιτυχώς τη στιγμή που θα είναι παροπλισμένη λόγω της παρατεταμένης προεκλογικής περιόδου.

Κι ο υποτιθέμενος επαναστάτης, αντί να τους κλείσει το τηλέφωνο στα μούτρα, εκτέλεσε τις διαταγές τους.


Φυσικά δεν ήταν η πρώτη φορά που το έκανε.

Το έκανε και το 15’, όταν συνεργάστηκε μαζί τους για να ρίξουν τον Σαμαρά επειδή δεν ξεπούλαγε τη Μακεδονία και πήρε για αντάλλαγμα την πρωθυπουργία με τα γνωστά επακόλουθα.

Και πίστευε ο δόλιος ότι επειδή τους έκανε τα καπρίτσια, θα τον στηρίζουν εσαεί.

Άραγε, δεν του είπε κανείς από τους φωστήρες της Κουμουνδούρου, ότι όταν τους κάνει τη δουλειά θα τον πετάξουν στον κάλαθο των αχρήστων;

Δεν του είπε κανείς ότι και στο παρελθόν υπήρξαν ανάλογοι «χρήσιμοι ηλίθιοι», με ανάλογο τέλος όπως του δικού του;

Ή μήπως του τα είπαν, αλλά αυτός επειδή... πιάνει πουλιά στον αέρα νόμιζε ότι θα τους κοροϊδέψει και θα βγει νικητής;

Αυτές οι αυταπάτες...

Που να αντιληφθεί ο δύσμοιρος, ότι τον έκαιγαν μεθοδικά όταν υπηρετούσε τα νοσηρά σχέδιά τους και περίμεναν την κατάλληλη στιγμή για να τον αδειάσουν.

Και κάτι ακόμη. Εκ των πραγμάτων ήταν αναγκασμένοι να τον αδειάσουν, διότι είναι ηλίου φαεινότερο ότι δεν μπορείς να πηγαίνεις για την τελική μάχη με τον εθνικιστή Ερντογάν που θα κάνει τα πάντα για να επιβιώσει, έχοντας για σύμμαχο έναν πρωθυπουργό που η πλειοψηφία του λαού του τον θεωρεί προδότη και ψεύτη.

Είναι τόσο απλά τα πράγματα... συντρόφια.

Ας προσέχατε, η Ελλάδα και οι Έλληνες, όμως, τί φταίνε για όσα πέρασαν μαζί σας;

FactorX
AntiNews



Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Δεν είναι ηλίθιος,είναι εξαιρετικά πονηρός και Δοσίλογος(έχει δώσει λόγο)
    Όλοι τους μας θεωρούν βλάκες και ηλίθιους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]