Απoψεις

[Απόψεις][bleft]

Ελλαδα

[Ελλάδα][threecolumns]

Ευρωπη

[Ευρώπη][bsummary]

Κοσμος

[Κόσμος][grids]

Τράγκας: «Ο Τσίπρας εκτελεί συμβόλαιο «θανάτου» της πατρίδας»


«Πουλάει» και «καίει» την Ελλάδα 
για λογαριασμό της Μέρκελ και του Σόρος»

Να ορθώσουμε το ανάστημά μας και να απαντήσουμε με την ψήφο μας τόνισε ο Γιώργος Τράγκας από την εκπομπή «Ένα Αθήναις» και τα Παραπολιτικά 90.1 FM. Ακόμα ο έγκριτος δημοσιογράφος, βάση των μηνυμάτων που του στέλνουν, έθεσε στο τραπέζι η Θεσσαλονίκη να γίνει η πρωτεύουσα της Ελλάδας δίνοντας ένα τέλος σε όλες αυτές τις συνοριακές διεκδικήσεις. Παράλληλα αναφέρθηκε στην αποκαλυπτική συνέντευξη που του παραχώρησε ο Πάνος Καμμένος στο περιοδικό Crash, το οποίο κυκλοφορεί από τις 29 Μαρτίου στα περίπτερα, με τον πρώην πολιτικό συνεταίρο του Τσίπρα να μιλάει για μυστικά πρωτόκολλα.

Συγκεκριμένα είπε:

«Οι μειοδότες των Αθηνών αρνούνται την πλήρη ψήφο στους Έλληνες του εξωτερικού. Αρνούνται να δώσουν δικαίωμα ψήφου στους Έλληνες ομογενείς πάρα τα διαβήματα εκατοντάδων ελληνικών σωματείων του εξωτερικού. Όλοι οι ξένοι έχουν δικαίωμα, όταν ξενιτεύονται να ψηφίζουν και να έχουν λόγο για τα πολιτικά δρώμενα της πατρίδας τους. Μόνο οι Έλληνες είναι τα κορόιδα.

Οι μέρες περνάνε, έρχονται εκλογές, έρχεται και το Πάσχα και πρέπει να προσευχηθούμε στον Θεάνθρωπο που σταυρώθηκε για εμάς να βοηθήσει την πατρίδας μας, την Ελλάδα μας, την ιερή γη μας, να μην διαλυθεί από τις ενέργειες των αφρόνων, να μην μείνει σε οικονομική δουλεία και να πείσουμε Γερμανούς ότι μας αξίζει καλύτερη τύχη γιατί είμαστε το λίκνο του πολιτισμού, είμαστε ο φάρος που έδωσε τις επιστήμες στην ανθρωπότητα, έδωσε την Δημοκρατία, την ελευθερία, την ιατρική, τα μαθηματικά, το θέατρο, την φιλοσοφία. Πρέπει να τους πείσουμε, όχι να σκύβουμε το κεφάλι, όχι να φυλάμε τα παπούτσια τους, όχι να έχουμε πολιτικούς μαριονέτες και Φιλιππινέζες, ανάξιοι που φέρουν τον τίτλο του πρωθυπουργού.

Η Θεσσαλονίκη μας να γίνει πρωτεύουσα της Ελλάδας και να δοθεί το δικαίωμα ψήφου σε όλους τους Έλληνες του εξωτερικού. Να γίνει πρωτεύουσα του ελληνικού κράτους η Θεσσαλονίκη και να πάνε κοντά στα σύνορα όλες οι αρμόδιες και οι βασικές κρατικές υπηρεσίες σε όλο το βορρά σε όλη τη Μακεδονία. Σκεφτείτε το, είναι μια πρόταση πολλών Θεσσαλονικιών, με πρωτεύουσα την Θεσσαλονίκη για να τελειώνουμε με το αθηνοκεντρικό κράτος και να μην υπάρχουν συνοριακές διεκδικήσεις.»


Ο έγκριτος δημοσιογράφος συνέχισε λέγοντας:

«Σιγά – σιγά οι μέρες περνάνε, θα έρθει η Μεγάλη Εβδομάδα. Ήθελαν και θέλουν να διαλύσουν τους δεσμούς της εκκλησίας μας με τον λαό, τους άρρηκτους δεσμούς με το Έθνος μας. Εθνοτερμίτες, εθνομηδενιστές, πολιτικοί αγύρτες, ότι χειρότερο γνωρίσαμε στην διάρκεια της μεταπολίτευσης. Δεν έχουμε δει τίποτα πιο καταστροφικό για την πατρίδα μας, για την φυλή μας, για το Έθνος μας. Ο Τσίπρας θέλει να διαλύσει την ελληνική φυλή και στη θέση των Ελλήνων που φεύγουν στο εξωτερικό θέλει ξένους και μετανάστες. Δεν τον ενδιαφέρει πιο DNA θα έχει οι κοινωνία μας. Δεν τον ενδιαφέρει αν θα μιλάνε ελληνικά ή θα ξέρουν την ελληνική ιστορία. Είναι ολετήρας, υποταγμένος και μαριονέτα της Μέρκελ και του Σόρος. Υπακούει τυφλά στα κελεύσματα της καγκελαρίας και στις διαταγές του Open Society.

Έρχονται εκλογές μετά την ανάσταση του Θεανθρώπου, έρχονται ευρωεκλογές και δημοτικές-περιφερειακές. Ακόμα και αν πουλήσουμε τα νησιά μας για οικόπεδα, ακόμα και αν δώσουμε τμήματα της Κρήτης αυτοί αδιαμαρτύρητα θα τα αποδεχθούν όλα. Για αυτό πρέπει να τους τιμωρήσουμε πολύ σκληρά, χειρότερα από όσα έπαθε ο Παπανδρέου. Είναι ότι πιο προδοτικό και ανθελληνικό παρουσίασε η κοινωνία μας μετά την μεταπολίτευση. Πρέπει να τους τιμωρήσουμε αποφασιστικά, έτσι ώστε αυτό το μήνυμα να πάει σε όλους, σε όλο το πολιτικό προσωπικό το λιποβαρές και αναποτελεσματικό. Ακόμη και στις τοπικές εκλογές, τα τοπικά συμβούλια στις εκλογές για δήμους οι Συριζαίοι πρέπει να τιμωρηθούν αλύπητα, για να καταλάβουν ότι με τα κυριαρχικά δικαιώματα της Ελλάδας δεν παίζει κανένας. Πρέπει να εξαφανιστούν και να υπάρξει πολιτική εξαέρωση και στη συνέχεια καταδίωξη όπως εκείνη των απριλιανών. Ότι έκαναν ήταν προσχεδιασμένο. Ήρθαν στην εξουσία για να αναγνωρίσουν τα Σκόπια ως Μακεδονία. Αυτή ήταν η δουλειά και η αποστολή του από την αρχή. Είναι ανθέλληνας, προώθησε σε όλους τους τομείς τον ανθελληνισμό. Δεν είναι απλά ένα Μαδουρίσκος είναι εγκάθετος. Είναι τοποθετημένος για να φέρει σημαντικές εθνικές βλάβες.»

Για τις αποκαλύψεις του Πάνου Καμμένου σχετικά με τις διεισδύσεις του Σόρος στο υπουργείο Εξωτερικών, τόνισε:

«Έγραψα στο crash, το οποίο κυκλοφορεί από τις 29 Μαρτίου στα περίπτερα, ότι ο Πάνος Καμμένος μπορεί να ανατρέψει τον Τσίπρα σε μερικές ώρας. Έγραψα ότι κουβέντιασα δύο νύχτες και τον άκουσα να λέει φοβερά πράγματα για την διείσδυση του Σόρος στο υπουργείο Οικονομικών. Επιβεβαιώθηκα, καθώς ο Πάνος βγήκε στο Open TV και επιβεβαίωσε όσα έγραψα στο crash και όσα έλεγα εδώ στα Παραπολιτικά 90.1 FM. Είπε ότι αυτός τον έκανε πρωθυπουργό και ότι αυτός θα τον ανατρέψει. Θα εισπράξει ένα μέρος της προδοσίας του απέναντι στο Έθνος. Όπως αποκαλύπτει στο crash ο πρώην πολιτικός συνεταίρος του Τσίπρα έχει ένα πλήθος πληροφοριών για την «μαύρη τουλίπα» του Μαξίμου. Δεν ξέρω αν θα το κάνει, εμένα μου είπε ότι «μπορώ να τον ανατρέψω.

«Η πολιτική συμμορία του Μαξίμου πρέπει να φύγει ανεπιστρεπτί. Ο Μητσοτάκης πρέπει να φανεί αντάξιος των περιστάσεων. Η υπακοή του στους Γερμανούς θα φέρουν και την δική του καταδίκη. Ήδη αποκαλύπτονται μυστικά πρωτόκολλα με τους Σκοπιανούς. Ήδη αποκαλύπτονται παράνομες κατά την γνώμη μου χρηματοδοτήσεις των Σκοπιανών. Εδώ δεν μπορούμε να συντηρήσουμε τις Ένοπλες Δυνάμεις της χώρα και χρηματοδοτούμαι τα Σκόπια. Ο Καμμένος μίλησε για πρώτη φορά για μυστικά πρωτόκολλα. Η πολιτική συμμορία το έχει παρακάνει. Έχουν αρχίσει να καταλαβαίνουν ότι θα συντριβούν. Σε κάποιες περιοχές δεν θα βρουν ούτε μία ψήφο. Πρέπει να επιστρέψουν στο 3% του παρελθόντος. Η Novartis θα εξελιχθεί σε πελώρια σαπουνόφουσκα. Στα χρόνια του Τσίπρα οι Συριζαίοι έκαψαν την Ελλάδα για λογαριασμό των Γερμανών και πούλησαν την Ελλάδα για λογαριασμό του Σόρος. Αυτή η μαριονέτα της Μέρκελ, ο υπάλληλος του Σόρος εκτελούσε συμβόλαιο «θανάτου» της πατρίδας.»

CrashOnLine


Οι απόψεις του ιστολογίου μπορεί να μην συμπίπτουν με τα περιεχόμενα του άρθρου
Γράψτε τα δικά σας σχόλια
  • Blogger Σχόλια για χρήση στο Blogger
  • Facebook Σχόλια για χρήση στο Facebook

Δεν υπάρχουν σχόλια :

Θα σας παρακαλούσα να είστε κόσμιοι στους χαρακτηρισμούς σας, επειδή είναι δυνατόν επισκέπτες του ιστολογίου να είναι και ανήλικοι.
Τα σχόλια στα blogs υπάρχουν για να συνεισφέρουν οι αναγνώστες στο διάλογο. Η ευθύνη των σχολίων (αστική και ποινική) βαρύνει τους σχολιαστές.
Τα σχόλια θα εγκρίνονται μόνο όταν είναι σχετικά με το θέμα, δεν αναφέρουν προσωπικούς, προσβλητικούς χαρακτηρισμούς, καθώς επίσης και τα σχόλια που δεν περιέχουν συνδέσμους.
Επίσης, όταν μας αποστέλλονται κείμενα (μέσω σχολίων ή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου), παρακαλείσθε να αναγράφετε τυχούσα πηγή τους σε περίπτωση που δεν είναι δικά σας. Ευχαριστούμε για την κατανόησή σας...



Ελληνοτουρκικα

[Ελληνοτουρκικά][bleft]

ΓΕΩΠΟΛΙΤΙΚΗ

[Γεωπολιτική][grids]

διαφορα

[διάφορα][bsummary]

ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ

[μυστικές υπηρεσίες][bleft]