Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Ο Γαβρόγλου ζήτησε εξαίρεση για προσλήψεις έως το... 2022


Αίτημα προς στην αρμόδια Επιτροπή του Συμβουλίου της Επικρατείας απέστειλε το υπουργείο Παιδείας, προκειμένου να εξαιρεθεί από την προεκλογική απαγόρευση προσλήψεων η διαδικασία στο ΑΣΕΠ για τον μόνιμο διορισμό εκπαιδευτικών για την επόμενη... τριετία.

Ειδικότερα, όπως αναφέρει ανακοίνωση του υπ. Παιδείας. «η εξαίρεση αφορά τους 4.500 μόνιμους διορισμούς Εκπαιδευτικών Ειδικής Αγωγής Α/θμιας κ Β/θμιας Εκπαίδευσης, ΕΕΠ και ΕΒΠ για το σχολικό έτος 2019 – 2020 και 10.500 εκπαιδευτικών της Γενικής Εκπαίδευσης για τα σχολικά έτη 2020 – 2021 και 2021 – 2022 και την κατάρτιση των νέων ενιαίων πινάκων αναπληρωτών και μονίμων εκπαιδευτικών».

Σημειώνεται ότι ο προγραμματισμός του αριθμού των διορισμών προκύπτει αφού γίνουν οι αιτήσεις των συνταξιοδοτήσεων και καταγραφούν οι κενές οργανικές θέσεις, διαδικασία που έχει ολοκληρωθεί για φέτος αλλά δεν μπορεί να συμβεί το ίδιο και για το 2020 και το 2021.

Παράλληλα, σε μια δεύτερη κίνηση προεκλογικού χαρακτήρα το υπουργείο ανακοίνωσε, επίσης χθες, Πέμπτη, ότι υπεγράφησαν οι αποφάσεις για τον ορισμό της διάρκειας του πρώτου κύκλου σπουδών των οκτώ Τμημάτων Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής και των τριών Τμημάτων Μηχανικών του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου, σε δέκα ακαδημαϊκά εξάμηνα όπως συμβαίνει με τα πολυτεχνεία.


Ειδικότερα, οι σπουδές γίνονται πενταετείς για τα εξής Τμήματα Μηχανικών του Πανεπιστημίου Δυτικής Αττικής:

1) Ηλεκτρολόγων και Ηλεκτρονικών Μηχανικών
2) Μηχανικών Βιοϊατρικής
3) Μηχανικών Βιοµηχανικής Σχεδίασης και Παραγωγής
4) Μηχανικών Πληροφορικής και Υπολογιστών
5) Μηχανικών Τοπογραφίας και Γεωπληροφορικής
6) Μηχανολόγων Μηχανικών
7) Ναυπηγών Μηχανικών
8) Πολιτικών Μηχανικών

Επίσης, ορίζονται σε δέκα ακαδημαϊκά εξάμηνα οι σπουδές στα εξής Τμήματα του Ελληνικού Μεσογειακού Πανεπιστημίου:

1) Ηλεκτρολόγων Μηχανικών και Μηχανικών Υπολογιστών
2) Ηλεκτρονικών Μηχανικών
3) Μηχανολόγων Μηχανικών


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]