Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Επίθεση με χυδαία συνθήματα στο γραφείο της Ντ. Μπακογιάννη


Χυδαία συνθήματα με αναφορές στη δράση της 17Ν έγραψαν άγνωστοι στο ασανσέρ του πολιτικού γραφείου της Ντόρας Μπακογιάννη στα Χανιά. «Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος», απαντά η βουλευτής της ΝΔ.

Συγκεκριμένα, οι συνεργάτες της κ. Μπακογιάννη αντίκρισαν στο ασανσέρ του κτιρίου συνθήματα όπως «Ντόρα, το ’89 έγινε μισή δουλειά», φράση που είχαν γράψει στις 11 Μαΐου άγνωστοι και στο εκλογικό περίπτερο της Νέας Δημοκρατίας στα Ιωάννινα.

«Αυτά τα παιδάκια που δεν ξέρουν τίποτα για τον Παύλο Μπακογιάννη γράφουν χυδαία συνθήματα αγνοώντας την ιστορία και τη διαδρομή του. Αν νομίζουν ότι θα φοβηθώ κάνουν μεγάλο λάθος. Τους καλώ σε δημόσιο διάλογο και ας αφήσουν τα συνθήματα και τις απειλές», έγραψε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Twitter η Ντόρα Μπακογιάννη.






Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Post A Comment
  • Blogger Comment using Blogger
  • Facebook Comment using Facebook
  • Disqus Comment using Disqus

1 σχόλιο :

  1. Ας είμαστε υποψιασμένοι ότι τα συνθήματα ίσως γράφηκαν με εντολή της Ντόρας από ανθρώπους της για την δημιουργία προεκλογικών ψυχολογικών εντυπώσεων στους κατοίκους του νομού Χανίων, όπου μεγάλη μερίδα των παραδοσιακών ψηφοφόρων της ΝΔ είναι δυσαρεστημένοι από την καρατόμηση Μαρκογιαννάκη και την προώθηση της Ντόρας, η οποία είναι άσος στις μηχανορραφίες χωρίς ήθος και αιδώ, τελείως αδίστακτη για το απέραντο προσωπικό της συμφέρον.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]